- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel iko more slušat muziku u pozadini sa youtubea. Meni neće nikako ne znan koji je vrag, prije je uredno radilo al u zadnje neće pa neće.
Zna neko riješenje ???
Jel iko more slušat muziku u pozadini sa youtubea. Meni neće nikako ne znan koji je vrag, prije je uredno radilo al u zadnje neće pa neće.
Zna neko riješenje ???
Biti će da je do samog videa, evo ti nekoliko SS-a, čisto da vidiš da funkcionira, ali ne sa svim video uradcima!
Ovaj je pušten sa INDEX.hr stranice, ali je delao i u pozadini, sa ugašenim ekranom!
Probaj i ti pustiti neki takav film pa provjeri!
Niže su priloženi SS!
Ma neće nikako, slušao sam mix pjesama koji znam da sam prije slušao i opet neće. Probao chrome ista situacija. Ne znam šta apple izvodi sa ovim ios-ima
Ma neće nikako, slušao sam mix pjesama koji znam da sam prije slušao i opet neće. Probao chrome ista situacija. Ne znam šta apple izvodi sa ovim ios-ima
Znam, i samom mi je to dugo bilo "kao nemoguće" dok jednom nije počelo svirati!
Meni se čini da je ipak do YT-ba, da možda oni imaju kakve restrikcije, možda?!

Youtube vec dugo vremena ne dozvoljava slusanje glazbe u pozadini, barem na androidu, ali mislim da je isti slucaj na iOSu vec duze vremena.
jedino da je preuzeti iMusic te pohraniti video i onda se može slušati u pozadini....
Zar je apple stvarno morao ukinuti to slušanje u pozadini, nisu mi jasni nikako.
Zar je apple stvarno morao ukinuti to slušanje u pozadini, nisu mi jasni nikako.
Pa šta ti misliš da su to dobrotvorne organizacije? Google se financira od reklama na YouTubeu, kad je app u pozadini ne gledaš u reklame i štetiš njihovom profitu. Koliku sad tu ulogu Apple uopće ima, tko zna, ali pretpostavljam da je više Google krivac nego Apple.
Ja nisam naišao na reklamu u videu ne znam kada. A stvarno je apple ne zasitan,nikad im dosta. 😞
Ja nisam naišao na reklamu u videu ne znam kada. A stvarno je apple ne zasitan,nikad im dosta. 😞
Za razliku od tebe, meni reklame na YT-u iskaču i po 08/10, ali do koga je obzirom gledam na iPhone-u i iPad-u, ja stvarno nebih mogao potvrdno kazati!
No, obzirom sam mogao reproducirati video u pozadini koji je "ukucan" na jednom site-u, ipak bih sumnjao na ograničenja postavljena od samog YT-a!

Ma izleću reklame ko lude, pogotovo kad se stavi play lista. Al yt je mukte pa se neću žalit.
Jesi i meni nekad ali nisu non stop.
Dal je itko kupovao icloud memoriju? Kupio sam 50gb na godinu dana, mjesecno 1.24 dollara.
evo napravio to prije 10-15min vidim da su mi odmah uzeli 1.24 dolara za prvi mjesec al jos uvjek mi stoji da imam samo 5gb. Ako zelim staviti na 50gb pise mi da opet kupim.
iskustva? Preporuke?

Proradilo. dobio sad obavijest da mi je dostupno. valjda su im serveri optereceni ili tak nekaj. malo je kasnilo.
Proradilo. dobio sad obavijest da mi je dostupno. valjda su im serveri optereceni ili tak nekaj. malo je kasnilo.
Ako možda možeš provjeriti, koliko je vremenski kasnilo, odnosno "u koliko si točno sati" uplatio novac?!
30-35minuta. Neznam zasto je toliko trebalo

Može pomoć, iphone 6s za 3000 kn ili 7 za 4000 kn? Da li 7 vrijedi 1000 kn razlike.
Može pomoć, iphone 6s za 3000 kn ili 7 za 4000 kn? Da li 7 vrijedi 1000 kn razlike.
Onako odokativno, dugoročno gledajući vrijedi.
Ali, napiši koliko ima svaki memorije, jer ako su oni sa najmanjim kapacitetima, onda bih ja osobno taj deal preskočio!
Onako odokativno, dugoročno gledajući vrijedi.
Ali, napiši koliko ima svaki memorije, jer ako su oni sa najmanjim kapacitetima, onda bih ja osobno taj deal preskočio!
Iskreno prostor mi je nebitan, imam Galaxy S6 sa 32 gb i prazno mi je 15 GB, ne stavljam pjesme na mobitel, tu i tamo slikam nešto kad sam negdje i to je to. Bitno mi je da je iPhone, e sad zašto uzimam iPhone je podrška. 6s je 16GB, 7 je 32GB, osnovni modeli. Znači neovisno o prostoru da li dugoročno vrijedi dodat 1000 kn kada su performanse u pitanju (ne benchmark performanse nego real world)?
ja sam od tipa kupio iPhone 5s dvije godine star za 1500kn, kapaciteta 16GB.
toliko o tome koliko iPhone drži cijenu
Ja bi uzeo 7-icu. Vise memorije i nacelno moze izdrzati godinu dana vise sto se softvera tice.
Ja bi uzeo 7-icu. Vise memorije i nacelno moze izdrzati godinu dana vise sto se softvera tice.
Upravo tako, a zbog drukčijeg fingerprint senzora, dao bih mu i dulji rok za podršku, znatno više od godinu dana!
No da ne zabim, uz sve tu je i bolji procesor a svakako i kamera, što su relevantni razlozi za odabir!

Iskreno prostor mi je nebitan, imam Galaxy S6 sa 32 gb i prazno mi je 15 GB, ne stavljam pjesme na mobitel, tu i tamo slikam nešto kad sam negdje i to je to. Bitno mi je da je iPhone, e sad zašto uzimam iPhone je podrška. 6s je 16GB, 7 je 32GB, osnovni modeli. Znači neovisno o prostoru da li dugoročno vrijedi dodat 1000 kn kada su performanse u pitanju (ne benchmark performanse nego real world)?
Pa performanse su navodno isti k*, negdje su bili čak i neki videi gdje je 6s bio je brži, ne znam je li to možda nešto do softvera bilo ili šta, znam da je iOS 10 bio malo bugovit i svakakav kad je tek izašao.
Ako ti prostor stvarno nije bitan, šta'š bacat 'iljadu kuna bezveze?
Pa performanse su navodno isti k*, negdje su bili čak i neki videi gdje je 6s bio je brži, ne znam je li to možda nešto do softvera bilo ili šta, znam da je iOS 10 bio malo bugovit i svakakav kad je tek izašao.
Ako ti prostor stvarno nije bitan, šta'š bacat 'iljadu kuna bezveze?
Sutra ću odabrat pa šta bude, kakav dan mi bude, 6s je zvijer 7 je zvijer tako da ću sutra vidjet. Znam da neću više Samsung, ne zato jer je loš nego mi je dosadio. Jedino što će mi trebat vremena je navika na ekran, "Samsungov" nema niti jedan mobitel.
Sutra ću odabrat pa šta bude, kakav dan mi bude, 6s je zvijer 7 je zvijer tako da ću sutra vidjet. Znam da neću više Samsung, ne zato jer je loš nego mi je dosadio. Jedino što će mi trebat vremena je navika na ekran, "Samsungov" nema niti jedan mobitel.
Brijem da će ti iPhone dosaditi još brže, nema tamo ništa zanimljivo, ni pametno. Valjda malo promjene dobro dođe, ali ja bih ga mogao podnijeti taman 47 minuta.
A ekran, jbg...
Brijem da će ti iPhone dosaditi još brže, nema tamo ništa zanimljivo, ni pametno. Valjda malo promjene dobro dođe, ja bih ga mogao podnijeti taman 47 minuta.
A ekran, jbg...
Ma problem je što ja te prednosti androida ne koristim nikako, klasika poruke, standardne aplikacije i to je to. Želim brzinu i jednostavnost mobitela zato bi probao iPhone, koristim 3 generacije Samsunga, vrijeme je za promjenu.
Ma problem je što ja te prednosti androida ne koristim nikako, klasika poruke, standardne aplikacije i to je to. Želim brzinu i jednostavnost mobitela zato bi probao iPhone, koristim 3 generacije Samsunga, vrijeme je za promjenu.
Ako hoćeš nešto drugačije i zanimljivo, onda si trebaš BlackBerry KEYone kupiti, a ne dosadni iPhone.
Ako hoćeš nešto drugačije i zanimljivo, onda si trebaš BlackBerry KEYone kupiti, a ne dosadni iPhone.
Koji si ti TROLLLLL!!!!
Koji ćeš sada imati izgovor da nisi trol i pol ?!?!
Čovjek ti je LIJEPO OBJASNIO, ali ti i opet po ......, po čemu ono, po nečemu što više niti službeno ne postoji u svijetu mobilnih gadgeta!
Baš si me razočarao kao forumaš!