IPhone 7, rasprava!

poruka: 3.507
|
čitano: 546.197
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ekipa koristio iphone 6 i sad mi je pun svega, uzeo iphone 7 kako sad da prenesem najlakse fotke/video i ostalo.. 

Zamolio bi vas za pomoc, nemam kada citat temu.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: IPhone 7, rasprava!

Jeti kaže...

Ekipa koristio iphone 6 i sad mi je pun svega, uzeo iphone 7 kako sad da prenesem najlakse fotke/video i ostalo.. 

Zamolio bi vas za pomoc, nemam kada citat temu..

Šta ti nije najlakše napraviti backup na iCloud, ulogiraš se s Apple ID-om na novi i povučeš ga na njega? Može se i preko kompa s iTunesom umjesto clouda, ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 20:51 (XXX-Man).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

E imam backup iCloud-a, al' ako se ne varam trebao bi sve sinkronizirati sa itunesom(iphone 6) , pa onda prijavit sa novim i sinkronizirati stvari sa(iphone 7)..

Ispravite me ako grijesim.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jeti kaže...

E imam backup iCloud-a, al' ako se ne varam trebao bi sve sinkronizirati sa itunesom(iphone 6) , pa onda prijavit sa novim i sinkronizirati stvari sa(iphone 7)..

Ispravite me ako grijesim.. 

Koliko se sjećam, ne treba ti iTunes, možeš sve preko clouda. Samo napravi backup na starom, ulogiraj se na novi kad ćeš ga setupirati prvi put i ponudit će ti da vratiš podatke s tog backupa.

Iako pretpostavljam da bi preko iTunesa na komp i s kompa na novi mob trebalo biti brže nego ovo preko interneta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 20:43 (Mirko935).
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Gdje kupiti crveni iPhone 7 po nekoj normalnoj cijeni?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IPhone 7, rasprava!

preko firme 

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Nisam u sustavu PDV-a :(

Neka druga solucija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chutac kaže...

Nisam u sustavu PDV-a :(

Neka druga solucija?

nema solucija i prečaca, plati pa se rugaj. Ako istinski voliš i želiš crveni iPhone onda ćeš ga i platiti 

jaska jaska jaskaja
15 godina
neaktivan

Želim Android, ali su ga sjebali sa Nougatom pa mi je iPhone jedino rješenje.

A crveni mi je lijep 

EDIT: Našao sam na elp ofišl stranici za 5000, a ne za 7200 kao u iStore u HR.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 10:15 (chutac).
9 godina
odjavljen
chutac kaže...

A crveni mi je lijep 

Hehehhe a sta su to sjebali sa nougatom a i 95% androida nema nougat tako da je iphone jedino rjesenje i ne stoji bas ;) A i svaki android mozes vratiti na prethodnu verziju OS-a....

12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Za i7 se isplati dati i 10k kuna jer je to jedini kompletan uređaj na tržištu. Jedini dostojan android protivnik je pixel koji ima bolju kameru, ali sve ostalo nije ni na približnoj razini. Ostali modeli ništa ne valjaju. 

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Za i7 se isplati dati i 10k kuna jer je to jedini kompletan uređaj na tržištu. Jedini dostojan android protivnik je pixel koji ima bolju kameru, ali sve ostalo nije ni na približnoj razini. Ostali modeli ništa ne valjaju. 

Ti si najjačiji lik u univerzumu.  Daj, nemoj se tako zajebavati, netko će misliti da ozbiljno ovo pišeš pa će opet tu flejmvorovi biti.

12 godina
neaktivan
chutac kaže...

A crveni mi je lijep 

Ma nije ti Nougat ni bolji ni lošiji od ostalih verzija, doduše u zadnje vrijeme tretiraju vlasnike Pixela ko beta testere pa svako malo nešto ode kvragu. Imam ti nougat na OP3 i mogu ti reći da nema neke opipljive razlike u odnosu na marshmallow. U početku je baterija malo patila na nougatu al nekakav sitni udpate od 30 mb je to ispeglao. 

Isprika na OT.

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 14:21 (KRISTIJANJE).
13 godina
Mirko935 kaže...

Ti si najjačiji lik u univerzumu.  Daj, nemoj se tako zajebavati, netko će misliti da ozbiljno ovo pišeš pa će opet tu flejmvorovi biti.

Ne znam ko je taj lik, ali nakon desetljeća androida, i ja sam shvatio sam zašto je iOS superioiran za krajnjeg korisnika.

I zbilja, za takav ugodan brz i efektivan rad sam spreman dati ozbiljne novce.

Fuck me I am famous.
14 godina
Torent kaže...
chutac kaže...

A crveni mi je lijep 

Hehehhe a sta su to sjebali sa nougatom

a i 95% androida nema nougat

tako da je iphone jedino rjesenje i ne stoji bas ;) A i svaki android mozes vratiti na prethodnu verziju OS-a....

Upravo si dao čovjeku Najbolji odgovor, zašto se maknuti sa android terena kolega, nebih sročio niti ja bolje, u to ime 

ATJ Lučko
9 godina
odjavljen

ugodan brz i efektivan rad u odnosu na sta. Koji nadorid uredjaj sa kojim andorid verzijom.... Zasto imam osjecaj da je to bio neki uredjaj iz donjeg ili srednjeg dijela ponude od prije par godina....

Sta znaci efektivan rad na mobitelu?

13 godina

Mogao bi se ovdje objašnjavati deset godina, no ne pada mi na pamet obrazlagati što i kako jer čim me pitaš ovako nešto, vidim u koju razinu se želiš spustiti. Jednostavno, u mom slučaju se iOS pokazao superiornim u odnosu na konkurenciju u svakom pogledu (možda ne potrošnjom baterije, ali o tom potom). I nema te sile niti boga koji će mi dokazati suprotno. Jednstavno postoji dobar razlog zašto taj softver i taj uređaj ima takvu cijenu (a nije samo brand u pitanju).

Fuck me I am famous.
15 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Eto vraga... Morao Predator003 baciti zajebanciju i sad će opet biti svađe ovdje... Moram samo kokice ići nabaviti prije nego kiša počne.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

@Predator003

Konacno netko tko kuzi kak stvari stoje :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 16:49 (robee1).
10 godina
I krećemo opet. Uz OP3 već 3 tjedna koristim iPhone 7 Plus pa ću dati subjektivni sud uskoro....

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Ja rekoh
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slazem se, volio bi da android postane bolji jer konkurencija je uvijek dobra al nazalost nista od toga za sad.
Jednostavno, svatko zna zasto je iOS najbolji priznali to ili ne.
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torent kaže...

Hehehhe a sta su to sjebali sa nougatom a i 95% androida nema nougat tako da je iphone jedino rjesenje i ne stoji bas ;) A i svaki android mozes vratiti na prethodnu verziju OS-a....

KRISTIJANJE kaže...

Ma nije ti Nougat ni bolji ni lošiji od ostalih verzija, doduše u zadnje vrijeme tretiraju vlasnike Pixela ko beta testere pa svako malo nešto ode kvragu. Imam ti nougat na OP3 i mogu ti reći da nema neke opipljive razlike u odnosu na marshmallow. U početku je baterija malo patila na nougatu al nekakav sitni udpate od 30 mb je to ispeglao. 

Isprika na OT.

Performanse, featurei, sve super, ali "Phone idle" vuče bateriju(Sony, Šmasung, HTC, ...) i traje jedva jedan dan, kada sam na putu, moram ga puniti u pol dana, katastrofa.

9 godina
odjavljen

Nije na svim tako. Ne mozes generallizovati tako....Ja recimo na nexus 6p nemam taj problem. Baterija je ok kao i na svim dosadasnjim flagshipima.... Ima ultra brzo punjenje tako da se napuni vrlo brzo.....

15 godina
odjavljen
Moj android isto nista ne vuce u idlu, mozes ga pustiti da stoji i baterija ce trajati 8-9 dana.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
IPhone 7, rasprava!

Moj u idleu troši 1% svakih nekoliko sati. Ne znam odakle vadiš informacije, čini mi se paušalno iz šešira. Punim ga svaku drugu večer jer nisam heavy user u zadnje vrijeme. 

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...

@brada09Moj u idleu troši 1% svakih nekoliko sati. Ne znam odakle vadiš informacije, čini mi se paušalno iz šešira. Punim ga svaku drugu večer jer nisam heavy user u zadnje vrijeme. 

jaska jaska jaskaja
17 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
Moj android isto nista ne vuce u idlu, mozes ga pustiti da stoji i baterija ce trajati 8-9 dana.

To nije istina. Imao sam Android. Navečer ga napunim full i ujutro imam 93-94% baterije, a preko noći ga ne diram. iPhone ista stvar ujutro je i dalje na 100%.

9 godina
Kak meni nis ne povuce, uz hrpu aplikacija u pozadini, fb, messenger, whatsapp, viber, cak i par igri koje redovito izbace neku obavijest, baterija prek noci padne za 0 ili 1%.. Na wifi i uz to da se zna nekad syncati s cloudom u to vrijeme...
15 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Jakovp kaže...

To nije istina. Imao sam Android. Navečer ga napunim full i ujutro imam 93-94% baterije, a preko noći ga ne diram. iPhone ista stvar ujutro je i dalje na 100%.

To iPhone laže tako da misliš da ništa ne troši u idleu, a onda kad ga ujutro kreneš koristiti baterija mu brže pada nego bi da ga kreneš koristiti čim ga skineš s punjača.

Uvijek neke prevare kod Applea.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 13:06 (Mirko935).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice