IPhone 6S - Rasprava

poruka: 1.068
|
čitano: 258.801
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
IPhone 6s

Definitivno ne pristajati na prvu, govorim iz osobnog iskustva... jer sa njima treba kao na pijaci

Sve je stvar kolike su tvoje pregovaracke sposobnosti, reci im da ti drugi operater nudi bolju ponudu, bla  bal...laži muljaj ;-)

Galaxy S6 Black Sapphire

0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Hm pricao s njima opet u petak navecer i rekli kao da ce zvat u subotu da vise sto sam odlucio i nitko ne zove. 

Ko ih hebe smradove najbolje da ja njih zovem.

Mislim da cu zaobici njihove ponude i cekat na njuskalu beki vakumirani 6s za 3500kn. Mislim da bi ga za tu lovu mogao kupiti.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: IPhone 6s
omomomomoomm kaže...

Hm pricao s njima opet u petak navecer i rekli kao da ce zvat u subotu da vise sto sam odlucio i nitko ne zove. 

Ko ih hebe smradove najbolje da ja njih zovem.

Mislim da cu zaobici njihove ponude i cekat na njuskalu beki vakumirani 6s za 3500kn. Mislim da bi ga za tu lovu mogao kupiti.

Za jedno godinu i pol ;)

PSN id: Diskach
15 godina
Samo tebe čekaju. Pogledaj koliko IP6 sad novi dođe nakon skoro 1,5 godine.

Ja sam ga uzeo prije godinu dana za 4200kn s tim da su onda bili oko 4800 i nitko nije spuštao niti lipe. S obziro da čovjek od kojeg sam kupio za 4200 nije ga mogao prodati 4 mjeseca pa je morao spustit cijenu.
10 godina
neaktivan
http://www.njuskalo.hr/iphone-6s/iphone-6s-64gb-vakumirano-crni-srebreni-3600kn-oglas-18240928

...ako nije patka
Siguran sam da se moze spustit cijena i za druge oglase

0 0 hvala 0
11 godina

normalno da je ovo fake oglas

12 godina
IPhone 6s

Kako si smijesan da sigurno mislim da mene cekaju. 

Prije dvije godine sam kulio 5s za tocno 3000kn a bili su vecinom prek 3500.

nade se svasta na njusci samo treba pratit.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s

Pitanje jedno za vas sve koji duže vremena koristite iphone. Kakvu zaštitu imate na njemu?

Gledao sam malo ona tempered stakla ali većina njih samo pokrije dio ekrana i onda mi to izgleda samo ružno. Našao sam neke full screen protectore pa ako ima netko kakva iskustav sa tim.

Mislio sam uzeti neki dbrand skin+rhinoshield bumper+fullscreen tempered glass. Malo skuplje dođe nego da idem na varijantu sa case-om ali stvarno ne volim caseove i samo dodaju nepotrebno na veličini.

BTW ima li netko neki prijedlog za neki bumper (samo bumper bez zadnje strane).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja imam neki spigenov hard shell i neko kaljeno staklo preko ali to mi je katastrofa. Volim ove carbon naljepnice ali ja nisam pedantan niti precizan i to bi ličilo na K kad bi ja to stavljao... Ali volio bi takav dbrand skin. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Ja imam neki spigenov hard shell i neko kaljeno staklo preko ali to mi je katastrofa. Volim ove carbon naljepnice ali ja nisam pedantan niti precizan i to bi ličilo na K kad bi ja to stavljao... Ali volio bi takav dbrand skin. :D

Uputstva izgledaju dosta jasno, i dok se ne zagrije može ga se odlijepiti i ponovno pokušati. Gleadm sad k11 bumper koji je bio na kickstarteru. Cijena mu je malo paprenija (sa dostavom u hrvatsku oko 55$) ali izgleda odlično. Sad dali se isplati davati 80ak dolara za kombinaciju dbrand+bumper+screen protector :/

BTW dali 3d touch radi normalno sa kaljenim staklom?

16 godina
odjavljen
Najnormalnije radi ali nemoj se zajebat kao ja i uzmi si onaj fullscreen protector.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night
13 godina
neaktivan
Evo vam prilika, 64 gb za 3500, nov zapakiran iz vipa
[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
IPhone 6s

Pise da taj oglas ne postoji.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prodano je, zvao sam jutros jer je imao i galaxy edge +
[19xx]C3c1l
12 godina
IPhone 6s

nema veze bit ce toga jos ne zuri mi se.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma naravno,samo budi strpljiv, nedavno je kupio kolega sa posla za 2700 6s 16gb
[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
Pozz, tribala bi mi pomoc oko IP6s 16gb pa ako moze ko pomoc..
Neki dan mi je dosla obavijest da nemam vise memorije, izbrisa san sve aplikacije skoro i ostalo 1200slika i opet mi dolazi da nemam memorije

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
C3c1l kaže...
Evo vam prilika, 64 gb za 3500, nov zapakiran iz vipa

Stvarno mi nekad nije jasno kako uspiju naletiti tako jeftino ti mobiteli..
svi ih prodaju po 5500 kuna.. kolika je cijena i u americi..

Long Live Freedom
12 godina
IPhone 6s

Pa i nije bas tak ima na njuskalu izmedu 4000-4500kn svakakvih modela.

ja cekam da nesto naleti nije da mi se zuri moj 5s radi odlicno i zapravo nebi trebao ni mjenjati ali znas kako je zelis bolje a i ovaj vec ima dobre dvije godine.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Dobra ponuda ili mislite da moze jeftinije? Mislite da nije scam? Hvala.. Sve vise razmisljam o kupnji. Iako imam i vise nego dobar Android mobitel jednostavno me Iphone i IOS zanimaju i dobro bi dosla promjena :)

http://www.njuskalo.hr/iphone-6s/iphone-6s-16gb-sivi-sve-mreze-garancija-oglas-18198673

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2016 2:16 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: IPhone 6s - Rasprava
trolljegeren kaže...

Dobra ponuda ili mislite da moze jeftinije? Mislite da nije scam? Hvala.. Sve vise razmisljam o kupnji. Iako imam i vise nego dobar Android mobitel jednostavno me Iphone i IOS zanimaju i dobro bi dosla promjena :)

http://www.njuskalo.hr/iphone-6s/iphone-6s-16gb-sivi-sve-mreze-garancija-oglas-18198673

ovisi.. da se ugrabit i jeftinije. nije scam sigurno.
preporuka bi ti bila iPhone 6s ali sa 64GB... 16 je premalo.

Long Live Freedom
16 godina
Pozdrav svima.imam mogucnost uzeti jedan od sljedeca dva uredjaja pa bi molio savijet.iphone 6s 64gb ili 6s+ 16gb.imam dosta dobar deal pa bi me uredjaj ispao dosta jeftino i cijene su mi iste za oba.koji bi bilo bolje uzeti?
Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

To stvarno moras sam odluciti..velicina ili prostor :)

Meni osobno je 6s+ prevelik i nezgodan za rad sto zanci da bi ja vrlo rado i6s 64 udomio.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Može li se kako postaviti shortcut za mobilni hotspot? Prvo mi je trebalo neko vrijeme da skuzim kako uopce postaviti hotspot (fino su to sakrili) a sad trazim neku precicu da nemoram svaki put u postavke ulaziti.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

Ne moze...to je tako na iOS, sve radi bez zezanja ali neke sitnice te izbace iz takta. Jedina opcija je jailbreak i nekakav tweak.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Ne moze...to je tako na iOS, sve radi bez zezanja ali neke sitnice te izbace iz takta. Jedina opcija je jailbreak i nekakav tweak.

Ma ništa onda,budem ručno :)

14 godina
neaktivan
naPerk777 kaže...

Može li se kako postaviti shortcut za mobilni hotspot? Prvo mi je trebalo neko vrijeme da skuzim kako uopce postaviti hotspot (fino su to sakrili) a sad trazim neku precicu da nemoram svaki put u postavke ulaziti.

A kako uopće upaliti hotspot?

11 godina
neaktivan
dRoID kaže...
naPerk777 kaže...

A kako uopće upaliti hotspot?

Postavke-Mobilni podaci-Mobilna podatkovna mreža-(skrolaš dolje i vidiš gdje piše osobni hotspot, tamo uneseš podatke apn,korisničko ime i lozniku sve proizvoljno)

Nakon toga pojavi se opcija u mobilnim podacima osobni hotspot te je tamo mozes ukljuciti,iskljuciti, mjenjas sifru i ostalo.

Stvarno su zakompliciral stvar a dosta ljudi koristi hotspot.

11 godina
neaktivan
IPhone 6s - Rasprava

iPhone tek nako JB ''prodise'' i radi kako treba..ima cca 15-20 tweakova koji od njega naprave posve drugaciji fon :). Naravno, ovo se odnosi na zahtjevne korisnike.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
robee1 kaže...

iPhone tek nako JB ''prodise'' i radi kako treba..ima cca 15-20 tweakova koji od njega naprave posve drugaciji fon :). Naravno, ovo se odnosi na zahtjevne korisnike.

Mozes reci otprilike koji su to tweakovi? Mob radi predobro pa se nebih htio sa time zezati ukoliko nisu neka osjetna poboljsanja

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice