Definitivno ne pristajati na prvu, govorim iz osobnog iskustva... jer sa njima treba kao na pijaci
Sve je stvar kolike su tvoje pregovaracke sposobnosti, reci im da ti drugi operater nudi bolju ponudu, bla bal...laži muljaj ;-)

Definitivno ne pristajati na prvu, govorim iz osobnog iskustva... jer sa njima treba kao na pijaci
Sve je stvar kolike su tvoje pregovaracke sposobnosti, reci im da ti drugi operater nudi bolju ponudu, bla bal...laži muljaj ;-)
Hm pricao s njima opet u petak navecer i rekli kao da ce zvat u subotu da vise sto sam odlucio i nitko ne zove.
Ko ih hebe smradove najbolje da ja njih zovem.
Mislim da cu zaobici njihove ponude i cekat na njuskalu beki vakumirani 6s za 3500kn. Mislim da bi ga za tu lovu mogao kupiti.
Hm pricao s njima opet u petak navecer i rekli kao da ce zvat u subotu da vise sto sam odlucio i nitko ne zove.
Ko ih hebe smradove najbolje da ja njih zovem.
Mislim da cu zaobici njihove ponude i cekat na njuskalu beki vakumirani 6s za 3500kn. Mislim da bi ga za tu lovu mogao kupiti.
Za jedno godinu i pol ;)
normalno da je ovo fake oglas
Kako si smijesan da sigurno mislim da mene cekaju.
Prije dvije godine sam kulio 5s za tocno 3000kn a bili su vecinom prek 3500.
nade se svasta na njusci samo treba pratit.
Pitanje jedno za vas sve koji duže vremena koristite iphone. Kakvu zaštitu imate na njemu?
Gledao sam malo ona tempered stakla ali većina njih samo pokrije dio ekrana i onda mi to izgleda samo ružno. Našao sam neke full screen protectore pa ako ima netko kakva iskustav sa tim.
Mislio sam uzeti neki dbrand skin+rhinoshield bumper+fullscreen tempered glass. Malo skuplje dođe nego da idem na varijantu sa case-om ali stvarno ne volim caseove i samo dodaju nepotrebno na veličini.
BTW ima li netko neki prijedlog za neki bumper (samo bumper bez zadnje strane).
Ja imam neki spigenov hard shell i neko kaljeno staklo preko ali to mi je katastrofa. Volim ove carbon naljepnice ali ja nisam pedantan niti precizan i to bi ličilo na K kad bi ja to stavljao... Ali volio bi takav dbrand skin. :D
Ja imam neki spigenov hard shell i neko kaljeno staklo preko ali to mi je katastrofa. Volim ove carbon naljepnice ali ja nisam pedantan niti precizan i to bi ličilo na K kad bi ja to stavljao... Ali volio bi takav dbrand skin. :D
Uputstva izgledaju dosta jasno, i dok se ne zagrije može ga se odlijepiti i ponovno pokušati. Gleadm sad k11 bumper koji je bio na kickstarteru. Cijena mu je malo paprenija (sa dostavom u hrvatsku oko 55$) ali izgleda odlično. Sad dali se isplati davati 80ak dolara za kombinaciju dbrand+bumper+screen protector :/
BTW dali 3d touch radi normalno sa kaljenim staklom?
Pise da taj oglas ne postoji.
nema veze bit ce toga jos ne zuri mi se.
Stvarno mi nekad nije jasno kako uspiju naletiti tako jeftino ti mobiteli..
svi ih prodaju po 5500 kuna.. kolika je cijena i u americi..
Pa i nije bas tak ima na njuskalu izmedu 4000-4500kn svakakvih modela.
ja cekam da nesto naleti nije da mi se zuri moj 5s radi odlicno i zapravo nebi trebao ni mjenjati ali znas kako je zelis bolje a i ovaj vec ima dobre dvije godine.
Dobra ponuda ili mislite da moze jeftinije? Mislite da nije scam? Hvala.. Sve vise razmisljam o kupnji. Iako imam i vise nego dobar Android mobitel jednostavno me Iphone i IOS zanimaju i dobro bi dosla promjena :)
http://www.njuskalo.hr/iphone-6s/iphone-6s-16gb-sivi-sve-mreze-garancija-oglas-18198673
Dobra ponuda ili mislite da moze jeftinije? Mislite da nije scam? Hvala.. Sve vise razmisljam o kupnji. Iako imam i vise nego dobar Android mobitel jednostavno me Iphone i IOS zanimaju i dobro bi dosla promjena :)
http://www.njuskalo.hr/iphone-6s/iphone-6s-16gb-sivi-sve-mreze-garancija-oglas-18198673
ovisi.. da se ugrabit i jeftinije. nije scam sigurno.
preporuka bi ti bila iPhone 6s ali sa 64GB... 16 je premalo.
To stvarno moras sam odluciti..velicina ili prostor :)
Meni osobno je 6s+ prevelik i nezgodan za rad sto zanci da bi ja vrlo rado i6s 64 udomio.
Može li se kako postaviti shortcut za mobilni hotspot? Prvo mi je trebalo neko vrijeme da skuzim kako uopce postaviti hotspot (fino su to sakrili) a sad trazim neku precicu da nemoram svaki put u postavke ulaziti.
Ne moze...to je tako na iOS, sve radi bez zezanja ali neke sitnice te izbace iz takta. Jedina opcija je jailbreak i nekakav tweak.
Ne moze...to je tako na iOS, sve radi bez zezanja ali neke sitnice te izbace iz takta. Jedina opcija je jailbreak i nekakav tweak.
Ma ništa onda,budem ručno :)
Može li se kako postaviti shortcut za mobilni hotspot? Prvo mi je trebalo neko vrijeme da skuzim kako uopce postaviti hotspot (fino su to sakrili) a sad trazim neku precicu da nemoram svaki put u postavke ulaziti.
A kako uopće upaliti hotspot?
A kako uopće upaliti hotspot?
Postavke-Mobilni podaci-Mobilna podatkovna mreža-(skrolaš dolje i vidiš gdje piše osobni hotspot, tamo uneseš podatke apn,korisničko ime i lozniku sve proizvoljno)
Nakon toga pojavi se opcija u mobilnim podacima osobni hotspot te je tamo mozes ukljuciti,iskljuciti, mjenjas sifru i ostalo.
Stvarno su zakompliciral stvar a dosta ljudi koristi hotspot.
iPhone tek nako JB ''prodise'' i radi kako treba..ima cca 15-20 tweakova koji od njega naprave posve drugaciji fon :). Naravno, ovo se odnosi na zahtjevne korisnike.
iPhone tek nako JB ''prodise'' i radi kako treba..ima cca 15-20 tweakova koji od njega naprave posve drugaciji fon :). Naravno, ovo se odnosi na zahtjevne korisnike.
Mozes reci otprilike koji su to tweakovi? Mob radi predobro pa se nebih htio sa time zezati ukoliko nisu neka osjetna poboljsanja