Evo nakon vise od 6 godina vratio sam se na iphone , uzeo sam 6 Plus, pa me zanima dali je moguce kao na androidu , otic na yt pronaci pjesmu , kopirat url, otici na yt to mp3 i skinuti u mobitel kao mp3, probao sam ali neide, dali ima ikakav drugi nacin , jer mi se neda zajebavat sa itunes.
ps: cim konektiram iphone i komp, itunes zablokira, dal netko zna u cem je problem?
Hvala
Pozdrav novoj ptičici u Apple jatu!
Nažalost, tvoju kolega, takvo zadovoljstvo i jednostavno postavljanje mp3 muzike na iPhone gadgetu jednostavno nije moguće!
Only iTunesi i sve što želiš povezati je preko njih!
U svezi glede blokiranja iPhone gadgeta i kompa, daj malo pojasni kako konektiraš, via USB ili BT možda!
Kako i što se konkretno događa, budi malo konkretniji, napiši kompletnu proceduru što i kako radiš!
Možda imate kolega stariju verziju iTunesa?!
Meni je u samom početku odbijalo uopće povezati iTunese i iPhone sve dok nisam prvo deinstalirao stare iTunese i Safari, pa nanovo sve novo instalirao! Nakon toga sam još nekoliko puta imao problema dok su iTunesi prepoznali iPhone, ali od kada se uspostavila puna konekcija, čim spojim iPhone na komp ( IBM Z60M laptop iz 2006 ), mam prepoznaje iPhone!
Još jedan mali, ali ne i nebitan detalj!
Kabel mora biti ukopčan u USB utor, otvoriti iTunese i tek onda zahaklati iPhone, barem sam ja uvijek tako povezivao kabelima!

ATJ Lučko

ATJ Lučko
                     !!!!!
!!!!!  ) kupiti telefon za suprugu, a ona bi željela da to bude iphone. Mislio sam da nabavim nov iphone 6 64GB. Ono što me zanima kakva je robusnost ovog modela? Ne bih kupovao telefon ako isti ne može izdrzati bar tri godine upotrebe(supruga je njezan korisnik). Jasno mi je da niko od Vas ne moze znati ali bilo kakav savjet je dobro dosao. Supruga je ranije imala iphone 3gs i isti  nije uspio izdrzati 3 godine (otkazao home button i oslabila znacajno baterija). Trebam hitno  napraviti kupovinu jer trenutno supruga koristi staru nokiju (izvucenu iz ladice) nakon sto je njen Galaxy S4 ukraden.
) kupiti telefon za suprugu, a ona bi željela da to bude iphone. Mislio sam da nabavim nov iphone 6 64GB. Ono što me zanima kakva je robusnost ovog modela? Ne bih kupovao telefon ako isti ne može izdrzati bar tri godine upotrebe(supruga je njezan korisnik). Jasno mi je da niko od Vas ne moze znati ali bilo kakav savjet je dobro dosao. Supruga je ranije imala iphone 3gs i isti  nije uspio izdrzati 3 godine (otkazao home button i oslabila znacajno baterija). Trebam hitno  napraviti kupovinu jer trenutno supruga koristi staru nokiju (izvucenu iz ladice) nakon sto je njen Galaxy S4 ukraden.