IPhone 18 Pro/Pro Max/Duo - [Rasprava]

poruka: 7
|
čitano: 1.218
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Idemo i ove godine "po starom", u 14 sati počinje prednarudžba. 

Kupujete? 

0 0 hvala 0
15 godina

Ove godine preskačem iPhone, obzirom imam iPhone 16 Pro Max! 
Ali iduće godine, iPhone Duo 2 bude sigurno došao u moje ruke! 

Uvjeren da se neće mjenjati sustav montiranja narukvica na watcheve, uzeo sam dvije "Ocean band" one prelijepe mint zelene boje (točnije, uzeo jednu i riskirao, dok sam gledao prezentaciju u srijedu, u četvrtak sam uzeo i drugu), tako da ću mati četvorku sa narukvicama trojke! 
Ovo zbog čega ovo pišem je činjenica, jedna me je djelatnica dok sam joj kazao da nišanim "Duo2" upitala a zašto ne prvi model?! Ustvari, nisam se mogao sjetiti pravog razloga, makar ih ima, preko nekoliko! Počevši od općeg dojma (koji je meni, za mene, moj skroman subjektivan dojam turbo fenomenomenalan), do vanjskog izgleda, funkcionalnosti, kamera, pregiba u unutarnjem ekranu, zvučnika, ...!!!!!! 
Ono što bih sada joj kazao, isključivo si utvaram da će kamere na "Duo2" biti BOLJE, možda sa ovom koja sada fali?! Ali i QI načinom punjenja, obzirom nisam uočio da su ga spomenuli kako ga ovaj duo ima?! 

Ubuduće, očekujem dosta poboljšanja, napretka u konstrukciji sve manje i manje treba jer su ga ispolirali bolesno fantastično, dijelova u sklopu koliko ono, sto i još debeli kusur, fantazija! 
Osobno očekujem samo bolju kameru, moguće veću bakteriju (ne nužno, uopće ne kao presuđujući faktor, jer ostalo stvarno ne vidim kao zonu za realno i evidentno potrebito poboljšanja! 

Linija iPhone 18 Pro/18 Pro Max je fantastična, ali mojim potrebama STVARNO VIŠE odgovara ovakav dizajn mobilnog gadgeta ukupno! Pa čak i da je debljinom rasklopljen 6mm, 7mm, nikakav problem obzirom bi bilo više mjesta za bakteriju! 
Od 18 serije, baš bih išao ili po plavu ili bijelu, makar znam puno ljudi koji će SAMO CRNO priznati! Koliko ljudi, toliko ćudi, a svakako bum/o pametniji u ovo doba iduće godine! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 18 Pro/Pro Max/Duo - [Rasprava]

Ne

15 godina

Cijene su previše "paprene"

1 0 hvala 0
14 godina

Previše smo siromašni

11 godina
Kojim zidnim adapterom punit iPhone 18 Pro Max?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
playjob kaže...
Kojim zidnim adapterom punit iPhone 18 Pro Max?

Nekim najskupljim od njih

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice