IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 546
|
čitano: 220.106
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine

Pozdrav ekipa, Baterija na mom iPhoneu 17 Pro Max je na 98% maksimalnog kapaciteta nakon samo 46 ciklusa punjenja. Na mobitelu ne radim ništa zahtjevno, uglavnom koristim YouTube i Spotify. Uz to, ograničio sam punjenje na 80%, stalno sam na 4G/Wi-Fi mreži, a koristim punjač od 20 W pa se baterija pri punjenju minimalno zagrijava. Zanima me je li ovakva degradacija baterije normalna za taj broj ciklusa?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

Čisto za referencu, na mojem 17 pro nakon 83 ciklusa baterija je i dalje na 100%. Punim do 90% i pazim da ne padne ispod 20%. Punim kako mi paše, ponekad ga stavim puniti kad je na 25%, ponekad na 40%..itd . Cijelo vrijeme na 5G i često uključim hotspot.

Neznam dali je bitno, ali trenutno sam na iOS 26.5

17 godina
Sequel kaže...

Pozdrav ekipa, Baterija na mom iPhoneu 17 Pro Max je na 98% maksimalnog kapaciteta nakon samo 46 ciklusa punjenja. Na mobitelu ne radim ništa zahtjevno, uglavnom koristim YouTube i Spotify. Uz to, ograničio sam punjenje na 80%, stalno sam na 4G/Wi-Fi mreži, a koristim punjač od 20 W pa se baterija pri punjenju minimalno zagrijava. Zanima me je li ovakva degradacija baterije normalna za taj broj ciklusa?

Mislim da nakon samo 46 ciklusa to nije normalno.

Ja na Iphone Air imam 79 ciklusa i jos uvijek je 100%.

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
15 godina

Ugreen je konačno izbacio nove boje punjača, ali naravno nema ih dostupnih.

UGREEN Nexode Air 65W USB-C Charger | UGREEN EU

Ako je netko zainteresiran za pouzdane, matching color punjače, pratite dostupnost 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja bih pričekao 18.Čisto da se vidi što će novo donjeti hoće li ostati aluminijsko kućište ili se vraćaju na titan,procesor na 2 nm (15,16,17 koriste 3 nm)...itd
Sve da i imam,otkud mi
Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:58 (ZdravkoZ).
2 godine
Sequel kaže...

Nazvao sam Appleovu podršku, lik je odradio dijagnostiku i kaže da je sve u redu te da je baterija potrošna roba, pa da se ne brinem.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice