IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 485
|
čitano: 123.104
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
hrka11 kaže...

Pitanje za nekog ako je presao s iphona 15pro na 17pro misljenje?

Ima li smisla prelazak?

15pro je ok i sada,mozda baterija malo brze ode ali mob je dobar.

mogu svoj prodat i sada za ok lovu pa se mislim dok jos nesto vrijedi da ga rijesim i nabavim 17pro.

Imam 15PM i ne pada mi na pamet kupovat novi dok ovaj ne krepa. Pomaci su tako maleni iz generacije u generaciju, da je nestao bilo kakav entuzijazam za kupovinom novog. Čuvaj novac za 18 ili 19.

Nadglednik dina
14 godina
Entry Point kaže...
hrka11 kaže...

Ima li smisla prelazak?

mogu svoj prodat i sada za ok lovu pa se mislim dok jos nesto vrijedi da ga rijesim i nabavim 17pro.

Imam 15PM i ne pada mi na pamet kupovat novi dok ovaj ne krepa. Pomaci su tako maleni iz generacije u generaciju, da je nestao bilo kakav entuzijazam za kupovinom novog. Čuvaj novac za 18 ili 19.

Da se samo nadovežem na odgovor kolege Entry Point, imam 16Pro Max i "moooožda" bih ga mijenjao za 18Pro Max SAMO kada bi došao (navodne glasine to spominju) u Irsko lijepoj zelenoj! No šanse su baš slabe svejedno za takvo nešto, obzirom ovaj koji trenutno imam, ma 99% onog što trebam i potražujem imam u njemu. 

Ono što ću sigurno učiniti je prelazak na iPhone Fold dok dođe vrijeme, tamo negdje '27/'28 godine 

ATJ Lučko
11 godina
Entry Point kaže...
hrka11 kaže...

Ima li smisla prelazak?

Ma slazem se s tim,nego 600€ mlgu dobit za 15pro pa me to kopka...kasnije necu ni pola od tog dobit onda jos veca doplata itd...a to sto kazes da su pomaci mali itd slazem se.

Origin_Steam: hrka11
16 godina
hrka11 kaže...

Ima li smisla prelazak?

nema nikakvog smisla...

prelazak tek na 18,mozda cak i do 19

...potpis nije potreban...
9 godina

Iskreno nema ti smisla bas da ces doživjeti neku nadogradnju bas i ne . Strpi se za 18 pro ili 19pro. Ako sam ja mogao prodati iPhone 14 pro za 500€ mislim da ces moći i ti. Ja se držim pravila svako 3 do 4 godine zadržim iPhone.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:07 (čmrljo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice