IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 456
|
čitano: 87.861
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
DaNiTo kaže...

ja cekam korisnike ovog foruma da slikaju svoje iphone 17 pro,naravno niko nece jer im se to nece ni dogodit...hejteri mrtvi

Kakvi mrtvi hejteri... Svrati na GSM Arenu, pa ćeš u komentarima vijesti o pojedinim mobitelima vidjeti što su hejteri, ali i glupani i cjepidlake.

16 godina

aha,komentari...to je sigurno da

ponavljam,daj mi ljude tu sa foruma s tim problemima,nema ih...okej?

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
DaNiTo kaže...

aha,komentari...to je sigurno da

ponavljam,daj mi ljude tu sa foruma s tim problemima,nema ih...okej?

Trebalo bi znati koje serije Iphonea su zahvaćene, za koja tržišta i sl. A sad, da će netko ići sunčati svoj skupi Iphone, samo da ovdje dokaže da se nijansa boje mijenja ili ne mijenja na suncu, to ne očekuj.

8 godina

Pozdrav, ima li tko Air i kako ste zadovoljni s njim, imam 14pro i planiram ga zamjeniti a Air mi se bas cini odlican,
obicni iphone mi je previse obican a Pro mi je nepotreban sto se tice funkcija.. 

0 0 hvala 0
14 godina

Hej, nedavno je bilo priče na ovu temu...

Jedan jaaaako jaaako dobar video rađen preko 2 godine i 3 pokušaja.

Odgovara na pitanje o načinu punjenja baterije.

long-story short, ne pretjerana velika razlika, ali dugoročno ako ćete imati mobitel 3+ godine, računajte ga puniti u ciklusu 30-80%.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina

Pogledao, u suštini da. Brzina punjenja ne znači, jedino postotak do kojeg se puni. Samo to i dalje neće potaknuti Apple da poveća brzinu punjenja

6 godina

Zar stvarno neko kupi preskupi gadget i onda strepi na koliko ce ga prikopcati punjenje i bleji u ekran da ga skine sa punjaca na 80%???????????????? Vi imate vremena za to? Blago vama.....

Da ne spominjem da elektronika iskljuci punjenje kad se bat napuni i moze stajati na punjacu beskonacno sto se toga tice....A i klinac bas ulijeva povjerenje u experiment....;)

Ja kupim mob sa najbrzim punjenjen i gazim kako stignem.... Nije on mene kupio nego ja njega.....

8 4 hvala 0
14 godina
Posmatrač kaže...

Zar stvarno neko kupi preskupi gadget i onda strepi na koliko ce ga prikopcati punjenje i bleji u ekran da ga skine sa punjaca na 80%???????????????? Vi imate vremena za to? Blago vama.....

Da ne spominjem da elektronika iskljuci punjenje kad se bat napuni i moze stajati na punjacu beskonacno sto se toga tice....A i klinac bas ulijeva povjerenje u experiment....;)

Ja kupim mob sa najbrzim punjenjen i gazim kako stignem.... Nije on mene kupio nego ja njega.....

Dragog ti neba ograničenog.

Mislio sam ti nešto pametno odgovoriti, stvarno se upustiti u raspravu,  ali nakon ovog boldanog stvarno s takvima poput tebe to nema smisla.

Imao si 4 komentara u ovoj temi i svaki je na svoj način glup i beskoristan za temu, a da ne pričamo o tome da nigdje nisi rekao imaš li uopće mobitel u čijoj temi komentiraš.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina
Posmatrač kaže...

Apsolutno se slažem, preko noci drzim na punjacu godinama mobitele i nikad problema, od galaxy note serije, pa do s24 ultra, plus magic lite - 4, 5, 6. Smaraju se i opterećuju bespotrebno ali whatever rocks their boat.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2025 11:42 (Cryogenic).
6 godina
sudy_freak kaže...
Posmatrač kaže...

Mislio sam ti nešto pametno odgovoriti, stvarno se upustiti u raspravu,  ali nakon ovog boldanog stvarno s takvima poput tebe to nema smisla.

Imao si 4 komentara u ovoj temi i svaki je na svoj način glup i beskoristan za temu, a da ne pričamo o tome da nigdje nisi rekao imaš li uopće mobitel u čijoj temi komentiraš.

Znaci tema o F1 ne treba postojati jer ovdje niko nema F1 bolid? Tema o fudbalu ili svemiru ne treba postojati? O bolestima smiju pricati samo doktori specijalisti ili ako imas tu bolest? De odrasti. Zasto bih trebao imati iphone da bi o Njemu raspravljao? Namjerno velikim slovom jer je izgleda bozanstvo ovdje nekima...Podsjeca me na uvodnu scenu ODiseje u svemiru ;) Znas sta je smijesno? Sto vecina (ne svi) kao opravdanje za kupiti najskuplji (medju najskuplji,m) telefonima na trzistu uz opravdanje da je to investicija jer ce trajati godinama (za razliku od valjda svih drugih koji izvrse harakiri ritualnim spaljivanjem samog sebe nako isteka garancije) a onda cim izadje na drugoj temi pitaju gdje i kad se moze kupit. A poslije toga slag na tortu pitaju gdje mogu kupiti masku za svoj iphone pro max ultra super duper uz obavezno navodjenje boje i kolicine memorije da se vidi da se ima ;) Ni an ajednoj drugoj temo o telefonima nisam vidio da iko navodi koje boje je telefon osim na iphone temama... To je obavezan podatak....;)

Najjaci ste ;)

E da zaboravih. Posebno humoristicno je da tako skup gadget ima malu bateriju a onde je VI korisnici koristite samo 50%. Uz poslovicno uzasno sporo punjenje to je win win situacija ;) 

Mala baterija koristenje 50% iste uz sporo punjenje ;) Pogledam svoj mob koji se napuni od 0 do 100% za 19 minuta realno dok operem zube ;) I puca mi neka stvar sta ce biti sa baterijom ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2025 15:35 (Posmatrač).
16 godina

sta se baterije tice ja kad kupim novi pazim...ali to traje 6 mjeseci maksimalno

punim ga kad stignem i kako stignem..naravno u pocetku punim iskljucivo kabelom kojim dobijem i punjacem koji sam kupio,kasnije sve to ode u zaborav :D

upravo sada gledam maxtv a baterija na 5 posto,to je nedopustivo? 

ne vidim neke stete ni koristi.bitno da 3 godine radi za mene ,a onda ide u penziju

ne racunam na prodaju,poklonit cu ga nekome od ukucana

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2025 16:08 (DaNiTo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
Posmatrač kaže...

Znas sta je smijesno? Sto vecina (ne svi) kao opravdanje za kupiti najskuplji (medju najskuplji,m) telefonima na trzistu uz opravdanje da je to investicija jer ce trajati godinama (za razliku od valjda svih drugih koji izvrse harakiri ritualnim spaljivanjem samog sebe nako isteka garancije) a onda cim izadje na drugoj temi pitaju gdje i kad se moze kupit. A poslije toga slag na tortu pitaju gdje mogu kupiti masku za svoj iphone pro max ultra super duper uz obavezno navodjenje boje i kolicine memorije da se vidi da se ima ;) Ni an ajednoj drugoj temo o telefonima nisam vidio da iko navodi koje boje je telefon osim na iphone temama... To je obavezan podatak....;)

Najjaci ste ;)

E da zaboravih. Posebno humoristicno je da tako skup gadget ima malu bateriju a onde je VI korisnici koristite samo 50%. Uz poslovicno uzasno sporo punjenje to je win win situacija ;) 

Mala baterija koristenje 50% iste uz sporo punjenje ;) Pogledam svoj mob koji se napuni od 0 do 100% za 19 minuta realno dok operem zube ;) I puca mi neka stvar sta ce biti sa baterijom ;)

Ništa se njima ne može dokazati. Zato, odustani. Sačuvat ćeš si zdravlje.

battery battery
16 godina

i ti jos falio papriko zelena,znaci ni ne koristis iphone ali ti citas sve clanke u vezi iphona* zasto? ja od kada nemam android uopce ne pratim sta izbacuju,jer ne koristim i ne zanima me

i prestao sam pratit na ovom forumu teme o istima

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2025 19:40 (DaNiTo).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Posmatrač kaže...
sudy_freak kaže...
Posmatrač kaže...
sudy_freak kaže...
Posmatrač kaže...

Znaci tema o F1 ne treba postojati jer ovdje niko nema F1 bolid? Tema o fudbalu ili svemiru ne treba postojati? O bolestima smiju pricati samo doktori specijalisti ili ako imas tu bolest? De odrasti. Zasto bih trebao imati iphone da bi o Njemu raspravljao? Namjerno velikim slovom jer je izgleda bozanstvo ovdje nekima...Podsjeca me na uvodnu scenu ODiseje u svemiru ;) Znas sta je smijesno? Sto vecina (ne svi) kao opravdanje za kupiti najskuplji (medju najskuplji,m) telefonima na trzistu uz opravdanje da je to investicija jer ce trajati godinama (za razliku od valjda svih drugih koji izvrse harakiri ritualnim spaljivanjem samog sebe nako isteka garancije) a onda cim izadje na drugoj temi pitaju gdje i kad se moze kupit. A poslije toga slag na tortu pitaju gdje mogu kupiti masku za svoj iphone pro max ultra super duper uz obavezno navodjenje boje i kolicine memorije da se vidi da se ima ;) Ni an ajednoj drugoj temo o telefonima nisam vidio da iko navodi koje boje je telefon osim na iphone temama... To je obavezan podatak....;)

Najjaci ste ;)

Reci mi da si opterečen što nemaš iPhone bez da mi kažeš.

Bože gnjeva, jel jebeš štogod?

Imam punoljetnu djecu ;) Sta ti mislis ;) Neces vjerovati nama odraslima nije stalo da imamo iphone i pasata ;) Ima bitnijih stvari u zivotu,,. Naucices ;)

P.S. Vjerovatno ga mogu imati lakse nego 95% ljudi na forumu.....Al neces vjerovati ne zelim ga....

Bolje da si taj dio o svojim godinama ostavio u voidu jer, ja sam bio fanboy androida i pljuvao po ajfonu i sve svoje crvene kartone zaradio u temama vezanim za apple.

Ali sam bio u ranijim godinama od tvoje punoljetne djece, ok, možda koju godinu tu i tamo, ali you get the point.

Ovako, podatak da ti je toliko godina i količina gluposti koju pišeš ti uopće ne idu u prilog.

"nama odraslima nije stalo da imamo iphone i pasata" - neš ti mjerila uspjeha ili čega već u toj tvojoj glavi.

No na kraju, svatko ima slobodu govora, svoje mišljenje i ne ulazim u tuđe mišljenje i nemam problem s tim. Ali imam problem s nekim tko misli da je na bilo koji način superiorniji jer eto X Y ili Z su razlozi, ali to tako s visoka prezentira da boli glava.

Pazi ti sebe, što ti sebi dozvoliš, sad sam se ponovno sjetio "A i klinac bas ulijeva povjerenje u experiment....;)" bokte dragi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
sudy_freak kaže...
Posmatrač kaže...
....

Bolje da si taj dio o svojim godinama ostavio u voidu jer, ja sam bio fanboy androida i pljuvao po ajfonu i sve svoje crvene kartone zaradio u temama vezanim za apple.

Ali sam bio u ranijim godinama od tvoje punoljetne djece, ok, možda koju godinu tu i tamo, ali you get the point.

Ovako, podatak da ti je toliko godina i količina gluposti koju pišeš ti uopće ne idu u prilog.

"nama odraslima nije stalo da imamo iphone i pasata" - neš ti mjerila uspjeha ili čega već u toj tvojoj glavi.

No na kraju, svatko ima slobodu govora, svoje mišljenje i ne ulazim u tuđe mišljenje i nemam problem s tim. Ali imam problem s nekim tko misli da je na bilo koji način superiorniji jer eto X Y ili Z su razlozi, ali to tako s visoka prezentira da boli glava.

Pazi ti sebe, što ti sebi dozvoliš, sad sam se ponovno sjetio "A i klinac bas ulijeva povjerenje u experiment....;)" bokte dragi 

Kad gdje i kako sam, ja pljuvao po iphoneu? I sta to uopste znaci? Bio si fanboy androida i sad si fanboy iphone i meni nesto prigovaras? Sto se mene tice pljuj (ma sta to znacilo) po andoridu ili bilo cemu drugom bas me briga. Nisam fanboy nikoga i nicega.... Za razliku od tebe al hej barem priznas. Nikad i nigdje na forumu nisam procitao da neko se ljuti jer neko kritikuje andprid telefon. Ali Apple ekipa odmah na zadnje noge ;) I koja je poenta ove tvoje pridike? Sam kazes imam pravo na misljenje al eto nasao si se prozvanim da kritikujes moje misljenje. Ja kritikujem proizvod ti kritikujes mene i ti meni govoris kako ja nekoga posmatram sa visoka? Ocito si nesto opasno pobrkao u glavi.....

16 godina

znaci prilicno si star i ovo si radis? samo ne razumijem ako ne koristis nesto zasto pratis to i komentiras i slicno.

to neka potreba ili,sta te smeta ako to nemas? treba da si sretan i totalno neopterecen time ali ti si bas suprotno ogorcen i zamaras se nekim sugavim iphonom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ajde da dodam samo komentar mene koji definitivno ne pazim na uređaj (što se baterija tiće).

Dakle kupio 14 pro kada je izašao i prije koji dan ga zamijenio za 17 AIR.
Na njemu zdravlje baterije na 83% u tri godine rada (poslovni mobitel). Punjen preko noći na bežičnom punjaču, kroz dan kad god sam sjeo u auto, prikopčao ga na punjenje jer mi carPlay nema bežično spajanje pa se ujedno i punio. Nekada dnevno i po više od 5 puta što kraće vrijeme što duže. 
Da li je izdržao svo to maltretiranje. Naravno što se mene tiče da je. 
Ali svatko neka njeguje svoje uređaje kako želi. Ja sam testirao da tri godine nemilosrdnog punjenja kada god i koliko god nije ubilo bateriju do kraja. A sada kada sam ionako promijenio uređaj mi je nebitno jer ostaje u privatnoj zbirci za zlu ne trebalo.
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
DaNiTo kaže...

i ti jos falio papriko zelena,znaci ni ne koristis iphone ali ti citas sve clanke u vezi iphona* zasto?

Stvarno si non stop tanak na živcima i pitaš stalno isto. Koliko puta moram ponoviti?

https://forum.bug.hr/forum/topic/iphone/iphone-17airpropro-max-rasprava/307521.aspx?page=7&jumpto=6880593&sort=asc&view=flat

5 godina
Posmatrač kaže...
zelenapaprika kaže...
Posmatrač kaže...

Znas sta je smijesno? Sto vecina (ne svi) kao opravdanje za kupiti najskuplji (medju najskuplji,m) telefonima na trzistu uz opravdanje da je to investicija jer ce trajati godinama (za razliku od valjda svih drugih koji izvrse harakiri ritualnim spaljivanjem samog sebe nako isteka garancije) a onda cim izadje na drugoj temi pitaju gdje i kad se moze kupit. A poslije toga slag na tortu pitaju gdje mogu kupiti masku za svoj iphone pro max ultra super duper uz obavezno navodjenje boje i kolicine memorije da se vidi da se ima ;) Ni an ajednoj drugoj temo o telefonima nisam vidio da iko navodi koje boje je telefon osim na iphone temama... To je obavezan podatak....;)

Najjaci ste ;)

Oni su meni urnebesno zabavni u svojim deluzijama... ;)

Da bar napišu nešto korisno, što će biti zanimljivo svima. Ali ne. Samo bi se svađali.

Evo, izašao je novi IOS 26.1. Nitko ni slova. Uskoro će i 26.2, ako već nije. Ni o tome nema jednog slova. Kakav je ovo forum? A to su kakti fanovi Iphonea.

0 0 hvala 0
14 godina
zelenapaprika kaže...
Posmatrač kaže...
zelenapaprika kaže...
Posmatrač kaže...

Najjaci ste ;)

Da bar napišu nešto korisno, što će biti zanimljivo svima. Ali ne. Samo bi se svađali.

Evo, izašao je novi IOS 26.1. Nitko ni slova. Uskoro će i 26.2, ako već nije. Ni o tome nema jednog slova. Kakav je ovo forum? A to su kakti fanovi Iphonea.

Pa kao da to vama takve informacije išta znače i trebaju. Vi svakako sve znate.

Da smo napisali da je izašao 26.1 i da su dodali opciju da možemo isključiti, tj. smanjiti opciju liquid glassa..

Da smo napisali da je izašao 26.1 i da su dodali opciju isključivanja swipe-to-open camera s lock screena..

Posprdno bi reagirali i bilo bi "čuj budala čemu se raduju, Android BLA BLA BLA".

Ne komentiramo kako je izašao, ti izvlačiš iz guzice podatak da nismo išta napisali - eto jako važno.

Cjepidlačite ne bi li opravdali svoju mizeriju.

Vi ste ste nakačili u raspravu nakon mog TEHNIČKOG POSTA o pristupu punjenju baterije.

Ti i tebi slični nas prozivate fanovima iPhonea što je krivo na toliko razina da jednostavno vaša razina to ne može dokučiti.

Zato, nastavite biti odrasli, zreli i pametni.

5 godina
sudy_freak kaže...

A što je čovjek loše napisao? Ti vjeruješ svakome na internetu? Youtuberu? Jesi probao potražiti neki kredibilniji izvor u nekom stručnom ili znanstvenom časopisu o degradaciji baterija? Na BUG Onlineu se snažno brije na znanost. Pa jesi li potražio neki znanstveni izvor o punjenju baterija?

ChatGPT:

1. Attia, P. M., Grover, A., Jin, N., Severson, K. A., Markov, T. M., Liao, Y.-H., Chen, M. H., Cheong, B., Perkins, N., Yang, Z., Herring, P. K., Aykol, M., Harris, S. J., Braatz, R. D., Ermon, S., & Chueh, W. C. (2020). Closed-loop optimization of fast-charging protocols for batteries with machine learning. *Nature, 578*(7795), 397–402. [https://doi.org/10.1038/s41586-020-1994-5](https://doi.org/10.1038/s41586-020-1994-5) ([Nature][1])

2. Gao, Z., Xie, H., Yu, H., Ma, B., Liu, X., & Chen, S. (2022). Study on lithium-ion battery degradation caused by side reactions in fast-charging process. *Frontiers in Energy Research, 10*, Article 905710. [https://doi.org/10.3389/fenrg.2022.905710](https://doi.org/10.3389/fenrg.2022.905710) ([Frontiers][2])

3. von Kolzenberg, L., Latz, A., & Horstmann, B. (2020). Solid–electrolyte interphase during battery cycling: Theory of growth regimes. *ChemSusChem/collection?? Actually: ChemSusChem or CSSC?* *ChemSusChem, 13*(10), 2285–2297. [https://doi.org/10.1002/cssc.202000867](https://doi.org/10.1002/cssc.202000867) ([Chemistry Europe][3])

4. Li, W. (2025). Onset of lithium plating in fast-charging Li-ion batteries. *ACS Energy Letters, 10*(??), 1596. [https://doi.org/10.1021/acsenergylett.5c00322](https://doi.org/10.1021/acsenergylett.5c00322) ([American Chemical Society Publications][4])

5. Qu, J. G., Jiang, Z. Y., & Zhang, J.-F. (2022). Investigation on lithium-ion battery degradation induced by combined effect of current rate and operating temperature during fast charging. *Journal of Energy Storage, 52*, 104811. [https://doi.org/10.1016/j.est.2022.104811](https://doi.org/10.1016/j.est.2022.104811) ([OUCI][5])

14 godina
zelenapaprika kaže...
sudy_freak kaže...

A što je čovjek loše napisao? Ti vjeruješ svakome na internetu? Youtuberu? Jesi probao potražiti neki kredibilniji izvor u nekom stručnom ili znanstvenom časopisu o degradaciji baterija? Na BUG Onlineu se snažno brije na znanost. Pa jesi li potražio neki znanstveni izvor o punjenju baterija?

ChatGPT:

1. Attia, P. M., Grover, A., Jin, N., Severson, K. A., Markov, T. M., Liao, Y.-H., Chen, M. H., Cheong, B., Perkins, N., Yang, Z., Herring, P. K., Aykol, M., Harris, S. J., Braatz, R. D., Ermon, S., & Chueh, W. C. (2020). Closed-loop optimization of fast-charging protocols for batteries with machine learning. *Nature, 578*(7795), 397–402. [https://doi.org/10.1038/s41586-020-1994-5](https://doi.org/10.1038/s41586-020-1994-5) ([Nature][1])

2. Gao, Z., Xie, H., Yu, H., Ma, B., Liu, X., & Chen, S. (2022). Study on lithium-ion battery degradation caused by side reactions in fast-charging process. *Frontiers in Energy Research, 10*, Article 905710. [https://doi.org/10.3389/fenrg.2022.905710](https://doi.org/10.3389/fenrg.2022.905710) ([Frontiers][2])

3. von Kolzenberg, L., Latz, A., & Horstmann, B. (2020). Solid–electrolyte interphase during battery cycling: Theory of growth regimes. *ChemSusChem/collection?? Actually: ChemSusChem or CSSC?* *ChemSusChem, 13*(10), 2285–2297. [https://doi.org/10.1002/cssc.202000867](https://doi.org/10.1002/cssc.202000867) ([Chemistry Europe][3])

4. Li, W. (2025). Onset of lithium plating in fast-charging Li-ion batteries. *ACS Energy Letters, 10*(??), 1596. [https://doi.org/10.1021/acsenergylett.5c00322](https://doi.org/10.1021/acsenergylett.5c00322) ([American Chemical Society Publications][4])

5. Qu, J. G., Jiang, Z. Y., & Zhang, J.-F. (2022). Investigation on lithium-ion battery degradation induced by combined effect of current rate and operating temperature during fast charging. *Journal of Energy Storage, 52*, 104811. [https://doi.org/10.1016/j.est.2022.104811](https://doi.org/10.1016/j.est.2022.104811) ([OUCI][5])

Lik me pita o kredibiltetu i kako vjerujem svemu što pročitam na internetu pa mi zalijepi tekst ChatGPT-a.

5 godina
DaNiTo kaže...

znaci prilicno si star i ovo si radis? samo ne razumijem ako ne koristis nesto zasto pratis to i komentiras i slicno.

Ti nikada ne gledaš u izloge trgovina? Pa primijetiš nešto što te zanima, ali u ovom trenutku to nećeš kupiti? 

5 godina
sudy_freak kaže...
zelenapaprika kaže...
sudy_freak kaže...

ChatGPT:

Lik me pita o kredibiltetu i kako vjerujem svemu što pročitam na internetu pa mi zalijepi tekst ChatGPT-a.

Na svaki od 5 izvora, koliko sam tražio, sam kliknuo i oni postoje u citiranim časopisima. Tako da je ChatGPT samo posrednik (kao i Google ili pretraživači1 znanstvenih izvora kod takvih izdavača), a izvori su kredibilni. To je problem koji mnogi ne razumiju. Dakle, nisam tražio ChatGPT da pročita te radove i da mi sažme njihov sadržaj, nego da mi pronađe te izvore DA IH SAM pročitam, a po mogućnosti i svi vi. 

Ne trči pred rudo. :-) 

5 godina
DaNiTo kaže...

ali je logicno da ovdje ocu procitat iskustva korisnika tih igracaka.razumijes? 

Ali NEĆEŠ! Zato jer ne pišu! Svi su tobože zainteresirani za Iphone 17, a nitko ništa ne piše. Gdje su ta iskustva? Zato sam na samom početku teme napisao da će se samo pitato "Gdje ste ga naručili? Kada ste ga naručili? Zašto ne stiže?" i sl. I tako je i bilo. Gdje su ta iskustva? Hajde, napišite.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:20 (zelenapaprika).

0 0 hvala 0
5 godina
sudy_freak kaže...
zelenapaprika kaže...
Posmatrač kaže...
zelenapaprika kaže...
Posmatrač kaže...

Najjaci ste ;)

Pa kao da to vama takve informacije išta znače i trebaju. Vi svakako sve znate.

Da smo napisali da je izašao 26.1 i da su dodali opciju da možemo isključiti, tj. smanjiti opciju liquid glassa..

Da smo napisali da je izašao 26.1 i da su dodali opciju isključivanja swipe-to-open camera s lock screena..

Posprdno bi reagirali i bilo bi "čuj budala čemu se raduju, Android BLA BLA BLA".

Ne komentiramo kako je izašao, ti izvlačiš iz guzice podatak da nismo išta napisali - eto jako važno.

Cjepidlačite ne bi li opravdali svoju mizeriju.

Vi ste ste nakačili u raspravu nakon mog TEHNIČKOG POSTA o pristupu punjenju baterije.

Ti i tebi slični nas prozivate fanovima iPhonea što je krivo na toliko razina da jednostavno vaša razina to ne može dokučiti.

Pa niste ništa napisali? :-) U tome i jest problem. Veli DaNiTo, oću pročitat iskustva. A gdje su ta vaša iskustva? Nema ih.

Cijeli internet se "nakačio" na taj video. Fućkaš stručnjake i industriju, bitan je klinjo koji testira baterije i to je tebi tehnički post. Pa daj se zapitaj o svojem pristupu svijetu u kojem živiš i smisla postojanja stručnih i znanstvenih izvora. Zato nam svijet klizi u propast. Klinji petica u imenik za zalaganje. Sve ostalo...

14 godina

Uvijek sam polazio od premise "imam to nešto, mogu ...", tako da malo karikiram, imam iPhone ali iz serije 16, pa samo jedan malecki osvrt! 

Urnebesno me fasciniraju pojedini kolege forumaši, posebice ,  i  koji NEMAJU recimo iPhone kao mobilni gadget, ali IMAJU MILIJARDU razloga komentirati, ma apasolutno sve od  branda! 
U redu, ne sviđa ti se dizajn, boja, iOS, nebitno, slobodno spomeneš, onako generalno u širem kontekstu! 
Ali ulaziti u recenzije, dubioze, šprdat se (a nemaš moguće uzeti ga sredstava, ništa zato, nije sramota) sa kolegama kako su oni tupi glupi, krajnje djetinjasto, ako ne i gore! 
Osobno, svako može trošiti kako hoće svoje nofce, ali zavirivati "susejdu" u tanjur, dvorišće, krevet je malo žešće preseravanje! Nikada nisam reagirao na nečiji izbor, njegovo subjektivno pravo, ali da meni netko soli pamet, neće ići, danas, nikada! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 1
5 godina

Odoh ja iz teme. Pa ovdje obitavaju možda dvojica koji su kupili Iphone 17.

Ostali ga nemaju. Jedan piše o bateriji na Iphoneu 14 koji mu je poslovni mobitel u tri zadnje godine, a ovaj iznad mene o Iphoneu 16 i gledanju u tuđi tanjur / dvorište (??).

A ovo je tema o Iphoneu 17. Ovdje se stvarno ne može ništa saznati o Iphoneu 17 od živog čovjeka (mislim da je samo forumaš o Airom napisao kratko iskustvo):

- ni koji model

- ni koliko ima memorije i pohrane

- ni koji punjač, je li dobar ili ne, koliko košta

- ni koja maska, koliko košta

- ni dodatna baterija, ako je kupljena

- ni bežični punjač, ako je kupljen

- ni iskustva u autu

- ni pozitivno ni negativno iskustvo

- ni fotku ili neki video gdje se u punini vidi mogućnosti Iphonea 17 (a da nije nešto privatno).

Ništa. Mrkli mrak.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:31 (zelenapaprika).

0 2 hvala 0
6 godina
sudy_freak kaže...

Hej, nedavno je bilo priče na ovu temu...

Jedan jaaaako jaaako dobar video rađen preko 2 godine i 3 pokušaja.

Odgovara na pitanje o načinu punjenja baterije.

long-story short, ne pretjerana velika razlika, ali dugoročno ako ćete imati mobitel 3+ godine, računajte ga puniti u ciklusu 30-80%.

sudy_freak kaže...
...

Tehnickog posta? Sta to uopste znaci? Tehnicki post je video nekog klinje koji je kao proveo neki eksperiment? Ocigledno nisi tehnicke struke kad mozes izvaliti ovakvo nesto.....Cisto da te preteknem ja jesam tehnicke struke ;)

14 godina
zelenapaprika kaže...

Odoh ja iz teme. Pa ovdje obitavaju možda dvojica koji su kupili Iphone 17.

Ostali ga nemaju. Jedan piše o bateriji na Iphoneu 14 koji mu je poslovni mobitel u tri zadnje godine, a ovaj iznad mene o Iphoneu 16 i gledanju u tuđi tanjur / dvorište (??).

A ovo je tema o Iphoneu 17. Ovdje se stvarno ne može ništa saznati o Iphoneu 17 od živog čovjeka (mislim da je samo forumaš o Airom napisao kratko iskustvo):

- ni koji model

- ni koliko ima memorije i pohrane

- ni koji punjač, je li dobar ili ne, koliko košta

- ni koja maska, koliko košta

- ni dodatna baterija, ako je kupljena

- ni bežični punjač, ako je kupljen

- ni iskustva u autu

- ni pozitivno ni negativno iskustvo

- ni fotku ili neki video gdje se u punini vidi mogućnosti Iphonea 17 (a da nije nešto privatno).

Ništa. Mrkli mrak.

Gledao sam statistiku tvog doprinosa temi.

Kako si kontradiktoran i smiješan u svojim pokušajima.

Svaka 5. (peta) poruka u temi je tvoja. Svaka PETA! Znaš koliko je bilo konkretnih postova, moooožda 10%.
Prvo si samo stavljao linkove i spamao doslovno svaki dan drugim linkom.

Onda si prešao u napad i patetiku sa svojim cjepidlačenjem te opravdavanjem samog sebe što nemaš mob.
A tobože si zainteresiran.

Idi, nećeš faliti.

Za ovaj dio drugi boldani, evo ti moj.

IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava] (iPhone) @ Bug.hr Forum

Za maskicu o priči imamo ovakve likove poput Posmatrač koji posprdnim pristupom pljuje po nama koji imamo maskice.

...i sad s vama takvima moramo diskutirati.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:39 (sudy_freak).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice