IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 346
|
čitano: 46.417
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Pozdrav, za vikend sam u ZG. Da li znate u kojoj trgovini u centru mogu vidit iPhone 17? Da pogledam malo boje, izgled itd .... hvala! 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
maki040 kaže...

Pozdrav, za vikend sam u ZG. Da li znate u kojoj trgovini u centru mogu vidit iPhone 17? Da pogledam malo boje, izgled itd .... hvala! 

Cvjetni trg, hoćeš u TCom ili u iStyle, u podrumu do Hirvatinčićeve zgrade na zapadnoj strani trga! 
Utvaram si da "više" imaš za vidjeti u iStyle dućanu, a svakako obrati pozornost na cijene, bude to veliki faktor gdje uzeti! 

ATJ Lučko
5 godina
maki040 kaže...

Cvjetni trg u strogom centru Zagrebu, HT-ov T-Centar, imaš izložena sva 4 modela odmah blizu ulaza. Imaš moje fotke, vrati se koju stranicu ranije, jer ima previše suvišnih komentara. Moguće da ih ima i malo dalje, u A1 u Gajevoj, tik do glavnog trga, a to je na manje od 5 minuta hoda od HT-a, i obratno (od A1 do HT-a).

Ima i u City centru west u Big Bangu, ali za to ti treba auto. Tako da to ne preporučujem.

14 godina

ekipa. dal je potrebno kupit original punjač za iPhone ili se može bez brige punit i sa ostalima u kući.... govorim zbog baterije kroz duži vremenski period... 

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

ekipa. dal je potrebno kupit original punjač za iPhone ili se može bez brige punit i sa ostalima u kući.... govorim zbog baterije kroz duži vremenski period... 

• Fast-charge capable:
    Up to 50% charge in 20 minutes with 40W adapter or higher (available separately) paired with USB-C charging cable
    Up to 50% charge in 30 minutes with 30W adapter or higher paired with MagSafe Charger (both available separately)

Izvor: iPhone 17 Pro and 17 Pro Max - Technical Specifications - Apple

Generalno mislim da je sve u tom rasponu ok, ali da nije neki najjeftiniji. Dati 1300+ € za mob i onda puniti kinezom za 5€ je ludost.

Gledaj nešto kvalitetno poput Ugreen/Anker, pa eto i Baseus.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina
sudy_freak kaže...
  • Fast-charge capable:
    Up to 50% charge in 20 minutes with 40W adapter or higher (available separately) paired with USB-C charging cable
    Up to 50% charge in 30 minutes with 30W adapter or higher paired with MagSafe Charger (both available separately)

Generalno mislim da je sve u tom rasponu ok, ali da nije neki najjeftiniji. Dati 1300+ € za mob i onda puniti kinezom za 5€ je ludost.

ovaj Anker bi bio ok onda? 

11 godina

@maki040

Ima ajstajl svoje poslovnice, al po meni to nisi baš neke lokacije. Bio sa kod njih u Areni, okay je uređen prostor, al osoblje mi me nije dojmilo. Ne da nisu bili ljubazni, brzi il stručni, nego onak' vizual...Naime, u tom ajstajlu me dočekao neki tetovirani lik. Ipak, nije to po mojem ukusu. 

Al' zato ima na Cvjetnom, onak' vrlo dobra trgovina sa studentima. Studentica te u sve uputi.

Top lokacija, zato bolje tamo.

Mac
14 godina
Gale92 kaže...
sudy_freak kaže...
  • Fast-charge capable:

ovaj Anker bi bio ok onda? 

Yup

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina
Gale92 kaže...

Osobno, punjač je ANKER a kabel UGREEN u mene za puniti iPhone! 
Obzirom ima dva porta, gornji za mobitel donji za komp, ma mogu puniti dva mobitela bez pol muke, nije problem nikada! 

Ako se ne varam od 2022 ili 2023 EU je nametnuo da se MORAJU MOĆI puniti iPhonei i iPadi sa drugog branda periferijom, sada ja po meni najbolje izdvojiti jednokratno (sada lupam malo napamet, nisam doma pa ne mogu precizirati cijene moje oeriferije) oko 100.00€urića i miran si jasaaaaako dugo! 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...

Osobno, punjač je ANKER a kabel UGREEN u mene za puniti iPhone! 
Obzirom ima dva porta, gornji za mobitel donji za komp, ma mogu puniti dva mobitela bez pol muke, nije problem nikada! 

Ako se ne varam od 2022 ili 2023 EU je nametnuo da se MORAJU MOĆI puniti iPhonei i iPadi sa drugog branda periferijom, sada ja po meni najbolje izdvojiti jednokratno (sada lupam malo napamet, nisam doma pa ne mogu precizirati cijene moje oeriferije) oko 100.00€urića i miran si jasaaaaako dugo! 

Uzeo sam Anker punjač a kabel od iPhonea. Pa se nadam da će biti uredu. 
Hvala ekipa na savjetu

10 godina
Evo ekipa javljam da sam uzeo danas iPhone Air crni, 256GB, Beats maskicu i zaštitno staklo. Oduševljen sam izgledom telefona i kako leži u ruci i džepu. Rano je reći ali mislim da je to ono što sam tražio: mob koji je lijep, ima predivan ekran i dobrih je dimenzija, lagan, dobar u svemu a ni u čemu impresivan (osim u težini)… odličan spoj svega i nema kompromisa radi kojih bih požalio kao nezahtjevan korisnik. Zato sam i bio otkazao 17 Pro Max narudžbu i uzeo Air. Svaka preporuka!
A 16 Pro, 256GB, crni sa 100% zdravlja baterije je spreman za novoga vlasnika pa ako je tko zainteresiran može me slobodno kontaktirati preko PM
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2025 22:10 (Johanan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Johanan kaže...

A 16 Pro, 256GB, crni sa 100% zdravlja baterije je spreman za novoga vlasnika pa ako je tko zainteresiran može me slobodno kontaktirati preko PM

Probaj u iPhone 16 temi

11 mjeseci
Johanan kaže...
Evo ekipa javljam da sam uzeo danas iPhone Air crni, 256GB, Beats maskicu i zaštitno staklo. Oduševljen sam izgledom telefona i kako leži u ruci i džepu. Rano je reći ali mislim da je to ono što sam tražio: mob koji je lijep, ima predivan ekran i dobrih je dimenzija, lagan, dobar u svemu a ni u čemu impresivan (osim u težini)… odličan spoj svega i nema kompromisa radi kojih bih požalio kao nezahtjevan korisnik. Zato sam i bio otkazao 17 Pro Max narudžbu i uzeo Air. Svaka preporuka!

Drago mi je, zanima me koliko blizu možeš doći sa kamerom a da ne izoštrava više?

10 godina

Evo ne znam koliko ti ova slika pomaže, ali čini mi se do jedno 15-20 cm od objekta prestane izoštravati.

Nisam profesionalac, ovo je procjena "od oka".

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Johanan kaže...

Evo ne znam koliko ti ova slika pomaže, ali čini mi se do jedno 15-20 cm od objekta prestane izoštravati.

Nisam profesionalac, ovo je procjena "od oka".

slikaj lenjir pod uglom pa ces vidjeti koji broj je ostar i to je minimalna focus distanca.....

10 godina

Foto na 17PRO 1x 24mm macro radi i na >< 1cm oštrina 

s tim da bez broblema ide + 28mm +35mm 

Više nego odlično za korištenje, evo dva primjera...

AMD Ryzen™ R9
Poruka je uređivana zadnji put danas u 9:36 (Extrime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice