trenutno posjedujem 16 Pro ali zelim preci na Air, jednostavno mi se svidja dizajn i sto je malo veci od pro-a, a manji od pro maxa.
supruzi ide 16 pro a meni air, prednarucen jucer u 14.00 i cekamo se, takodjer sam uzeo i maskicu od spigena kao i panzerglass privacy. ejs.
Slažem se sa vama kolega, Air izgleda TOP dizajnom, makar, volio bih da to u potpunosti opravda u svakodnevici.
Uvjeren sam da su ga testirali u svakakvim uvijetima i režimima korištenja, pa vjerujem da budete u spektru koji su korišteni tijekom testiranja.
U mojem slučaju, imam 17Pro Max, a prije svega na moje duboko iznenađenje, čekam iPhone Fold , koji ću uzeti najranije 2028, obzirom će prvi doći vjerojatno iduće godine 2026.
Budem sačekao prolazak kroz (eventualne) porođajne muke, iPhone Fold3 will be mine !!!!!
Dok ga se dohvatite, budite tako dobri pa slikavajte odkutijevavanje, malo opisa prvih dojmova, kako leži u ruci i tako to!
Dok ga ne dočekate, budite lijepo štrpljivi, bude veće zadovoljstvo kada dođe ”onog dana”!!!!!!!!