IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]

poruka: 128
|
čitano: 19.064
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: IPhone 17/Air/Pro/Pro Max - [Rasprava]
heavy_rain kaže...

trenutno posjedujem 16 Pro ali zelim preci na Air, jednostavno mi se svidja dizajn i sto je malo veci od pro-a, a manji od pro maxa. 

supruzi ide 16 pro a meni air, prednarucen jucer u 14.00 i cekamo se, takodjer sam uzeo i maskicu od spigena kao i panzerglass privacy. ejs. 

Slažem se sa vama kolega, Air izgleda TOP dizajnom, makar, volio bih da to u potpunosti opravda u svakodnevici. 
Uvjeren sam da su ga testirali u svakakvim uvijetima i režimima korištenja, pa vjerujem da budete u spektru koji su korišteni tijekom testiranja. 

U mojem slučaju, imam 17Pro Max, a prije svega na moje duboko iznenađenje, čekam iPhone Fold , koji ću uzeti najranije 2028, obzirom će prvi doći vjerojatno iduće godine 2026. 
Budem sačekao prolazak kroz (eventualne) porođajne muke, iPhone Fold3 will be mine !!!!! 

Dok ga se dohvatite, budite tako dobri pa slikavajte odkutijevavanje, malo opisa prvih dojmova, kako leži u ruci i tako to! 
Dok ga ne dočekate, budite lijepo štrpljivi, bude veće zadovoljstvo kada dođe ”onog dana”!!!!!!!! 

ATJ Lučko
10 godina
Prednaručio sam danas iPhone 17 Pro Max 256GB plave boje. Jedva čekam da dođe…
Uzeo sam preko mall hr-a. Zanima me kakva su vaša iskustva s prednarudžbom na Mall-u? Piše da je očekivani datum predaje za isporuku 23.9. Nekako mi se to čini nerealno rano, ali dobro.
Uzeo sam opciju preuzimanja na paketomatu i plaćanje prilikom preuzimanja. No, piše da taj dotični DHL paketomat ne podržava plaćanje karticama pa me zanima kako ću platiti? Gotovinom ili nekako internet bankarstvom?
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

U Americi je dolazak Pro Max modela pomaknut sa 19.09. na kasnie. Očito su već problemi oko isporuke / odnosno prevelike potražnje. 

hmmmmm 

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...

U Americi je dolazak Pro Max modela pomaknut sa 19.09. na kasnie. Očito su već problemi oko isporuke / odnosno prevelike potražnje. 

hmmmmm 

Utvaram si da  čeka jako teška sezona , očekuju se i loši prodajni rezultati 
A tek kada China počne odobravati Air prodaju, uuuuuu kuku lele  najebali 200 na sat! 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...

Utvaram si da  čeka jako teška sezona , očekuju se i loši prodajni rezultati 
A tek kada China počne odobravati Air prodaju, uuuuuu kuku lele  najebali 200 na sat! 

A i još k tome iStyle nema niti Pro ni Pro Max na stanju.... će da bude belaja!!!!!

16 godina

Preorderao sam AIR gold sa amazona, sad cemo vidjeti kad to bude doslo do mene. Piše isporučuju 19.9

Intel 80286
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
Meni taj Air izgleda kao nusproizvod u tvornici Google Pixela
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
16 godina

meni je fora,steta maskicu na njega stavit

...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice