Apple iPhone 8/8 Plus, rasprava!

poruka: 634
|
čitano: 270.742
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
(Novi) iPhone 8, rasprava!

Nov iphone 8 kupljen u VIp-u.

Izvadjen upaljen i aktiviran normalno,odma u pocetku kamera stekala lagano i za 3-4 min poceo stopat,ugasi se i samo se vrti onaj krug na crnom ekranu.

Nekom poznato?

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: (Novi) iPhone 8, rasprava!
Nema druge... Servis. Ne znam da li možeš u trgovini zamijeniti. Ako ti nešto znači, imam dobro iskustvo nedavno sa servisom. Vjerojatno ćeš dobiti novi uređaj.

0 0 hvala 0
12 godina

Baterija je kriminal na iOS 11.3 na 8 plus. Glavni forte uređaja su sjebali.

0 0 hvala 0
18 godina
Meni se čini ok. Izdrži mi cijeli dan bez razmišljanja kako koristim uređaj. Nedavno sam prešao sa Androida pa mi je autonomija na 8 plus ugodno iznenađenje.
16 godina
neaktivan

Pozdrav, presao sam na iPhone nakon godina koristenja Androida. Uglavnom nabavio sam iPhone 8 preko T-mobilea prije 2 tjedna. Skuzio sam da su rubovi na straznjoj strani di staklo dolazi do metala dosta grubo/ostro, i citajuci malo o tome, to tako nebi trebalo bit. Pa me zanima da li vi imate slicnu situaciju, i ako da jeste mozda vracali uredaj za novi? Te da li mi je bolje odnjeti uredaj u T-centar ili u Store ili iStyle? Pretpostavljam da bi trebao dobiti novi uredaj po Apple standardima u Americi (vecina izvora je od tamo).

LoL- Bobzzy (EUW)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Prvo idi u nekakav dućan gdje imaju izložene iste modele pa usporedi da li je zaista tako... Da ne ulaziš u cijeli postupak i da ti vrate isti uređaj.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To budem svakako, samo me zanima da li da uredaj predam u Store ili u T-centar, nekako vise vjerujem Storeu, jer oni su ipak zaduzeni samo za iPhone

LoL- Bobzzy (EUW)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sil kaže...
Prvo idi u nekakav dućan gdje imaju izložene iste modele pa usporedi da li je zaista tako... Da ne ulaziš u cijeli postupak i da ti vrate isti uređaj.

Ali vidim da i ti imas iPhone 8 (plus verziju, ali isti vrag), pa mi reci da li su tvoji rubovi ostri na tim prijelazima ili je potpuno glatko kada predjes prstom?

LoL- Bobzzy (EUW)
16 godina
neaktivan

Ako nekog zanima, odnio sam uredaj u Smartson, slozili se samnom da rubovi nebi trebali biti ostri, za dva dana evo me sa novim iPhonom na kojem sve stima. Dobio sam replacement model.

LoL- Bobzzy (EUW)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Frendica mi je nakon dugo koristenja iPhone 6 uzela Galaxy S8. Jednostavno android nije za nju. Nudi se iPhone 6 zlatni u odlicnom stanju i sa novom baterijom, te Galaxy S8 star doslovno dva dana (Orchid Grey) za iPhone 8/8 Plus. Ako neko zeli neka se javi u inbox

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tesko da ce ti neko pristat na to bez dobre nadoplate

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Robi1992 kaže...
Tesko da ce ti neko pristat na to bez dobre nadoplate

A eto stavio sam po nek se ljudi nude, vidit cemo za nadoplatu

9 godina
neaktivan
Njuskalo i udri,imas ljudi koji se bave time i prihvatit ce ti oba mobitela sigurno ali kazem spremi se na nadoplatu jer oni rade s time i zaradjuju tako

0 0 hvala 1
7 godina
neaktivan

Kakva je baterija na osmici obicnoj i koje su prednosti ili mane recimo na iphone 7 .U cemu se razlikuju jeli bolje kupiti 7 za manje para nego 8 ako su razlike neznatne?

vazna mi je baterija,brzina i kamnera

Nađa

0 1 hvala 0
18 godina
Mogu ti reći otprilike kako stoje stvari na 8 Plus. 8-10 sati uporabe. Na Note 8 imam sad oko 6,5. Uporaba = SOT + pozadinski procesi. Obična osmica je nešto lošija od Plus modela. Ima dobar standby kao i svi iPhone uređaji.
7 godina
neaktivan

Kako se logovati na aple imam akaunt i popunjen mi je iclod.Kako staviti da se nove slike i podaci ne aplouduju na icloud

Nađa

0 1 hvala 0
18 godina
Odeš na postavke - općenito - uporaba memorije i iclouda i tamo si podesiš...
7 godina
neaktivan

Ima li iko sa obicnom malom osmicom.Kako sluzi baterija i da li je 64 memorije dovilno jer imam preko 100 aplikacija i puno slikam

Nađa

0 1 hvala 0
7 godina
neaktivan
Darian kaže...
Odeš na postavke - općenito - uporaba memorije i iclouda i tamo si podesiš...

Nema toga uporaba memorije i iclouda?

I imam jos da pitam kako da namjestim svjetklo za obavjesti

Nađa
14 godina
Kakvo svjetlo za obavijesti? To ne postoji na iPhoneu, ali ima ono LED svjetlo koje moze bljeskati kad primas pozive i poruke

Buduci si ti ona mutava Besana koja i na forumu.hr drka sa ovakvim pitanjima i ovo ti je valjda peti iPhone koji koristis (a i dalje ku*ca ne znas) trazi sama gdje je to u postavkama 😒

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ne znam o cemu pricas a i mislila sam na to led svjetlo

Nađa
14 godina
Aj ne seri, Bog ti da zdravlja..

Evo ti da ne places, valjda ces uspjeti naci..

0 1 hvala 0
11 godina
Pozdrav, kako očistiti zvučnike od prašine? Gledao sam na internetu da se uzme vlažna maramica, postavi uzduž zvučnika i spajalicom lagano pritisne i okreće maramica u toj rupici zvučnika, je li to provjerena i sigurna metoda ili pak imate neku drugu soluciju? Samo konstruktivne odgovore bih molio
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
playjob kaže...
Samo konstruktivne odgovore bih molio

umoči ga u vodu

11 godina
Umočim ti znaš di
15 godina
playjob kaže...
Pozdrav, kako očistiti zvučnike od prašine? Gledao sam na internetu da se uzme vlažna maramica, postavi uzduž zvučnika i spajalicom lagano pritisne i okreće maramica u toj rupici zvučnika, je li to provjerena i sigurna metoda ili pak imate neku drugu soluciju? Samo konstruktivne odgovore bih molio

Osobno sam imao sličnih problema, i sa zvučnikom i sa utorom za punjenje na iP6+! 

Riješio sam ih sa oštrom čačkalicom koju sam malo držao u vodi da malo smekša i lagano “pohvatao” svu prljavštinu, uspješno! 

ATJ Lučko
11 godina
Evo mene ponovno, jel imate vi mogućnost gledati određene videe u 1440p na youtube-u? Prije sam imao tu opciju, sada je nema.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ima li neko da bi po nekoj normalnoj cijeni prodao iPhone 8 Plus? U obzir dolazi samo Silver boja, novo zapakirano

0 0 hvala 0
18 godina
Hehe... Fali baterija. :)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Sil kaže...
Hehe... Fali baterija. :)

Fali fali, poprilicno :D Ali ipak ostaje S9+, ovaj iP8+ uzimam za nekog drugog :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice