Kolege,ima li mogucnost na njemu nastimati kao na androidu da mi sve slike koje stignu na viber i fb messenger se spase u telefon ?Tamo sam imala album viber gdje su se same spasavale sve slike.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kolege,ima li mogucnost na njemu nastimati kao na androidu da mi sve slike koje stignu na viber i fb messenger se spase u telefon ?Tamo sam imala album viber gdje su se same spasavale sve slike.
Ne koristim viber ali u whatsappu ides na postavke i namjestis da ti sprema sve slike u album kamere (jos ti napravi poseban folder za samo whatsapp slike). Sa fb messengera automatski sprema u album kamere.
Ako sam ti pomogao opali TD!
Da li postoji mogucnost da se vibriranje kod tiphe Home iskljuci?
I na kraticama ono kada se povuce odozdo prema gore da li se one kratice mogu mjenjati?Na nekim sam recenzijama gledala da im stoji crvena tackica kojom snimaju to sto rade kod mene se ta kratica kamera.I jos jedno pitanje -kako se na njemu radi screenshot?
Molim vas moze li neko odgovoriti.Naime kod mene Ispod onog loga sa straznje strane gdje pise Iphone nema nikakvih slova a u ovim recenijama vidim svugdje slova jos neka.Do cega je to?
Molim vas moze li neko odgovoriti.Naime kod mene Ispod onog loga sa straznje strane gdje pise Iphone nema nikakvih slova a u ovim recenijama vidim svugdje slova jos neka.Do cega je to?
vjerojatno su ti uvalili kinesku kopiju
ali što te briga, za fb, sms i pozive tak ti je svejedno
vjerojatno su ti uvalili kinesku kopiju
ali što te briga, za fb, sms i pozive tak ti je svejedno
Ja pitam ozbiljno
Ja pitam ozbiljno
a ja te malo zezam, nemoj kaj zameriti
uostalom, i to je free bump, pa će netko ozbiljiniji i pametniji prije uletiti s odgovorom
NINO moze li pp
Vjeruj da ne znam.Kupila u radnji.Radi normalno oboje
I to kupljen u radni ali sa garancijom radnje ne Aple garancijom.Rafi normalno i itunes(snimala pjesme)i ap store
Onda su ga valjda nabavili nekim kanalima iz USA. Ako ga i iTunes na kompu uredno prepozna, ne brini...
Prepozna jer sam skidala na njega muziku bas preko Itunesa.
Iphone 8 plus je u pitanju.Kada odem u kameru i portret mode ne zamucuje mi pozadinu.Da li je nesto do postavki?
OK onda pokusam po danu.Nisam bila udaljena 2 metra
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Neko uradio update na 11.1.2? Meni je sinoc stiglo ja ne zelim dok ne cujem komentare.Baterija mi je sada ok bojim se poslije 11.1.2 da se ne zezne vijek
nabavio ip8, ima ko preporuke za neke slim minimalisticke ali dovoljno protective maske? na umu mi je spigenica i jos neke od par stranica prije, i one silikonske jeftine s ebaya mi se cine budget-wise okej
nabavio ip8, ima ko preporuke za neke slim minimalisticke ali dovoljno protective maske? na umu mi je spigenica i jos neke od par stranica prije, i one silikonske jeftine s ebaya mi se cine budget-wise okej
Za 60-tak kn odlicna maskica
iPhone 8 Space Gray
Da ja sam jos na starom pa me zanima prednosti i mane tog 11.2.2
Vidjela sam da portret sa zamucenom pozadinom snima samo glavnu kameru,ne i selfi.Kod nekih recenzija sam cula da se selfi slika moze uredjivati kao i portret nakon slikanja.Tu opciju nisam nasla.Postoji li mogucnost uslikati i urediti sa onim efektima kao kod portret kamere?
Napokon kupio ženi Iphone 8 64GB...
Neću puno filozofirat jer svi sve znamo o Iphoneu. Ona je oduševljena jer je prešla s 5s na 8. Svoj na svome - sve joj je poznato, sve zna. Kamera odlična, stvarno odlična., sve to odlično radi. Nema tu puno priče. Meni je Iphone kao Mercedes - klasično odličan.
Kako bi neki rekli : nema smisla mjenjat pobjednički tim, tako ni njoj nije imalo smisla da joj kupim nešto drugo osim Iphonea.
Napokon kupio ženi Iphone 8 64GB...
Neću puno filozofirat jer svi sve znamo o Iphoneu. Ona je oduševljena jer je prešla s 5s na 8. Svoj na svome - sve joj je poznato, sve zna. Kamera odlična, stvarno odlična., sve to odlično radi. Nema tu puno priče. Meni je Iphone kao Mercedes - klasično odličan.
Kako bi neki rekli : nema smisla mjenjat pobjednički tim, tako ni njoj nije imalo smisla da joj kupim nešto drugo osim Iphonea.
Potpuno jasno, moja zena je godinama koristila iPhonea 3G i jos par narednih generacija iPhonea i onda sam ju prebacio na Android i imao sam veliku dilemu sta joj uzeti obzirom da je navikla na brzinu iPhonea.
Tada jos nisu svi Android mobiteli lijepo radili pa sam joj uzeo tadasnji Nexus 5 koji je bio top model i nije se zalila...uglavnom ostala je na Androidu i bojim se da bi joj sada bio tezi povratak na iOS zbog velikih ogranicenja i restrikcija.
Ja bih se mogao vratiti jer mi se svidja sto iPhone najbolje radi kada ga se spari sa nekim drugim povezivim uredjajem...recimo razne kamere za remote pa tko se bavi dronovima i koristi DJI za snimanje i sl...rade i Androidi dobro, ali ja sam imao nekoliko losih iskustava sa Samsungom gdje jedan S8+ ne radi dobro sa Panasonic aplikacijom kojom ga povezujem sa mirrorless kamerom Lumix GM5...srecom ovaj Xiaomi Mi Note 3 radi dobro dok sa povezivanjem Apple uredjaja i te kamere nemam nikakvih problema...imam iPad Air i s njim radi savrseno.
Ima iPhone puno prednosti, a glavna je svakako stabilan rad gdje sve uredno funkcionira.