Youtube - zvuk šteka prilikom surfanja

poruka: 23
|
čitano: 8.387
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Youtube-zvuk šteka prilikom surfanja

Pozdrav svima,

Već duže vrijeme imam problema sa youtube-om.Kada pustim video na youtubu i isto vremeno surfam ili otvaram druge stranice zvuk na youtubu počne štekat.Instalirao sam bio najnoviju verziju flash playera,vratio na stariju verziju,jer sam mislio da je do toga,ali očito nije.U čemu može biti problem? Koristim google chrome...

Hvala svima :))

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Youtube-zvuk šteka prilikom surfanja
olujan 1 kaže...

Pozdrav svima,

Već duže vrijeme imam problema sa youtube-om.Kada pustim video na youtubu i isto vremeno surfam ili otvaram druge stranice zvuk na youtubu počne štekat.Instalirao sam bio najnoviju verziju flash playera,vratio na stariju verziju,jer sam mislio da je do toga,ali očito nije.U čemu može biti problem? Koristim google chrome...

di na xboxu, pc, mobitelu, telki, biciklu itd{#}...moze neke informacije o hardweru i njegovom pratecem softweru tj operativnom sistemu na kojem se to desava, za pocetak! lp

Intel® Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 0:33 (Stjepanj).
11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
olujan 1 kaže...

Pozdrav svima,

di na xboxu, pc, mobitelu, telki, biciklu itd{#}...moze neke informacije o hardweru i njegovom pratecem softweru tj operativnom sistemu na kojem se to desava, za pocetak! lp

Hehe na PC-u...windows 8.1,64bit,4 gb rama,hard 500gb...:)

13 godina
protjeran

Ajmo ponovno kakav pc? Kako cemo znati koju plocu imas tj zvucnu, mozda je cisto stvar drivera, nekompaktibilnosti, bug-a itd...mnogi imaju problema s win 8

Intel® Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 16:03 (Stjepanj).
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

probaj renistal flash player....koji explorer?imo sam i ja problem na mozzili al tamo nije pomoglo ponovno snimanje flasha..al imo sam to i na chrome i tu mi je pomoglo...al 99% sam uvjeren da je flash

ivsa
17 godina

Meni šteka na sva tri kompa. Dva dekstopa, jedan laptop.

Definitivno nije do hardvera.

Jedino zajedničko je Chrome. Na sva tri kompa je Chrome, te ako se ima više tabova, pušta se mjuza u jednom tabu na youtube, a na drugom tabu se nešto čita/surfa, zvuk zašteka svako malo. I tako je već barem pola godine.

Edit:

Pa kaj nije da youtube ne koristi više flash, već HTML5? Sumnjam da je do flasha.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 9:18 (Dachande).
15 godina
neaktivan

Meni se isto događa na laptopu. Čak sam rušio Windowse, restorao, mijenjao browsere, otvarao da ispušem prašinu (ne bi trebalo biti zbog temperature), sve drivere reinstalirao, ali apsolutno ništa ne pomaže pa sam odustao.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Također i meni, isto koristim Chrome. A ponekad ni nema zvuka dok taj isti video ima zvuk u nekom drugom pregledniku.

Prodajem AMD Athlon X2 4000+
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

mislim da mu po defaultu nije HTML5 već ga ti moraš sam odabrat... što se tiše flasha al nije da je on u win8 ugrađen u preglednik

edit

je ali samo u IE11... koristim njega i html player i nemam problema.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 15:25 (skank666).
11 godina
neaktivan

Znači nema nikakvog riješenja?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

pa probajte druge browsere...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pa probajte druge browsere...

Aj probam pa javim jel ima pomaka :))

11 godina
neaktivan

Evo instalirao sam mozillu i za sad ne šteka,nadam se da će tak ostat.Hvala svima :)))

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Edit:

Pa kaj nije da youtube ne koristi više flash, već HTML5? Sumnjam da je do flasha.

Youtube još uvijek uglavnom koristi flash, ako hoćeš HTLM5 treba u postavkama označiti da se koristi kad je moguće.

Većina štekanja na chromu su problem integriranog flasha. Ako imate flash 12 onda treba napraviti sljedeće:

upisati u adress bar: chrome://plugins i tražiti detalje(gornji desni ugao), u flash playeru naći pepperflash i staviti ga na disable.

Raditi treba flash koji se nalazi na c:/windows/system32...

U velikoj većini slučajeva ovo rješava štekanje youtube-a(i igrica koje koriste flash).

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
11 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Dachande kaže...

Edit:

Youtube još uvijek uglavnom koristi flash, ako hoćeš HTLM5 treba u postavkama označiti da se koristi kad je moguće.

Većina štekanja na chromu su problem integriranog flasha. Ako imate flash 12 onda treba napraviti sljedeće:

upisati u adress bar: chrome://plugins i tražiti detalje(gornji desni ugao), u flash playeru naći pepperflash i staviti ga na disable.

Raditi treba flash koji se nalazi na c:/windows/system32...

U velikoj većini slučajeva ovo rješava štekanje youtube-a(i igrica koje koriste flash).

Ja sam bio to isključio ali nije pomogli....

15 godina
neaktivan

Također, to je jedno od top odgovora na većinu googlanja oko ovoga ali nažalost nije pomoglo.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
olujan 1 kaže...

PLASMAorLCD kaže...

Također, to je jedno od top odgovora na većinu googlanja oko ovoga ali nažalost nije pomoglo.

Koje antivirusne programe imate?

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
neaktivan

Takodjer imam ovaj problem ali ovo je samo u chrome-u,nije vazno jeli html 5 ili flash .... popravak  = drugi browser al ja to nemoguuu :(

sup
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Reinstall,ili uptade FlashPlayera na najnoviju verziju!

Softwer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
olujan 1 kaže...

PLASMAorLCD kaže...

Koje antivirusne programe imate?

Nijedan na laptopu pošto sam reinstalirao windowse 2 puta, prije toga Avast. Rekao sam sebi da je do hardwera i to je to, neću više ni gledati.

14 godina

Usudio bi se reči da je to krominja problem, pokrenuo sam isti video i na internetz explorer  i mnogo manji spikeovi.

internet explorer internet explorer
Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 18:42 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Inače mi Chrome nije defaultni ali sad sam pustio stvar sa YT u prvom tabu u drugom tabu se logirao na Bug i pišem ovo i ništa ne šteka.

Win 8.1 pro,

Defender.

Mogu i dalje tabove otvarati tipa jutarnji, pa tab do speedtest....

Zadnji Chrome i zadnji flash player....

Ne kužim ništa ne šteka...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.2.2014 19:20 (Oldy).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Izgleda da su popravili problem,meni sada ništa ne šteka :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice