Youtube - Upload over 15 min

poruka: 8
|
čitano: 2.984
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav....

Evo ovako.... Prije nekoliko dana omogučen mi je upload videa preko 15min na youtube.... Pa me sad zanima koliko takvih videa mogu uploadat ili koliko min je ograničeno?

Primjer.... Uploado sam dva videa preko 15 min ( oko 17min svaki ) i kada sam pokušao uploadati treći pisalo mi je da je odbačen ( jer dužina prelazi 15 min ) dok je taj treći video bio na mom youtube channelu ( ali se nije mogao gledati ) pokušao sam još jedan staviti gore ali sam onda mogao uploadati samo do 15 min....

- ovako je to onda izgledalo :

( Videos can be...

• High Definition
  • Up to 2 GB in size.
  • Up to 15 minutes in length.
  • A wide variety of formats

)

Nakon što sam izbrisao taj treći video, ponovo se vratilo da mogu uploadati preko 15min....

- znači ovo :

(

Videos can be...

• High Definition
  • A wide variety of formats

)

Zatim sam, probao pomoću video editora koji je u sklopu youtube-a spojiti prva dva videa u jedan ( sveukupno oko 34 min ) , i uspjelo je ( bio je online )... Ali kad opet uploadam neki veći video od 15min ponovno mi je onemogućen taj video....

Pa me sad zanima u čemu je problem... ako netko zna na koliko je onda ograničeno to uopće?

Ovdje je slična tema ali se nije došlo do rješenja...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/youtube-omoguceni-videozapisi-dulji-15-min/102404.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Kao što si i sam skužio, ograničenja na YouTubeu su vrlo misteriozna. Probaj pričekati nekoliko dana ili tjedan dana, možda ti onda dopuste da uploadaš još videozapisa.

2 0 hvala 0
15 godina

s kojim programomm  si ih uspio spojiti

Ako zelite zaraditi http://www.potentialbux.com/?ref=thenovak65

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Youtube - Upload over 15 min

imaš na youtube-u baš njihov "program" s kojim možeš videe koje si uploado, rezat, spajat,okretat,neke efekte i to.... Btw... Video Editor ti se zove... odeš tamo di su tvoji videi i onda imaš gore video editor....

14 godina
neaktivan

ja sam samo trebao upisati broji moba, dobio neku sifru sms-om, unijo sifru i sad mogu uplodati i 2 sata

to prije par dana

TD za glupost

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Laxarus kaže...

ja sam samo trebao upisati broji moba, dobio neku sifru sms-om, unijo sifru i sad mogu uplodati i 2 sata

to prije par dana

Isti slučaj sam mnom, samo što sam dosad uploadao samo jedan video dulji od 15 min.

15 godina
neaktivan

ma mislim i ja sam moro šifru upisivat, al tek kad su mi oni javili da iam mogučnost da uploadm više od 15min... a upisali ste je u postavkama google računa ili? nemogu nać di se to upisuje...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Youtube je ukinuo ogranicenje za korisnike koji nisu nijednom krsili autorska prava

evo ti FAQ od googla

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 2:04 (Laxarus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice