YouTube - sporo učitavanje

poruka: 5
|
čitano: 10.506
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Youtube problem

U zadnje vrijeme imam problem sa učitavanjem videa. Jako je sporo i čak učitava kada je pokazivač u sredini i dosta je napunjeno. Prije mi se nije nista takvo događalo i sve online igre imam bez ikakvog lagga(Bad Company 2, Modern Warfare 2, Black Ops malo lagga tu nema pomoći..). Sada se o sve pogorsalo i jedva da uopce mogu gledati videe jer cijelo vrijeme učitava!! Osim ako pustim video da se učitava i tek onda ga pogledam ali inače ne ide... :(. Ima li netko isti problem?? Bio bih vrlo zahvalan na odgovoru!

0 0 hvala 0
15 godina
Youtube problem

meni se to dešava kad koristim utorrent

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube problem

I meni se to počelo događati, ali na 240p se puno brže napuni nego na 360.

a.k.a. T R 1 P L 3 X
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Youtube problem

Slažem se sa Fićom, na 240p se brže puni 

I love GAMES!!! :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Youtube problem
Boky_ZG kaže...

U zadnje vrijeme imam problem sa učitavanjem videa. Jako je sporo i čak učitava kada je pokazivač u sredini i dosta je napunjeno. Prije mi se nije nista takvo događalo i sve online igre imam bez ikakvog lagga(Bad Company 2, Modern Warfare 2, Black Ops malo lagga tu nema pomoći..). Sada se o sve pogorsalo i jedva da uopce mogu gledati videe jer cijelo vrijeme učitava!! Osim ako pustim video da se učitava i tek onda ga pogledam ali inače ne ide... :(. Ima li netko isti problem?? Bio bih vrlo zahvalan na odgovoru!

Pogledaj kaj sam dole spomenul u jednoj slicnoj temi i nema frke.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/problem-youtuba-providera/100598.aspx?page=0&jumpto=1943774&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice