Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.671
|
čitano: 990.010
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Youtube premium
erhaid kaže...

prosla Indija. kupljen family paket mjesec dana. fora je da se u postavkama accounta odabere neka banka i onda bez problema kupi premium. ne kod placanja nego se ode na account.

Aj super - šteta da se nemogu ovde pinat određeni postovi da se smanji količina istih pitanja. 

16 godina

Jel mozes ukratko napisati kako tocno napraviti sa iphonom na indiju da radi. Sve je razbacano po postovima. Hvala

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
10 godina
Placam yt premium preko apple storea i gift cardova

Nedavno me izbacilo, opet sam pritisnuo subscribe medutim, credite mi je skinulo al vec 24h mi nije ukljucen premium.

Ima tko slicnih iskustava?

0 0 hvala 0
10 godina
Da, meni vec dva puta na dva accounta. Jednostavno Apple - Google veza ne funkcionira, javio sam se njima na korisnicku podrsku i prebacuju "krivicu" jedan na drugog. Netko je spominjao nekakva rjesenja, ali meni nije radilo
10 godina
Ja sam cancelao pretplatu i odmah je opet dodao. Proradilo nakon toga

Sad jesam li nesto ja napravio ili je samo od sebe, pojma nemam
14 godina
nikonja kaže...
erhaid kaže...

prosla Indija. kupljen family paket mjesec dana. fora je da se u postavkama accounta odabere neka banka i onda bez problema kupi premium. ne kod placanja nego se ode na account.

Aj super - šteta da se nemogu ovde pinat određeni postovi da se smanji količina istih pitanja. 

Također potvrđujem da meni isto radi i dalje putem apple metode odjave i prijave na drugi acc indijski. Isto me izbacilo van s premiuma, dodao sam nacin placanja u postavkama aplikacije ( neku random banku) potvrdio i napravio ispočetka subscribe. Sve radi ko i dosad super.

6 godina
Youtube premium

Tijekom 2027. godine Youtube pretplatnici u SAD-u a zatim valjda i drugdje trebali bi imati pristup Peackok platformi bez dodatne naplate...

0 0 hvala 0
17 godina
Youtube premium

youtube premium lite dolazi...koliko ce to kostati

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DaNiTo kaže...

youtube premium lite dolazi...koliko ce to kostati

u SAD je jeftiniji 43% od običnog premiuma, u Njemačkoj 47%, po tome bi kod nas trebao koštati oko 5,10-5,30€. Očekuj 5,49 ili 5,99.

17 godina
Youtube premium

moze preko operatera bude 5 :D

kako god ja cu onda vjerojatno rec bye bye indija i uzet ovo...to jedino nedostaka muzika ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Da, samo moras obrisati svoj fammily plan i dodas se u nciji, tko je voditelj toga na Spliiitu.

17 godina
Youtube premium

I meni prestalo radit apple metoda (family premium) preko i indije :(
Jučer se trebalo obnovit (imam novaca na računu) ali piše da je subscription canceled.
Pokušaj preko:

1. 1. settings -> media & purchase traži dodavanje nove metode plaćanja. Odabir net bankinga (neka random banka) me vodi ma dodavanje sredstava na račun (na kojem već imam dovoljno novca) al ajde da probam dodat još 100 ne prolazi jer traži login na banku koju sam odabrao korak prije.

1. 2. App store -> accont -> subscription, pokušaj odabira family premium-a (isto je i ako samo probam jednostavno produžit pretplatu) samo vrti i vrti i ništa. Kad se vratim (back), poruka: “We were unable to charge any of the payment methods on file for your account. Please update your billing info.”

Ako je netko uspio (a vidim iz prošlih poruka da je) bio bih zahvalan da podijeli detaljno korake kako je uspio.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
nani kaže...

I meni prestalo radit apple metoda (family premium) preko i indije :(
Jučer se trebalo obnovit (imam novaca na računu) ali piše da je subscription canceled.
Pokušaj preko:

1. 1. settings -> media & purchase traži dodavanje nove metode plaćanja. Odabir net bankinga (neka random banka) me vodi ma dodavanje sredstava na račun (na kojem već imam dovoljno novca) al ajde da probam dodat još 100 ne prolazi jer traži login na banku koju sam odabrao korak prije.

1. 2. App store -> accont -> subscription, pokušaj odabira family premium-a (isto je i ako samo probam jednostavno produžit pretplatu) samo vrti i vrti i ništa. Kad se vratim (back), poruka: “We were unable to charge any of the payment methods on file for your account. Please update your billing info.”

Ako je netko uspio (a vidim iz prošlih poruka da je) bio bih zahvalan da podijeli detaljno korake kako je uspio.

Hvala!

Ja sam sinoc na jednom racunu ostao bez Youtube Premium preko Indije, skuzio da nemam rupija na AppStore pa sam dodao gift cardom i pokusao renewati/obnoviti (kroz AppStore, ne kroz Youtube aplikaciju jer tamo izbaci da si u krivoj zemlji), ali me AppStore trazio da dodam drugu payment methodu pa sam isao dodati Netbanking sa nekom random bankom (to je ljudima prolazilo ranije u postovima) i onda kad je to dodalo, probao sam obnoviti pretplati ponovno, ali izbaci drugaciju grešku da ne moze produziti pretplatu. I kad sam vec htio odustati, vidio sam na Redditu da je netko spominjao da dodaje fake UPI račun, pa sam pokusao to.

Idete na isti nacin kako ste dodavali Netbanking, ali ovaj put prvo maknite Netbanking, i dodajte UPI te kad vas trazi korisnicko ime za UPI, upisite neko fake ime, npr. ja sam pokusao test@upi i to nije proslo jer je povezano sa previse racuna, i onda sam bubnuo george@upi i to je proslo i obnovilo mi pretplatu, skinulo je one rupije sto sam imao na balanceu na AppStoreu hahaha

Također, na ovaj nacin sam si osposobio na dva starija racuna za Youtube gdje sam mislio da necu moci produziti jer Google nije detektirao da je Apple produzio pretplatu, ugl. sad je svima u obitelji produzio 

17 godina
Youtube premium

meni je dosta tog cimanja i zajebavanja iskreno...ni ne znam koliko imam rupija...

ic cu ja na hrvatsku,svejedno nemam drugih pretplata..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Evo uspio sam nekako obnovit Premium na iOS-u, prwma savjetu (HVALA)
U AppStore-u pod postavkama računa, uklonio sve načine plaćanja i dodao UPI sa nekim random ID-em (mislim da je na kraju prošlo rony@upi nakon što ih je par odbilo jer su bili povezani sa previše drugih računa) i prošla obnova.
Hvala još jednom
Moj PC  
1 0 hvala 2
8 godina
nani kaže...
Evo uspio sam nekako obnovit Premium na iOS-u, prwma savjetu (HVALA)
U AppStore-u pod postavkama računa, uklonio sve načine plaćanja i dodao UPI sa nekim random ID-em (mislim da je na kraju prošlo rony@upi nakon što ih je par odbilo jer su bili povezani sa previše drugih računa) i prošla obnova.
Hvala još jednom

Evo i mene odj... sa indijskog i to usred godišnjeg a službeni ajfon doma, umra sam sa reklamama. Uglavnom sa random bankama mi nije prošlo ali sa ovim UPI-jem je, tako da hvala!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:33 (nikonja).
17 godina
Youtube premium

meni je danas isteklo i nije se obnovilo,ic cu danas ili sutra provjerit koliko mi je ostalo onih rupija i potrosit cu ih na nesto drugo...ne da mi se vise ovako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ajd nije mi dugo trebalo :D
Da ne propadnu rupiji
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail: