Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.632
|
čitano: 936.313
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Youtube premium

Android TV : Smart Tube sa Githuba

Win11 Pro : Brave Browser

Android Mob: Brave Browser, Revanced Extended (Github) i Libre Tube za rezervu također sa Githuba

NE TREBA PLAČATI!

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
0 5 hvala 0
8 godina
Re: Youtube premium
Streetpunk kaže...

Android Mob: Brave Browser, Revanced Extended (Github) i Libre Tube za rezervu također sa Githuba

NE TREBA PLAČATI!

Nemaš pojma koliko smo zahvalni kad nam svako malo jedan poput tebe otvori oči jer eto mi budale plačamo i nemamo pojma zašto!

18 godina
nikonja kaže...

Nemaš pojma koliko smo zahvalni kad nam svako malo jedan poput tebe otvori oči jer eto mi budale plačamo i nemamo pojma zašto!

Slažem se kolega. Pogotovo kad imaš roditelje, braću/sestre te njihova djeca, ženu, punicu...ja sam onaj "IT guy" u familiji, furao sam nam YT family preko Ukrajine i Turske, ali više mi se ne da zezati s kompliciranim postupcima te svako malo novonastalim poskupljenjem ili zabranom korištenja. Međutim obiteljska za €28/mj nema šanse

LOL: Crobrother
17 godina
Streetpunk kaže...

NE TREBA PLAČATI!

aj prekini vise! 

ne zanimaju me kemijanja s ovim i s onim...ocu otvorit yt aplikaciju bilo gdje i na bilo kojem uredaju bez cimanja i stresa oce ili nece radit

meni se s tim ne da zajebavat ,a ne da nekom starijem idem to slagat i objasnjavat

cak i ovo preko indije kad strane prebacit cu se normalno na hrvatsku,ali dok ide ide...

...potpis nije potreban...
18 godina
Najbrži kaže...

Slažem se kolega. Pogotovo kad imaš roditelje, braću/sestre te njihova djeca, ženu, punicu...ja sam onaj "IT guy" u familiji, furao sam nam YT family preko Ukrajine i Turske, ali više mi se ne da zezati s kompliciranim postupcima te svako malo novonastalim poskupljenjem ili zabranom korištenja. Međutim obiteljska za €28/mj nema šanse

Obiteljska je 19€ mjesečno, ti si nešto žestoko zabrijao, kakvih 28€. Trošak manji nego da odeš sa par prijatelja na piće od 30 minuta jednom mjesečno, ali eto to nije skupo a Youtube je.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
18 godina
Hacker002 kaže...

Obiteljska je 19€ mjesečno, ti si nešto žestoko zabrijao, kakvih 28€. Trošak manji nego da odeš sa par prijatelja na piće od 30 minuta jednom mjesečno, ali eto to nije skupo a Youtube je.

Frend i ja popijemo to u dva dana samo na kavama, peak balkan mentality.

18 godina

Otvorio incognito prozor na Braveu na PCu i otišao na YT, cijene standard, 9,55 individualna, 19 obiteljska, kako tebi pokazuje 28? Zar je moguće da zato što ti je na HR jeziku imaš veću cijenu??

Ja nemam ni ponudu za studentsku što kod tebe na slici ima.

http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:15 (Hacker002).
16 godina

ja ima sve na hrvatskom, i cifra je 18.99 €

Ju je je? Je ju je!
18 godina
Youtube premium

Ufff, my bad ekipa, nisam u HR te mi pokazuje Austrijsku cijenu za family.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice