Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.611
|
čitano: 891.027
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Youtube premium
Krajem prošle godine su već rekli da više ne prolazi pretplata iz druge zemlje. Ja sam isto imao prije preko Brazila i radilo je. Poslje te najave nisam više ni pokušavao.
12 godina

e jebiga nisam imao pojma, bitno da ovi s gamsgoa to znaju al svejedno uzimaju pare ljudima

17 godina
Gledaj to sa druge strane da si izgubio samo 20e. Recimo da si 2 mjeseca imao normalni premium koji bi te izašao 20e.
S vremena na vrijeme "daju" popust kad vide da nisi imao pretplatu jedno vrijeme pa moreš tako iskorištavati.
Sad sam malo otišao i offtopic. Yt je smeće i dalje :D
16 godina

otprilike tako i ja razmišljam...

istekle mi sve sheme s indijom, pa godina dana hrvatskog YT za obitelj (a imam i 100 GB Google One pretplate) pa čekam hoće li recimo dati popust na to + popust na godišnju pretplatu (G1 ga ima)...

a dotad, najviše mi njurga klinka zbog YTa, a ja sam u autu (tj. Android Autu) nabacio Radioplayer app, i na njemu si u favorite stavio Top radio - Gold/Rock/Pop i da se živjeti...

Ju je je? Je ju je!
15 godina

Family sharing, ništa više zajebancija sa VPNovima

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2026 17:48 (dj_renny).
6 godina
Youtube premium

Ganjali su me sigurno 3 godine za taj You Tube Premium tako da mi je u ožujku došla ponuda za 3 mjeseca gratis ( prvo su dugo davali 1 mjesec pa onda 2 mjeseca gratis ) što sam prihvatio..... sad mi stalno šalju mailove oko toga kako mi se sviđa Premium varijanta da bi prije 4 dana došla ponuda da ako nakon isteka gratis perioda ne otkažem, nude 50% popusta na cijenu sve dok ne otkažem pretplatu.....

1 0 hvala 0
17 godina
Youtube premium

tko te ganjao youtube ili operater?

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
DaNiTo kaže...

tko te ganjao youtube ili operater?

Dobivao sam ponude od Youtuba gotovo pa svakih mjesec ili 2.

8 godina
Ulica Ulice kaže...

Ganjali su me sigurno 3 godine za taj You Tube Premium tako da mi je u ožujku došla ponuda za 3 mjeseca gratis ( prvo su dugo davali 1 mjesec pa onda 2 mjeseca gratis ) što sam prihvatio..... sad mi stalno šalju mailove oko toga kako mi se sviđa Premium varijanta da bi prije 4 dana došla ponuda da ako nakon isteka gratis perioda ne otkažem, nude 50% popusta na cijenu sve dok ne otkažem pretplatu.....

To čak i nije loše ako uzmeš u obzir da ti ne treba više ikad traži zaobilazne putove !

6 godina
Youtube premium

Aplikacija Spliiit ...tamo 1 uradi fammily acc,te pozove članove u google ob. grupu,ispadne me 3,17eur,pozeljno da je nositelj acc iz zemlje iz koje ste i vi,meni je tako par mj.funkcionira bez problema

0 0 hvala 0
17 godina
zkova kaže...

Aplikacija Spliiit ...tamo 1 uradi fammily acc,te pozove članove u google ob. grupu,ispadne me 3,17eur,pozeljno da je nositelj acc iz zemlje iz koje ste i vi,meni je tako par mj.funkcionira bez problema

to je super ak vec ne koristis google one ai, nemres biti u više obitelji, a ova mi donosi svima ai besplatan 

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
6 godina
Youtube premium

Mozes sa 2. google računom,bar sam ja tako

0 0 hvala 0
17 godina
zkova kaže...

Mozes sa 2. google računom,bar sam ja tako

ma najbolje da ih imam 5, svaki za sve posebno, nije prakticno :), i ovak imam svoj zenin i jedan radni, previše (youtube također moramo svako svoj email jer onda se suggests i razno razne bica boce krše jedna sa drugim, tako je bilo kad sam dao djeci da gledaju preko mojeg samo sam crtice dobivao)

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
8 godina
Youtube premium

Apple finta još uvijek funcionira za 3,5 eura na mjesec za family. Ako i nemate iphone, sigurno znate nekoga tko ima, napuniš račun da imaš gore za godinu dana mir i to je to. Posla na iphonu od kolege/prijatelja je za cijelih 5 minuta i tako jednom godišnje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
nikonja kaže...

Apple finta još uvijek funcionira za 3,5 eura na mjesec za family. Ako i nemate iphone, sigurno znate nekoga tko ima, napuniš račun da imaš gore za godinu dana mir i to je to. Posla na iphonu od kolege/prijatelja je za cijelih 5 minuta i tako jednom godišnje.

meni ovo prestalo funkcionirati na dva mjesta gdje sam ljudima setupirao ovaj nacin. imam novaca/rupija na appStoreu i skida mjesecno i dalje, ali Google ne zeli produziti subscription za neke clanove (samo onaj koji ima iphone s kojeg se napravio subscription preko indijskog racuna mu radi). contact support prebacuje sa jednih na druge i tako ljudi ostanu bez premiuma 

7 godina
Repko kaže...
nikonja kaže...

meni ovo prestalo funkcionirati na dva mjesta gdje sam ljudima setupirao ovaj nacin. imam novaca/rupija na appStoreu i skida mjesecno i dalje, ali Google ne zeli produziti subscription za neke clanove (samo onaj koji ima iphone s kojeg se napravio subscription preko indijskog racuna mu radi). contact support prebacuje sa jednih na druge i tako ljudi ostanu bez premiuma 

Netko je već prije spomenuo, ali to riješiš tako da taj jedan član koji ima aktivan premium napravi (ili mu ti napraviš) novi family group, time postaje family manager, i onda pozove sve ostale članove tamo, koji opet dobivaju premium. Provjereno radi iz prve ruke.

A ako taj član već je family manager, onda jbg ne znam kaj dalje...

14 godina
Kod mene se je to dogadalo.

Samo treba drugi clan obitelji postati family manager i pozvati sve iste clanove natrag.

Radi iz prve ruke.
10 godina
Drugi family manager kojem je ostao youtube premium?

Edit: i znam da google sprjecava mijenjanje family grupa dva puta unutar 12mj, pa nezz da bi drugi mogli samo tako promijeniti family grupu
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:25 (Repko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice