Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.566
|
čitano: 778.253
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Youtube premium

Ja već nekoliko mjeseci djelim sa ženom i par prijatelja obiteljski YT premium. Po glavi nas dođe oko 5€. Daleko bolje nego da se zajebavam i novi acc pravim u zemlji od izbora za jeftinije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
8 godina
makaown kaže...
homer32 kaže...

Ne radi više. Nakon toliko godina su uspjeli ugasiti i ovu Apple metodu.

Novi korisnici se više ne mogu prijavljivati.

Postojeći korisnici mogu nastaviti koristiti, a ako im pretplata bude otkazana, mogu je produžiti kroz App Store -> Profil -> Subscribtions, a ne izravno kroz yt app.

Ipak izgleda da samo novi korisnici mogu proći sa ovom metodom. 
Napravio sam i novi google acc, i preko njega mi je prošla prijava preko iphone-a.

Vjerojatno su mi označili stari acc i uskratili mogućnost premiuma, preko 6-7 godina sam bio i preko indijskog i argentinskog i ukrajinskog acc tako da vjerojatno prate taj dio.

Sada ponovno Indija :)

ajde super jer ja svako malo uguram još nekoga na Apple metodu i dosad nikad problem! Istina ovaj zadnji je isto tako morao kreirat novi google account i onda je prošlo, ali pošto je uzeo family svakakoo nije problem, jer onda samo stari google račun dodaš kao člana obitelji.

7 godina
Javio mi je YT da mi je istekao studentski popust (kao poljski student). Jel netko mozda produzio to na neki nacin?

0 0 hvala 0
10 godina

A kak pise da mora tipa netflixa biti  kao unutar kucanstva? Ne zajebava  ako nije ista IP adresa itd ?

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
17 godina
Tkozna kaže...
Javio mi je YT da mi je istekao studentski popust (kao poljski student). Jel netko mozda produzio to na neki nacin?

ja nisam uspio svaki put su mi odbili da nije dobra verifikacija, ali me prebacilo na njihov normalni poljski sto je oko 6 eur....nije strasno naspram nase cijene

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice