YouTube nema zvuka :((

poruka: 9
|
čitano: 6.816
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nema zvuka na Chromu :((

Dakle, imam velik problem sa Google Chromom :(( Imam Windows 7 i koristim google chrome koji je sjajno radio, ali odjednom jednostavno više nama zvuka u njemu, ni na Youtubu ni na ostalim stranicama. Problem je u Chromu zato što zvuka ima u Exploreru (imam ga eto tako, ne planiram IE korstit) i ovako na kompu (WindowsMediaPlayer i sl.). Dakle, kako daponovo vratim zvuk u Google Chrome?? Unaprijed zahvaljujem ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nema zvuka na Chromu :((
leotom kaže...

Dakle, imam velik problem sa Google Chromom :(( Imam Windows 7 i koristim google chrome koji je sjajno radio, ali odjednom jednostavno više nama zvuka u njemu, ni na Youtubu ni na ostalim stranicama. Problem je u Chromu zato što zvuka ima u Exploreru (imam ga eto tako, ne planiram IE korstit) i ovako na kompu (WindowsMediaPlayer i sl.). Dakle, kako daponovo vratim zvuk u Google Chrome?? Unaprijed zahvaljujem ;)

Pogledaj dole u pored sata ikonu za zvuk i odi pod ''Mikser'' pa vidi jel ti Google Chrome stišan .
Za vrijeme toga ti Chrome treba biti pokrenut i Youtube video pokrenut . 

13 godina
neaktivan

probao sam, zvuk pojačan do kraja, al jbg i dalje ne šljaka zvuk na chromu :(( ima li neko neki drugi prijedlog za rješvanje problema?? ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: YouTube nema zvuka :((
leotom kaže...

probao sam, zvuk pojačan do kraja, al jbg i dalje ne šljaka zvuk na chromu :(( ima li neko neki drugi prijedlog za rješvanje problema?? ;)

desni klik i disableaj hardware acceleration pa enablaj,pa restartaj chrome.tako nešto je i meni bilo.

13 godina
neaktivan

nemoj se ljutit, al malo sam smotan za kompove i to!!! desni klik na šta??? mislim, u chromu il...??? ;P

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 15:56 (leotom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

desni klik na video koji si pokrenuo,settings,makni kvačicu pa probaj ponovo pokrenuti video.igraj se malol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e jebajga sad, probo sam i to svašta drugo u tom što mi otvori po settings taj, al i to neće :(( nemogu vjerovat!! jel imaš Ti (ili neko drugu) još neki prijedlog kak da rješim to??? ;O

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: YouTube nema zvuka :((
A da probaš nanovo instalirati chrome.
13 godina
neaktivan

resetiro sam komp i sad sve normalno radi. svjedno hvalal :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice