Dakle, imam velik problem sa Google Chromom :(( Imam Windows 7 i koristim google chrome koji je sjajno radio, ali odjednom jednostavno više nama zvuka u njemu, ni na Youtubu ni na ostalim stranicama. Problem je u Chromu zato što zvuka ima u Exploreru (imam ga eto tako, ne planiram IE korstit) i ovako na kompu (WindowsMediaPlayer i sl.). Dakle, kako daponovo vratim zvuk u Google Chrome?? Unaprijed zahvaljujem ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle, imam velik problem sa Google Chromom :(( Imam Windows 7 i koristim google chrome koji je sjajno radio, ali odjednom jednostavno više nama zvuka u njemu, ni na Youtubu ni na ostalim stranicama. Problem je u Chromu zato što zvuka ima u Exploreru (imam ga eto tako, ne planiram IE korstit) i ovako na kompu (WindowsMediaPlayer i sl.). Dakle, kako daponovo vratim zvuk u Google Chrome?? Unaprijed zahvaljujem ;)
Pogledaj dole u pored sata ikonu za zvuk i odi pod ''Mikser'' pa vidi jel ti Google Chrome stišan .
Za vrijeme toga ti Chrome treba biti pokrenut i Youtube video pokrenut .
probao sam, zvuk pojačan do kraja, al jbg i dalje ne šljaka zvuk na chromu :(( ima li neko neki drugi prijedlog za rješvanje problema?? ;)
probao sam, zvuk pojačan do kraja, al jbg i dalje ne šljaka zvuk na chromu :(( ima li neko neki drugi prijedlog za rješvanje problema?? ;)
desni klik i disableaj hardware acceleration pa enablaj,pa restartaj chrome.tako nešto je i meni bilo.
nemoj se ljutit, al malo sam smotan za kompove i to!!! desni klik na šta??? mislim, u chromu il...??? ;P
desni klik na video koji si pokrenuo,settings,makni kvačicu pa probaj ponovo pokrenuti video.igraj se malol.
e jebajga sad, probo sam i to svašta drugo u tom što mi otvori po settings taj, al i to neće :(( nemogu vjerovat!! jel imaš Ti (ili neko drugu) još neki prijedlog kak da rješim to??? ;O
resetiro sam komp i sad sve normalno radi. svjedno hvalal :)