Youtube me ubija u pojam

poruka: 29
|
čitano: 13.624
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Youtube

Da li i vama zadnjih 7 dana Youtube nenormalno šteka da ste strgali već dvije tipkovnice ?

Taman si naručim picu, upalim Youtube - HuskyStarcraft (kojeg sam donedavno gledo na 1080p bez beda) i počne stekanje. Čak ni na 320p zastajkuje!!

Veza mi je 4,5mbit Tcom, probao sam preko sva tri računala u kući, idalje šteka. (VIMEO na HD radi normalno!)

Dakle nije uključen nikakav torrent ili web kamera da guši upload.

Probao sam resitirat ruter, ali pomoči nema.

Da li i vama šteka?

5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Youtube me ubija u pojam
dali ti steka dok lodas video ili kad gledas a lodan video.
http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip

0 0 hvala 0
16 godina
Youtube me ubija u pojam

Šteka dok se loada, pa čak i zašteka kad ima još "5 CM" buffera. Evo, sad sam gledao na 360p video se učitao do kraja (nakon 100 godina) , ali OPET je štekalo svakih 10 sekundi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

i meni "šteka"

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Saćekaj da ti se cjeli video ućita i odna pusti druge nema...meni neki klipiči stalno štekaju...

...ili probaj s drugim web browserom...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 16:34 (dec54).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Youtube me ubija u pojam

meni isto sporo loada, ali ne šteka nikako

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

nisi jedini.

meni isto "šteka". jedva pogledam 360p video, HD mogu zaboravit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Kod mene ista stvar! Treba 10 min da se ucita video!

4 mbs t-com

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Ne znam jeli to problem,ali mislim da su problemi poceli nakon sto mi se nekidan Flash Player update izvrsio.

Od tada mi nekako svaki filmic na netu steka,nije strasno,ali prije je sve bilo brze!

Pa cak ni kvaliteta videa nije NAJ,NAJ,bez obzira na koju kvalitetu odaberem!

Nije strasno,ali vidljivi su problemcici!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Youtube me ubija u pojam
reko bi da to nije do mreze, vec do procesora ili njegovog loseg iskoristavanja od strane flasha
http://www.youtube.com/watch?v=mNK6h1dfy2o
16 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...

Ne znam jeli to problem,ali mislim da su problemi poceli nakon sto mi se nekidan Flash Player update izvrsio.

Od tada mi nekako svaki filmic na netu steka,nije strasno,ali prije je sve bilo brze!

Pa cak ni kvaliteta videa nije NAJ,NAJ,bez obzira na koju kvalitetu odaberem!

Nije strasno,ali vidljivi su problemcici!

Ja nisam updateao i sve mi normalno radi, jedino mi se sporo loada na 360p kvaliteti (a i to nije često), ali ne šteka uopće.

16 godina

Štekalo je i prije update-a Flasha jer sam mislio da će flash popraviti situaciju, ali očito nije.

Ali opet, nije do samog Flash playera buduči da VIMEO na 1080p radi bez ikakvih problema.

17 godina
Youtube me ubija u pojam

Cini se da nije ni do YouTubea (globalno je konstano oko 3,4).. :|

https://www.youtube.com/my_speed

0 0 hvala 0
16 godina
Youtube me ubija u pojam

Meni ništa nešteka zasada i na 1080 i na 720 HD rezi Namigiva

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Evo i ja sam probao, ni meni ništa ne šteka na HD1080p, instalirana je Opera v10.61, Flash plugin v10.0.45.2, internet 4.096/384 kbps. I još da napomenem da je meni jučer youtube štekao užasno, a danas je sve normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Youtube me ubija u pojam

Neki klipovi rade odlično bez ikakvog štekanja, a neki i u malim rezama stalno štekaju kod mene proteklih tjedan dana.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 17:16 (ZDS).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Ako koristite Mozillu razni addonovi usporavaju Youtube,probajte iskljucit,ja pouzdano znam da mi je youtube downloader radio probleme i zastajkivao mi je youtube i kad sam ga iskljucio radio je normalno

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Youtube me ubija u pojam
a ako imate slabije pcove mora kocit !
http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip

0 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Ja ne kužim isto što je više... Nekad mi se 720p učitava i gledam odma a nekad 360p šteka za popi.... Jel do Mozille, flasha, čega već, sve je up to date...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Probajte gledat preko HTML-a 5, možda je problem u Flashu. HTML5 možete aktivirati preko ovog linka. Malo je stabilniji stream. Namigiva

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Molim vas sve koji tvrde da je do nečijeg računala da to više ne spominju. Nije do ničijeg računala jer je to jednostavno nemoguće! Najbolje da sad neko u 21. stoljeću ima toliko slabo računalo da mu šteka youtube. Osim toga ja imam isti problem da svoja dva računala na kojima se nalazi antivirus i Tune-Up tako da ne vjerujem da je do računala, što se tiće takvog djela, jedino ako smo neki od nas...pokupili virus neki. Meni šteka i onaj video u visokoj rezoluciji i onaj u maloj, onaj koji se load-a i onaj koji je loadan tak da ne kontam. Pustim video i slika mi stane, a zvuk nekada zna ići dalje pa onda sve stane, a na drugom računalu ista stvar plus smanjivanje slike videa te popunjavanje ostatka sa pozadinom. Također sam primijetio da kada otvorim video i radim scroll dolje gore stranica mi šteka, zastajkuje i onda me odjednom baci negdje na dolje. Ne znam u čemu je štos...probam još neke fore pa javim svima, a u međuvremenu su sva rješenja poželjna ;) Hvala svima unaprijed!

http://i39.tinypic.com/2s01xyg.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Youtube me ubija u pojam
zeroname kaže...

Kod mene ista stvar! Treba 10 min da se ucita video!

4 mbs t-com

meni ista veza i provajder i u 95% slucajeva ne steka...

npr. gledam neku seriju koja ima 5-6 dijelova po epizodi i rijetko, ne uvijek 1 part sporije loadira, dok ostale dijelove odgledam cim krene ne stane...neznam u cemu je stvar

17 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Probajte otvorit cmd.exe pa upišite tracert youtube.com, uglavnom, ja sam skužipo da meni dosta šteka YT zbog velikog broja hopova, oko 16-20, što je, budimo realni loše, i ja tu ništa ne mogu napraviti.

a ping je avg 140 za YT, dok je recimo za megavideo duplo manji iako su serveri otprilike jednako udaljeni.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 0:21 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

I mene od jutros.

Primjetio sam kad sam skidao mapu za COD2-15KB/s max brzina i tako stoji.

Ping za svako COD2 server je skocio za duplo.

Youtube sve šteka dok je prije islo bez problema.

Glary Utilities + Norton Internet Security.

Neznam što bi moglo biti -.-

Ganjam da mi neki trojanac fafa promet -.-

5% da je to a 95% da je HT Mostar kriv.

Kako sam modificirao WIN7 moguće da je došao s trojancom.

-.-

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 21:42 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Youtube me ubija u pojam

I meni steka,taj yt je u ku*cu
Gledam nest i npr dodem do pola stisnema na full ono krene opet iz pocekta ucitavaj
Pa onda kak su stavili sad kao na faking fejsu da se vidi ko je koji video lajko itd
Sve gori i gori taj yt

http://www.soundstream.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

E sinovi da ne otvaram novu temu-danas dodem na youtube i trazi me da upisem lozinku za svoj accaunt i ja upisem i sad me zahtjeva da povezem svoj racun sa googleom i tam me trazi broj mobitela za neki kod? nemrem uc u svoj accaunt koji je to bog? jel se to jos nekom dogodilo

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Pa ne moras povezati s Google accountom, kada se ulogiras klikni gore na YT  da te vrati na homepage i bit ces logiran.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Youtube me ubija u pojam
PLASMAorLCD kaže...

Pa ne moras povezati s Google accountom, kada se ulogiras klikni gore na YT  da te vrati na homepage i bit ces logiran.

Nece pokusao sam uvjek preusmjerava na to povezivanje

15 godina
neaktivan
Youtube me ubija u pojam

Ne znam onda, ja samo tako kliknem i ode...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice