Torrenti i skidanje zaključana tema

poruka: 182
|
čitano: 76.445
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Torrenti i skidanje

koji god torrent klijent imas ako imas pristup privatnoj stranici npr iz usa ili kanade imat ces uvik full speed,sa javnih stranica neces nikad imat velike brzine

(npr 20 ili 30 mbita).sa javnih strtanica potegnem max 500-700 dok sa pojedinih privatnih trakera sa samo 2ili5 seedera dobijem priko 2mb/s

jedino koristim utorrent jer malo manje optereti pc i vazno je otvorit port u ruteru za utorrent.....ima vec dosta tutoriala na ovu temu kako povecat speed

16 godina
neaktivan
Torrenti i skidanje

Ja sam do sada imao Bittorrent ali sada sam prešao na uTorrent i puno,puno je brži!!

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrenti i skidanje

Evo jedan link:www.lasttorrents.org

Bittorrents.ro vas preusmjerava na tu stranicu i ako ste imali bittorrents.ro kori.račun s njime se možete prijaviti i na ovaj site,meni je brzina skoro uvijek oko 400 kb/s

Ako ti je moj post pomogao ili bilo čiji drugi pritisni HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Bittorrents.ro vas preusmjerava na tu stranicu i ako ste imali bittorrents.ro kori.račun s njime se možete prijaviti i na ovaj site,meni je brzina skoro uvijek oko 400 kb/s

Ja mislim da su to isti ljudi, ali su imali nekakvih problema pa su promjenili ime i domenu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Torrenti i skidanje

E ljudi ako netko slučajno ima invite za demonoid neka mi se javi na mail: stipe.mimica2@st.t-com.hr

Hvala!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Imaš temu Razmjena pozivnica za privatne trackere

Stick to the shadows.... // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Imaš temu Razmjena pozivnica za privatne trackere

E hvala puno...nisam uopce isa za tim.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Torrenti i skidanje

ja koristim utorent i zanimam me kako povecati brzinu uploada?znači skine mi torent i idem ga seedati i on seeda 2kb/s...ono neću sigurno ostavit da mi seeda jedan torent mjesec dana...imam t-comov adsl 4mb/s....pa eko neko zna možda kako  podesit unutar utorenta za barem malo brži upload.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Torrenti i skidanje

uTorent je najbolji .. ali  zavisi s koje stranice skidas ... npr. ja skidam s jedne slovenske stranice torente i svi idu 500kb sec jer ima puno seeda ....tako da :D

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Torrenti i skidanje

jedno pitanje... Bio mi je uTorrent skido 200 KBps i odjedanput počne padat...Seedera bilo 5... I sada mi skida non stop 20, 30 sa 9, 10 seedera... Ko zna zAšto???

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DombaCoD kaže...

jedno pitanje... Bio mi je uTorrent skido 200 KBps i odjedanput počne padat...Seedera bilo 5... I sada mi skida non stop 20, 30 sa 9, 10 seedera... Ko zna zAšto???

Pa seederi su ograničili upload ili je došlo puno leechera ili ti je se internet usporio.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 16:33 (Hyperion).
17 godina
Torrenti i skidanje

jel zna onda itko odgovor na moje pitanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lobotomac90 kaže...

jel zna onda itko odgovor na moje pitanje?

jesi forwardao portove?

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
17 godina
Torrenti i skidanje

nisam to narpavio ali mislim da nije potrebo jer skida punom brzinom....kontam da mi nije dobro podešeno u programu oko uploada jedino pa me zanima kako tamo podesit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Torrenti i skidanje

idi vidjet u preferences i pogledaj da ti slucajno upload limit nije postavljen, on treba bit 0

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...

0 0 hvala 0
17 godina
Torrenti i skidanje

ma na 0 je sve i upload i download ali jednostavno nece uploadat kak je red...mislim znam da upload i je uvijek mali ali obično mi uploada kad stavljam na rapid il nešto tako 30 kb/s a ne 2.

probam instalirat neki drugi program pa da vidim kak ce onda bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...
lobotomac90 kaže...

ma na 0 je sve i upload i download ali jednostavno nece uploadat kak je red...mislim znam da upload i je uvijek mali ali obično mi uploada kad stavljam na rapid il nešto tako 30 kb/s a ne 2.

probam instalirat neki drugi program pa da vidim kak ce onda bit

bwhahahhaahahahahahahahaahahh, bravo care

A šta je smiješno? Ako je DL podešen na 0 onda je neograničen...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Torrenti i skidanje

meni je smiješnoo...ahahahahahahahahahaha....jedno pitanje: ZyXel model P-660HW-D3 koliko da stavim refresh interval 

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrenti i skidanje

Evo jedan mali tut kako ubrzati skidanje na public trackerim, naravno ovo nece uvik upaliti.

Kada zapocmete skidanje nekog torrenta s publick tracker, u utorrent desni klik na torrent>properties> i dodajte ovu tracker listu

http://pastebin.ca/1734449

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 23:22 (labrovic).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam na partisu od septembra 09...ispocetka je bilo tesko sa ratiom ali sada ide bez problema,,,prvo teba skidatii free filmove i sve novije stvari koje izadju,,,sada imam oko 50 gb viska...imam ovaj net HDSPA 7,2 MB...tj mobilni net imam brzinu do max 600 kpb/s...ali mi upload 40 max ali opet drzim ratio...a ovi hit and run su samo kukavice koji skinu i bjeze,,,ja ostavim ytorent preko cijele noci nek uploada,,,mislim ne gasim ga nikada jer znam kako je kad trazis nesto da skines a nema dovoljno seedera......pozzzzzzzzzzzz

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo. Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
16 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Ja sam do sada imao Bittorrent ali sada sam prešao na uTorrent i puno,puno je brži!!

takodje uTorrent je najjjjj....

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo. Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
15 godina
neaktivan

hvala na preporuci kolko vidim ovde isto ima puno seedera ko i na partisu.si

živi danas da ne umres sutra
15 godina
neaktivan
Torrenti i skidanje

jel mozda zna ko kad izlazi wings of prey na torrente?

živi danas da ne umres sutra
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

hvala na preporuci kolko vidim ovde isto ima puno seedera ko i na partisu.si

ma partis.si je zakon brzina naj ma odličan je svakom bi preporučio

15 godina
protjeran
Torrenti i skidanje

Evo pogledajte ovu sliku, download mi je stravaaa paoo...

POMOĆ!!!!! POMOĆ!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

Evo pogledajte ovu sliku, download mi je stravaaa paoo...

Sa kojeg trackera skidaš?

oko za oko,pasta za zube
15 godina
protjeran
Torrenti i skidanje

http://tracker.openbittorrent.com:80/announce
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce

http://tracker.publicbt.com:80/announce
udp://tracker.publicbt.com:80/announce

http://denis.stalker.h3q.com:6969/announce

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrenti i skidanje

Mislim,na kojoj si stranici našao torrent(pirate bay,mininova,...?)

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Torrenti i skidanje

btjunkie isključivo tamo skidam, nekad pogledam i na isohunt

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torrenti i skidanje

Da,to su javni trackeri i nije ni čudo što su ti brzine male.Ti tu ništa ne možeš napraviti osim nabaviti pozivnicu za privatni tracker i od tamo skidat.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 23:00 (dncrmt).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice