Jel je moguće kako spustiti torrent na minimum? Mislim onako, brat mi skida sa torrenta svaku večer nešta, i zaguši mi internet tako da ja uopče stranicu nemogu učitat! Sada bi ja htio nešta napravit na njegovom kompu da se to svede na minimum, ili ako ima neki trik da kada on upali torrent i da stavi da se skida, da on uopče ne skida ? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aj da vidim zanimljive komentare.
djubre jedno nevaspitano!
ćufta
djubre jedno nevaspitano!
Opalit ću mu i pet puta iza ušiju :P
Ne stvarno, jel postoji kako "ograničit" torrent? xD
mozes na njegovom kompu u opcijama za torrent to napraviti.
tocnije: options-preferences-bandwidth-maximum download rate(tu upises zeljenu brojku) 
utorrent>options>preferences>bandwith>maximum download rate - postavi na koliko hoćeš
EDIT: kolega ti je već napisao prije mene
mozes na njegovom kompu u opcijama za torrent to napraviti.
tocnije: options-preferences-bandwidth-maximum download rate(tu upises zeljenu brojku) 
utorrent>options>preferences>bandwith>maximum download rate - postavi na koliko hoćeš
EDIT: kolega ti je već napisao prije mene
To sam tražio! ;) Hvala :D
Samo da buraz ne skuzi da si mu smanjio brzinu downloada.. 
Složio bih se sa Torrenteom, po mom mišljenju torrenti najgore zaguše vezu kad je upload neograničen pa zahtevi i potvrde ne mogu da prođu. uTorrent u meniju Options pod Setup Guide ima opciju da odabereš svoju brzinu uploada (ti možeš da izabereš i prvu manju, onako, za svaki slučaj), nakon čega samo klikneš Save&Close i to podesi program tako da makar sa običnim browsanjem ne bi trebalo da ima problema. 
Samo da buraz ne skuzi da si mu smanjio brzinu downloada.. 
Ma neće on to skužit ;) pitat će mene kako to da mu je spor torrent odjednom, ja ću reć "nemam pojma" :P