,jhil
Sve navedene web stranice sam probao ali nijedna ne radi (neke rade ali ne primim sms), a i postovi su od prošle godine pa sad ponovno postavljam pitanje:
Postoji li stranica (ili neki plug-inn) za besplatno slanje sms-ova u Hrvatskoj ili jednostavno tražim nemoguće?
Hvala unaprijed!
necu nista..jer nema smisla...samo bi mi bilo gore...jer mi je i oovak tesko sto sam te vidjela...mislim da je najbolje da se ne vidamo ni kao prijatelji..martina..odg na moj..
Wadja je davala 3 poruke dnevno, ali vise ne daje nista...
@ manny
Mislim da si malo fulala mjesto za poruku, pa...
ovo radi.
A registracija trazi tvoj broj mobitela... Takvo nesto ne volim i davno sam bar ja odustao od te stranice, a i, ako se ne varam pristajes na spam na mobitel registracijom ondje. Doduse, valjda nije veliki, ali tko zna kakav moze postati.
za mene ovo neradi upisem 38591mojbroj i odaberem croatia i vip i upisem poruku pi send i pise da je poslano ali nisam nis dobijo
evo ima i za bih
evo ima i za bih
i jel radi?
evo ima i za bih
i jel radi?
za bih da
ali za hr neznam nešto šteka meni
ali regao sam se na moj tele2 pa imam 60 smsova mjesečno za 0 kn
Jel ima koji servis da podrzava tomato ?
Registrirajte se na portal iSpace - free smsovi prema svim hrvatskim i bosanskim mrežama - dokazano radi :P
heheheh... tako je mene buraz par dana za*ebavo i kad sam poludio vise onda mi je reko da je on to bio. Htijeo sam mu polomit noge.
ovo radi.
A registracija trazi tvoj broj mobitela... Takvo nesto ne volim i davno sam bar ja odustao od te stranice, a i, ako se ne varam pristajes na spam na mobitel registracijom ondje. Doduse, valjda nije veliki, ali tko zna kakav moze postati.
To je iSpace, kad se registrirate UZIMA vam 8kn TJEDNO s računa na mobitelu.
To su vam lopovi, radio sam za njih
ej ljubavi ja sam dosao s posla izgubio sam karticu, ja cu ljubavi sutra ako bog da krenuti, jesi li ti dobro
ej ljubavi ja sam dosao s posla izgubio sam karticu, ja cu ljubavi sutra ako bog da krenuti, jesi li ti dobro
a dobro sam kolko mogu, svekrva me ubija u pojam
Nema ti doma bez love. Jer neću si moc uzeti novu štiklu
Nema ti doma bez love. Jer neću si moc uzeti novu štiklu
a trebam i sa curama van u subotu, ti ces pricuvati malog, zar ne?
ubit ce nas admini
www.sendsmsnow.com
s tim da moras imati ukljuceno proslijedjivanje mail-a na sms...
Lagano se aktivira... u vip-a u mojvip, a u tmobile, u mojtmobile ako se ne varam... IAKO ponekad mi salje poruke i na ljude koji to nemaju aktivirano (moja cura nema ali dobija sve)
s tim da moras imati ukljuceno proslijedjivanje mail-a na sms...
Lagano se aktivira... u vip-a u mojvip, a u tmobile, u mojtmobile ako se ne varam...
a i tele 2 ima svoju verziju mojtele2, do nedavno se moglo preko stranice od Tuborga
e i ja imam isto u cetvrtak u 9,15 pa cemo zajedno ici ivana
e i ja imam isto u cetvrtak u 9,15 pa cemo zajedno ici ivana
Meni odgovara, nazoveš me .
Probajte http://www.posaljisms.com koji omogućuje slanje SMS nakon što se pročita oglas (na Knopso sustavu).
Ovo je baš inovativni pristup domaće izrade te omogućuju slanje sa svojeg broja pa primatelj ni ne vidi razliku između tog SMS i onog sa mobu. Ja već koristim jedno vrijeme i radi dobro...
Probajte http://www.posaljisms.com koji omogućuje slanje SMS nakon što se pročita oglas (na Knopso sustavu).
Ovo je baš inovativni pristup domaće izrade te omogućuju slanje sa svojeg broja pa primatelj ni ne vidi razliku između tog SMS i onog sa mobu. Ja već koristim jedno vrijeme i radi dobro...
e kako spremiti broj u postavkama tako da se prikaže onome kome sam poslao poruku? upisujem i sa nulom i sa +385 pa mi neće doći onaj kod koji moram upisati. Da li si ti uspio ako si probao?
jopo de nazovi..
Ova se tema stalno dize iz mrtvih..bas bzvz..
e kolko dugo treba da dođe poruka,ja vec poslao na 2 moba pred 5 min i još nije došla...
jopo de nazovi..
lol
jopo de nazovi..
lol
EPIC