Spajanje na internet čim upalim kompjuter

poruka: 6
|
čitano: 4.334
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

bok, zna li neko kako mogu napraviti da mi se internet spoji čim upalim kompjuter?

naime, imam adsl, wireless, usb i kad sam zvala optimu rekli su mi da ovaj moj model modema se i ne može drukčije spojiti tj. da se on automatski pali kad upalim kompjuter..ali kad ja upalim komp ne radi mi internet i moram ići u network connections>wireless network connection properties>wireless networks pa staviti kvačicu na use windows to configure my wireless network settings i tek onda mi radi internet...

zna li iko kako to popraviti?

p.s. prije mi je bilo tako,ali kako su mi reinstalirani windowsi to ne mogu nikako riješiti..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spajanje na internet čim upalim kompjuter

Čim stavljaš kvačicu na "use windows to configure my wireless network settings", izgleda da ti program, koji dolazi s driverima wireless kartice, upravlja s wireless mrežom. Najčešće je u trayu tako da ga možeš potražiti i isključiti (Intel, Broadcom,...).

Webmaster Filozofskog fakulteta u Rijeci www.ffri.hr
16 godina
neaktivan

ne mogu ga isključiti jer nema nikakve opcije osim exit, pa svaki put kad upalim ponovno kompjuter i to se upali..i da, sad sam se sjetila to mi nije prije bilo u trayu tako da vjerojatno imaš pravo ali ne znam kako to isključiti..

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Start -> Run

- upisati msconfig

- otvoriti Startup

- maknuti kvačicu sa tog softvera

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spajanje na internet čim upalim kompjuter

upalilo je napokon, puno hvala i jednom i drugom forumašu Namigiva!! pozz

16 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu.

Imam laptop u koji je ugrađena "Intel(R) pro/wireless 3945abg" kartica.

Dok sam imao instaliran xp ona se automatski palila, ali sada sa win 7 to ne radi nego je svaki put kod paljenja laptopa moram ručno pokrenuti (Fn+F2 ili na botun za paljenje wireless kartice) da bi se prištekao na internet.

Ima li tko kakvo riješenje?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice