Pitanje brzine propusnosti žice

poruka: 17
|
čitano: 5.731
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Uskoro prelazim na Carnet.Duo flat rate. Sada imam brzinu od 2 Mbps, a uz flat sam mislio uzeti onu od 3 ili 4. Pitanje je kolika je maksimalna brzina obične žice i hoće li mi moći davati željenu brzinu ( tj, neće valjda biti da uzmem brzinu od 4 mbps a žica propušta najviše npr. 2.5?) ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Nije. jer ljudi imaju maxadsl s 16Mbit brzinomViče(nazalost nisam jedan od njih)Belji se

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ovisi o centrali na koju si priključen, nema veze sa žicom.

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Ako centrala dopušta maksimalno 5 a ja uzem 4 (što vjerovatno oću ako ne 3) onda znači ću imati brzinu 4 neovisno o žici?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
prihvaćeno rješenje

Sama žica nije problem (pod uslovom da je s njom sve u redu, a valjda jeste ako ti 2mbps radi normalno), osnovni problem je koliko si udaljen od centrale. Ipak, mislim da bi 4mbps trebalo da bude ok. Proveri da li imaš mogućnost testiranja da li tvoja veza može da "izdrži" tu brzinu, čini mi se da sam na nekim sajtovima ovdašnjih provajdera video da nude takvu opciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje brzine propusnosti žice
prihvaćeno rješenje
crystal6 kaže...

Ako centrala dopušta maksimalno 5 a ja uzem 4 (što vjerovatno oću ako ne 3) onda znači ću imati brzinu 4 neovisno o žici?

Da, imati ćeš, ali naravno provjeri kod svog provajdera koju brzinu možeš imati..
15 godina
neaktivan

može neko objašnjenje za ovo
http://tinypic.com/view.php?pic=2ezh2bo&s=5
ne kužim ništa

0 0 hvala 0
17 godina
cola777 kaže...

ne kužim ništa

-pitanje je?

up/down 2xx/2.xxx (2.0xx Kbita = 2Mbita) što je tu nejasno?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

ja mislim na toj slici da mu on prikaziva najvecu mogucu brzinu.. jer meni susjed ima max adsl i njemu prikaziva 8.xxx il tako nesto aa skida mu brzinom od 4mbps koliko i placa.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kako napraviti na temi, ko na ovoj, npr.

Autorov komentar

Prihvaćeno rješenje itd...

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
h_rca777 kaže...

Kako napraviti na temi, ko na ovoj, npr.

Autorov komentar

Prihvaćeno rješenje itd...

Meni se čini da je to nekad bilo moguće, a više nije. Tj., uklonili su tu funkciju.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
cola777 kaže...

ne kužim ništa

-pitanje je?

up/down 2xx/2.xxx (2.0xx Kbita = 2Mbita) što je tu nejasno?

znači max download je 2 Mbita

16 godina
neaktivan
Nije nuzno da mora biti 2Mbit/s, propusnost najvise ovisi o udaljenosti sve do 3.5 km moguce je dobiti 4 Mbit/s, naravno ta se teorijska brzina proprcionalno smanjuje sa staroscu infrastrukture tj. instalacija itd.. te naravno opterecenosti DSLAM-a, no probaj zatraziti Max-Tv pa ces vidjeti kako ti odjednom skoci propusnost, magicno zar ne?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa evo pogledaj ono na slici uokvireno.. pronači tako nešto u svome ruteru pa vidi šta piše;

men je to inače preko 23 al sad neznam zašt 18...

evo ovo je moja maximalana brzina downloada i uploada! evo ovo je moja maximalana brzina downloada i uploada!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.4.2010 21:35 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najvjerojatnije zbog oscilacija na mrezi tj. sustavu koju brzinu imas 4Mbit? To samo znaci da ti je linija u odlicnom stanju a zasto nije 23 nego 18 manje vise nebitno bitno je da mozes dobiti ocigledno i brze brzine mozda do 10 i vise mbit/s iz navedene slike, a opet tko zna mozda i ne ako uguras Max Tv itd..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa meni je tehničar bio jednom nešt ruter rikno i mjerio s nekim urečajem direkt s linije koika je propusnis .. nije mogo vjerovat bila je 27 megabita kaže da je ovo najbolj .. ponovio je test da se nije urečaj smrdo kad ono ist... (hh ja mislim da je brzina odlučna jer je kod nas prije manje od 6 mjeseci centralu spuco grom i cijlu je spalio ... i onda su ugurali sve novo unutra nismo imali telefona cijeli tjedan ... i sad je unutra neka super fora ciscova centrala.. bez greške radi.... a max tv više od tad ni da bi zast.. jedino zna al to nekad ... zaboravit se bootat kad ga resetiram .. pa zvem SZK da mi promjene ip max tv-a i daju signal za boot... e i da max -tv u treba 5 megabita SD i 8-10 za HD .. taj da bi ja mogo negdje 20 megabita dobit kad bi platio..xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da ne otvaram novu temu, da li postoji neko mjesto di mogu vidjeti koliko sam udaljen od centrale svog poslužitelja  i još bi htio doznat kako bi npr. mogao doznati maximalnu propusnost kod t-com kod kojih sam već dugo a kakva bi mi bila propusnost kod optime-ako je moguć takav test

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice