Trazim pc expert racun da mogu pristupiti trznici neda mi se cekati 3 mjeseca....jeli ima tko viska?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trazim pc expert racun da mogu pristupiti trznici neda mi se cekati 3 mjeseca....jeli ima tko viska?
Po uputama koji tamo piše, da moraš pisati oko 50 postova pa tek napišeš zamolbu moderatora da ti da dozvolu da možeš pristupat tržnici. I ja sam imao pa nemrem pristupit tržnici jer ih malo imam postova. Jedan ban sam dobio (crveni karton) a kriv je bio moderator s PC eksperta koji je namještao dva posta u jednom postu. Poslao prigovor djelomično rješen pa neidem tamo više. Ovdje na BUG forumu više sviđa i dosta su ljubazni prema meni. 
Ali idalje me zanima ponuda zato ako itko ima pls !
Ajde neko pls samo da vidim ponudu
meni su banali dva racuna tamo i bas su pi....
neuljudni su i ima puno balavaca ima i ovdje i sam sam vise manje jedan od njih ali... barem ne ser... okolo i pravim se pametan (valjda xD)
meni nisi vjerovali za OC grafe i ekipa me popljuvala
kaj s tim pc expertom? rego se neki dan (da vidim neki oglas) i meni to tamo zgleda sve mrtvo jbte
! "bug-forum" je kraj svemira za njih!
Pozdrav svima, evo da ne otvaram novu temu.
Ne komentiram ništa već dosta dugo po forumu niti objavljem( čitanje i praćenje oglasa), ak mi je koji oglas zanimljiv javim se kolegi preko poruke i to je to.
Ulogiram se danas i iskoči poruka da mi je račun baniran zbog hacka, kontaktirati ne mogu nikog tamo na forumu pa evo da pitam ovdje zna li itko o čemu je riječ i postoji li ovdje netko sa dotičnog foruma da mi pojasni ovu situaciju.
Hvala.
Mislim nije m jasno zašto uopće netko želi ići tamo.
Godinu dana staža i 50 postova da pristupiš tržnici koja po ničemu nije bolja od Bugovih malih oglasa.
Sretno
Pa jedino sam pratio oglase ponekad, kaj ja znam, ostalo mi u navici nekoj. Neko čita novine a ja sam listao po raznim forumima...
Jedino me zanimalo zbog čega taj ban, nikad ništa krivo nisam napravio i onda izleti takva poruka tj. obavijest di piše da je razlog Hack?
Debilana.
A ništa jedan forum manje.
Mislim nije m jasno zašto uopće netko želi ići tamo.
Godinu dana staža i 50 postova da pristupiš tržnici koja po ničemu nije bolja od Bugovih malih oglasa.
Sretno
po meni je to jedna od boljih opcija. izbjegnes one koji zele nešto na brzinu prodati i smanjuje se rizik prevare.
par stvari sam vec kupio preko njihove trznice i u niti jednom trenu nisam bio skeptican oko kupovine. svaki kolega je bio korektan.
Pa zar nisu ljudi na ovom forumu isto korektni.
Pa na njuškalu nikad nisam imao problema
ne kazem da ovdje nisu korektni, samo hocu reci da jedan korak više ka sigurnosti znaci nešto.
ovdje je drugi nacin zaštite, cim netko stavi preskupu stvar ili bude sumnjiv, dobije odmah TD :D
Ok, svatko ima svoje ali po meni njihovi zahtjevi su nenormalni.
Tamo smo Gudr4 i ja obrisali nos nekima pa nas moderator spirio jer im nije bilo po "čefu".
pc ekspert modovi za proliv dobit..
Ok, svatko ima svoje ali po meni njihovi zahtjevi su nenormalni.
i bolje, taj forum je predragocjen za takve jazavce poput tebe
hahahha hvala odi tamo!
Mislim da ne pretjeruju s pravilom za tržnicu, pogotovo u današnjim vremenima svakojakih prevaranata.
Recimo volumea bananali odmah tamo, ovdje je jos dugo vremena operirao.
Tamo bez problema uplatim na racun starijim članovima, I vecinom su ljudi znali slat i prije nego sta prime uplatu.
Recimo volumea bananali odmah tamo, ovdje je jos dugo vremena operirao.
Tamo bez problema uplatim na racun starijim članovima, I vecinom su ljudi znali slat i prije nego sta prime uplatu.
Tamo je probrana ekipa i sigurno je trgovati. Rasprave su civilizirane i bez vrijeđanja. Na Bugovom forumu se ljudi često vrijeđaju i veća je vjerovatnost za prevaru. Volume je očit primjer. Bug forum gotovo da nema moderiranja zato je bolji onima koji vole vrijeđati za razliku od PCE.
Generalno pratim tamo samo retro dio, ostalo me me zanima.
Pa vjerojatno ti je hairan account i postani su spam linkovi pa su ti banali account.
Pošalji im mail da ti promjene password i mislim da ce biti maknuti ban.