Taj problem neces rijesit ako ti je acc od 2015 pa nadolje. Ako ti je skinut broj iskljucen 2fa za stari nece se azurirat NAP data i onda si u problemu. Taj problem se otkiro 2024 kad su oni nesto radili a legacy to jest stari accounti se nisu azurirali. Meni se to maklo kad sam vratio stari HT broj koji inace koristim. SMS ne radi HT-a jer su dodali ili azurirali neke security postavke za sms spam a ostali operateri nisu. Morat ce whitelistat paypal ili te njihove farme koje salju sms-ove. Nece mo nikad uci u account mozes cekat koliko hoces. Ovaj info mi je rekao paypal tehnicar. Ja sam zvao 16 puta irsku 2 puta sloveniju i jedno 5 emailova nema pomaka. HT kontakitrao oni kazu nije do nas i to je to. Kad prijavis smetnju samo vidis na tportalu da su stavili da je smetnja rijesena a nije. Samo markaju pod zeleno i cao drugari. Gadi mi se tcom pogotovo podrska koja nista ne zna i svi su izbezumljeni kad im govoris nesto. Jedino sto znaju je upaliti ugasiti sim i upaliti ugasiti ruter ali zato racune salju brzinom svjetlosti.
Taj problem neces rijesit ako ti je acc od 2015 pa nadolje. Ako ti je skinut broj iskljucen 2fa za stari nece se azurirat NAP data i onda si u problemu. Taj problem se otkiro 2024 kad su oni nesto radili a legacy to jest stari accounti se nisu azurirali. Meni se to maklo kad sam vratio stari HT broj koji inace koristim. SMS ne radi HT-a jer su dodali ili azurirali neke security postavke za sms spam a ostali operateri nisu. Morat ce whitelistat paypal ili te njihove farme koje salju sms-ove. Nece mo nikad uci u account mozes cekat koliko hoces. Ovaj info mi je rekao paypal tehnicar. Ja sam zvao 16 puta irsku 2 puta sloveniju i jedno 5 emailova nema pomaka. HT kontakitrao oni kazu nije do nas i to je to. Kad prijavis smetnju samo vidis na tportalu da su stavili da je smetnja rijesena a nije. Samo markaju pod zeleno i cao drugari. Gadi mi se tcom pogotovo podrska koja nista ne zna i svi su izbezumljeni kad im govoris nesto. Jedino sto znaju je upaliti ugasiti sim i upaliti ugasiti ruter ali zato racune salju brzinom svjetlosti.
Account mi je od listopada 2018. Kakvu osobnu? Nisam nikad koristila osobnu za Paypal... bar mislim da nisam, 2018. je bila daleko...
Na koju email adresu im šalješ emailove? Paypalu.
.
Evo instalirala Paypal app na mobitelu da probam, kako je rekao lllnuclearlll. Traži me da skenira moje lice i osobnu ?!?!?!
.
Ako nemas osobne uopce u paypalu reci banci da su ti kartice ukradene oni ce ih deaktivirati i poslati nove. Napravis novi paypal stavis osobnu kartu i nove kartice.
Slucaj za sms se moze na 3 nacina rijesit: masovni pozivi HT-u i prijavljivanje smetnje za paypal push poruke, neki novinar sa bug hr ili neki drugi casopis da posalju dopis HT-u(jer nas obicne niko ne dozivljava kao pojedince) ili otici na granicu s Slovenijom i cekati da ti se prebaci na njihovu mrezu i radit ce ti :)
Ako nemas osobne uopce u paypalu reci banci da su ti kartice ukradene oni ce ih deaktivirati i poslati nove. Napravis novi paypal stavis osobnu kartu i nove kartice.
Slucaj za sms se moze na 3 nacina rijesit: masovni pozivi HT-u i prijavljivanje smetnje za paypal push poruke, neki novinar sa bug hr ili neki drugi casopia da posalju dopis HT-u ili otici na granicu s Slovenijom i cekati da ti se prebaci na njihovu mrezu i radit ce ti :)
Čekala sam od 22.09. do danas i nisam se pokušavala logirati. Onda mi je pisalo isto (We can't be sure it's you) i sad mi opet piše isto.
Lik je 22.09. rekao da se 2fa prebaci automatski na novi broj. Dala sam im novi broj 18.09. ili 19.09.
Ali gle, ja niti ne dođem do SMS verifikacije. Zapne mi na EMAILU. Kaže da moram stavit novi password i onda mi ne dođe uopće email. Nego odmah napiše "We can't be sure it's you". Emailove sam prije dobivala normalno, samo SMS nisam. Sad niti ne dođem do SMS koraka, zapne na EMAIL koraku.
Ne usudim se raditi novi Paypal account s istim imenom i prezimenom, pobrat ću ban. :-/
.
Slucaj za sms se moze na 3 nacina rijesit: masovni pozivi HT-u i prijavljivanje smetnje za paypal push poruke, neki novinar sa bug hr ili neki drugi casopia da posalju dopis HT-u ili otici na granicu s Slovenijom i cekati da ti se prebaci na njihovu mrezu i radit ce ti :)
Čekala sam od 22.09. do danas i nisam se pokušavala logirati. Onda mi je pisalo isto (We can't be sure it's you) i sad mi opet piše isto.
Lik je 22.09. rekao da se 2fa prebaci automatski na novi broj. Dala sam im novi broj 18.09. ili 19.09.
Ali gle, ja niti ne dođem do SMS verifikacije. Zapne mi na EMAILU. Kaže da moram stavit novi password i onda mi ne dođe uopće email. Nego odmah napiše "We can't be sure it's you". Emailove sam prije dobivala normalno, samo SMS nisam. Sad niti ne dođem do SMS koraka, zapne na EMAIL koraku.
Ne usudim se raditi novi Paypal account s istim imenom i prezimenom, pobrat ću ban. :-/
.
https://www.paypal.com/va/webapps/mpp/about
E-Mail: enquiry@paypal.com
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Luxembourg
Trade Register Number: R.C.S. Luxembourg B 118 349
VAT Number: LU22046007
Tu sam ja 2 email-a poslao i dobio odgovor nakon 12 dana. Ali nema pomoci.
Morat ces ih zvati da ti provjere jeli ti aktiviran 2FA. Moras imat 2 email-a jedan gdje ti je broj potvrden i drugi gdje je 2fa aktiviran
Morat ces ih zvati da ti provjere jeli ti aktiviran 2FA. Moras imat 2 email-a jedan gdje ti je broj potvrden i drugi gdje je 2fa aktiviran
Hvala za email adresu. :3
Zovem danas opet. Rekao mi prošli puta lik da se 2fa automatski prebaci na novi broj (dala ženskoj novi broj 3 dana prije nego sam lika dobila i pitala ga to).
Kakva 2 emaila moram imat? Ne kužim taj dio.
Ja sam na bonovima ali ne želim se s T-coma prebacit, cijeli život sam na T-comu. :')
Ali ljudi, govorim Vam da niti ne dođem do SMS verifikacije, neće mi EMAIL poslati više (prije je slalo). Kod emailom trebam dobiti prvo, onda mi šalje SMS kod. Ne dolazi EMAIL više. Možda bi došao SMS na Telemach broj kad bi prošao prvi dio s EMAIL kodom.
.
.
Evo instalirala Paypal app na mobitelu da probam, kako je rekao lllnuclearlll. Traži me da skenira moje lice i osobnu ?!?!?!
.
Mene nije to tražilo... Samo mi je ponudilo da odaberem novi password nakon tjedana i tjedana poruke "We are having a problem knowing this is you" (ili tako nešto)... Ja upisao novi password i ulogiralo me u aplikaciju bez ikakve dodatne provjere... Prvo što sam pomislio da je ovo prilično veliki sigurnosni propust i uopće mi nije jasno kako je proradilo... Postoji post nakon mog gdje je još nekom proradilo na isti način, čisto da ne bude da se*em...
Ne znam hoće mi proć plaćanje nekakvo uopće, jer sam za potvrde plaćanja uvijek dobivao SMS verifikacijski kod, možda ću sad moći potvrditi tako da lupim otisak na mobitel, javim kad budem nešto plaćao...
Čim sam se ulogirao stavio sam 2FA i sad se fino pomoću otiska prsta ulogiram na aplikaciju, nudi i opciju SMS... probao sam, i poruke naravno ne dolaze, a ne mogu ni potvrdit svoj broj telefona jer poruke ne dolaze tako da mi stoji unverified... Bio je verified prije nego sam zvao korisničku podršku, pa su oni petljali po tome i valjda upisali ponovno broj koji je sad unverified...
Uskoro će biti godina dana kad mi je blokiran paypal račun. Kolega mi je uplatio 50 Eura i od tada mi je blokiran bez nekog objašnjenja. Nema maila na koji se bi se moglo žaliti. Ne mogu maknuti ni kartice za plaćanje ni izbrisati račun stvarno ne kužim koju to politiku vode.
po GDPR-u imaš pravo tražiti brisanje podataka.. nađi neki mail i tako im pošalji.. s tim se neće sigurno zezati jer su kazne brutalne
Ma nema pravog maila sve je AI
btw kakva je situacija s Tomato mrežom? stižu SMS-ovi? (nisam se dugo logirao na Paypal pa da ne isprobavam bezveze)
Jel postoji šansa da nam ti debili u podršci izbrišu account, pa da si napravimo novi account bez glupe SMS verifikacije? Jel netko pitao to možda?
Ne možemo imati 2 accounta (tj. možemo ako je 1 privatni a 2. business, ali ja nisam business, znači ne mogu 2 privatna).
Znači, ja ne mogu dobiti EMAIL (niti ne dođem do SMS verifikacije, promijenila broj na Telemach), ne znam dal mogu dobiti SMS jer ne mogu dobiti EMAIL više (We're having trouble making sure it's you).
Na koju email adresu im uopće šaljete upite? Ja samo zovem Irsku (4-5€ mi oduzme za svaki poziv, a ništa ne riješim nikada, bacanje novaca.)
.
odradi verifikaciju preko mob aplikacije, možda ti zato javlja "We're having trouble making sure it's you".
.
sasvim normalna procedura. zakonski su obvezni to odraditi. isto ti je i kod revoluta.
sasvim normalna procedura. zakonski su obvezni to odraditi. isto ti je i kod revoluta.
Ali što im znači moja osobna kad ju nikad prije nisu vidjeli? Kako će to potvrditi išta osim imena i prezimena?
Baš mi se ne sviđa ideja da mi skeniraju facu... :-/ Tko zna šta bi AI mogao raditi s mojom facom...
.
Ali što im znači moja osobna kad ju nikad prije nisu vidjeli? Kako će to potvrditi išta osim imena i prezimena?
Baš mi se ne sviđa ideja da mi skeniraju facu... :-/ Tko zna šta bi AI mogao raditi s mojom facom...
.
radi se verifikacija preko slike na osobnoj i skeniranja tvog lica preko mobitela. klasična verifikacija za sve bankarske i financijeske online usluge. isto ti je i ako otvaraš račun preko interneta u našoj banci, moraš proći istu verifikaciju. do slike tvoje face dođu ako baš žele jako brzo i jednostavno, barem danas to nije problem, tako da oko toga ne trebaš brinuti.
Hvala za email adresu. :3
Zovem danas opet. Rekao mi prošli puta lik da se 2fa automatski prebaci na novi broj (dala ženskoj novi broj 3 dana prije nego sam lika dobila i pitala ga to).
Kakva 2 emaila moram imat? Ne kužim taj dio.
Ja sam na bonovima ali ne želim se s T-coma prebacit, cijeli život sam na T-comu. :')
Ali ljudi, govorim Vam da niti ne dođem do SMS verifikacije, neće mi EMAIL poslati više (prije je slalo). Kod emailom trebam dobiti prvo, onda mi šalje SMS kod. Ne dolazi EMAIL više. Možda bi došao SMS na Telemach broj kad bi prošao prvi dio s EMAIL kodom.
.
Ova da email-a moras imat gdje je dodan i gdje je broj potvrden to znaci da je 2fa aktiviran.
Ja isto od 2018. do sada imala 1 email adresu za to oboje. *confused*
Kad su ti oni dodavali broj moras imat ova 2 email-a da su ti dodali i aktivirali 2fa. Doslovno potvrde nista drugo xD
stiglo prije pola sata na mail:
Dear, PayPal Customer
Thank you for contacting PayPal regarding your login issue.
If you still encounter the same issue which is not receiving code to login your account.
I highly suggest use a different number from a different provider in your account.
Once you have a new number, you can give us a call so we can update the contact number in your account.
Sincerely,
Jhon
Customer Support
PayPal
Žrtvovati ću cca 100 eur da im odvjetnički ured uputi dopis.
Ispada da te baš ucjenjuju da ideš na drugu mrežu-drugog operatera.
Žrtvovati ću cca 100 eur da im odvjetnički ured uputi dopis.
Ispada da te baš ucjenjuju da ideš na drugu mrežu-drugog operatera.
A što da rade ako je T-Com iz nekog razloga blokirao njihove poruke? Pa nisu oni krivi za to... U biti više nitko ne zna tko je kriv...
Meni su iz HT rekli da je sa njihove strane sve uredu i da treba kontaktirati PayPal
Kak sam već opisao prije koji tjedan svoj slučaj. Na Tcom kartici mi nikako nisu dolazile poruke, nekim čudom sam se uspio ulogirati preko preglednika na mobu, odmah promjenio tel. broj na VIPov i uredno došla poruka kad sam se htio ulogirati na preglednik na kompu i app na mobu. Nije do tcom-a? U mojem slučaju dosta je taj jedan dokaz koji ukazuje da su upravo oni problem.
Meni su iz HT rekli da je sa njihove strane sve uredu i da treba kontaktirati PayPal
reci ti njima da korisnicima na A1 i drugima poruke normalno stižu. Nema logike da PayPal šalje svima osim t-com korisnicima.
Kak sam već opisao prije koji tjedan svoj slučaj. Na Tcom kartici mi nikako nisu dolazile poruke, nekim čudom sam se uspio ulogirati preko preglednika na mobu, odmah promjenio tel. broj na VIPov i uredno došla poruka kad sam se htio ulogirati na preglednik na kompu i app na mobu. Nije do tcom-a? U mojem slučaju dosta je taj jedan dokaz koji ukazuje da su upravo oni problem.
HT se očito želi ograditi od toga jer krivnju svaljuju na PayPal
reci ti njima da korisnicima na A1 i drugima poruke normalno stižu. Nema logike da PayPal šalje svima osim t-com korisnicima.
HT nikada neċe priznati da je u njima problem, a ne u PayPalu.
HT to radi od kad sam bio klinac i kupio prvi router
Account mi je od listopada 2018. Kakvu osobnu? Nisam nikad koristila osobnu za Paypal... bar mislim da nisam, 2018. je bila daleko...
.
.
https://www.paypal.com/us/cshelp/article/how-do-i-confirm-my-identity-cip-help606
HT to radi od kad sam bio klinac i kupio prvi router
HAKOM bi trebao provjeriti HT u vezi SMS kodova jer ako ustanovi da je HT kriv onda im treba dati veliku kaznu jer su lagali korisnicima da su riješili problem. HT je uvijek bio dno dna.