Nesto ko off liberty al da radi..?

poruka: 9
|
čitano: 1.800
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Trazim stranicu preko koje mogu skidat muziku sa yt al da radi nesto ko sta je prije bio off liberty,jel zna neko nesto takvo?

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Nesto ko off liberty al da radi..?
Stonerlord kaže...

Trazim stranicu preko koje mogu skidat muziku sa yt al da radi nesto ko sta je prije bio off liberty,jel zna neko nesto takvo?

Kojeg boga skidaš muziku sa youtuba kad možeš skidat sa deezloaderom sve što postoji na deezeru i to u originalnoj mp3 kvaliteti.

8 godina
neaktivan

Mislim da nema sve na dezeru a neda mi se instalirat nista ako netreba onaj off liberty je bio dobra stvar al sad su nes sjebali i vise se nemoze skidat ni na jednoj stranici di samo zaljepis link..

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Stonerlord kaže...

Mislim da nema sve na dezeru a neda mi se instalirat nista ako netreba onaj off liberty je bio dobra stvar al sad su nes sjebali i vise se nemoze skidat ni na jednoj stranici di samo zaljepis link..

Te online convertere već usranog youtube zvuka koriste da oprostiš na izrazu debili.

tidal za flac a deezer/spotify za mp3 download se koristi, sve ostalo nema smisla.

Koliko tebi treba da skineš sa takvog sajta cijeli album nekog izvođača i u kakvoj će to kvaliteti zvuka bit ?

Ja sam sad ovo skinuo sa jednim klikom miša, sve se složilo u folder sa tagovima, imam cover albuma i sve je u savršenoj kvaliteti.

8 godina
neaktivan

Oprosti , ali mislim da je od Deezer-a i skidanja sa njega , bolje skidati kvalitetno rip-an CD album (FLAC ili 320kbps MP3- "INSANE") jer je CD kvaliteta albuma najbolja , a rip 100 % istovijetan ako se koristi EAC ...

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Daliboris kaže...

Oprosti , ali mislim da je od Deezer-a i skidanja sa njega , bolje skidati kvalitetno rip-an CD album (FLAC ili 320kbps MP3- "INSANE") jer je CD kvaliteta albuma najbolja , a rip 100 % istovijetan ako se koristi EAC ...

Nemoj reći heh

A odakle mi tisuće originalnih CD-ova koliko ih ima na tidalu ? Ne skidaš samo albume, svakodnevno sve što od novih singlova izađe stranih ili naših domaćih odma je dostupno na deezer/tidal/spotify što još i ne postoji na CD izdanju.

Poanta je da sam htio reći da nema potrebe za tim online sajtovima gdje ubaciš youtube video i dobiješ mp3 file koji je dovoljno kvalitetan samo nagluhim osobama.

Prvi spectro je cd rip drugi je tidal rip, ja ne vidim razliku a pogotovo ne čujem.

KLIK

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 22:16 (honor8).
8 godina
neaktivan

Ja samo kažem , da je CD rip sa EACom naj kvalitetnije što možeš dobiti , i ako je vjerovatno taj FLAC sa Tidal-a skoro pa jednako kvalitetan ili možda i jednako , ali za CD rip si 100 % siguran da je uvjek ono najbolje. Naravno , ako je master dobar i mix dobar , ali to se podrazumjeva.

Online sajtovi (mp3 converteri) su naravno 1,000 puta lošija opcija od ovog tvog

8 godina
protjeran
Nesto ko off al da radi..?

Ma znam ja to, nego nije to tema ni poanta, htio sam mu samo sugerirat da se mane takvih sajtova i da postoje daleko bolje alternative vezane za download glazbe sa weba.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

128kbps dovoljno meni isto ko sta je na yt,znam da mozes skinut svakako ako ima al zanimalo me dal ima jos neki takav sajt koji radi.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice