Mozilla Firefox ne otvara slike

poruka: 15
|
čitano: 2.244
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen

Imam instaliranu Mozillu Firefox 56.0 64 bitnu, i problem je u tome što odmah ne otvara slike na nekim web stranicama, tek kad se na pojedinu sliku klikne onda je otvori , dok npr drugi preglednici otvaraju odmah bez ikakvih problema, čak sam primjetio da i na poslu instalirana je Mozilla F , nisam siguran koja verzija otvara bez problema. Pokušao sam sa reinstaliranjem ali opet ništa, a sobzirom da sam navikao na Mozillu F molio bi ako netko zna za neku caku da mi pomogne. U pitanju je npr. web stranica na ovome screnshotu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Mozilla Firefox ne otvara slike

Onemogući sve instalirane dodatka, pa vidi jel se slike pojavljuju. Ako da, znači da neki dodatak blokira slike.

15 godina
odjavljen
Marko :D kaže...

Onemogući sve instalirane dodatka, pa vidi jel se slike pojavljuju. Ako da, znači da neki dodatak blokira slike.

Ništa.sve sam isključivao jedan po jedan,ali i dalje isto.

14 godina

Ni meni ne otvara slike na ekupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Onda je do eKupi.

0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

Onda je do eKupi.

Ali drugi pretraživači otvaraju bez problema, čak na jednom drugom računalu i Mozilla otvara. Zato mislim da je do određene verzije Mozille ili do postavki u Mozili.

14 godina
neaktivan

Otvori konzolu, refreshaj stranicu i postaj screenshot ovdje. Jesu li iste verzije Firefoxa u pitanju?

15 godina
odjavljen

Otvori konzolu, refreshaj stranicu i postaj screenshot ovdje. Jesu li iste verzije Firefoxa u pitanju?

Nisu iste verzije sad je trenutno najnovija verzija 64 bitna, a prija sam također pokušavao sa drugim verzijamama i na svima je bilo isto, a na ovom drugom računalu znam da je mozilla,ali nisam siguran koja je verzija,a trenutno nemam pristupa tome računalu .

14 godina
neaktivan

A gle, može biti svašta. Konzola ti govori što točno što blokirano i ima li kakvih grešaka na stranici.

15 godina
odjavljen

A gle, može biti svašta. Konzola ti govori što točno što blokirano i ima li kakvih grešaka na stranici.

konzola je ovo što se otvara sa about config, ako je to ima toga punu da bi se pravili screenshotovi.

14 godina
neaktivan

To su napredne postavke. Konzola se otvara ovako. Kad otvoriš konzolu, refreshaj stranicu.

17 godina
moderator

Koliko se vidi iz konzole, iz eKupi su nešto kemijali - Chrome je odbio postaviti "nesigurni header", dok je Firefox odbio učitati jQuery, a stranica izgleda učitava slike preko jQueryja. Uglavnom, to je problem kojeg eKupi treba riješiti, tj. njihovi web-developeri pa ako nekom korisniku Firefoxa smeta neučitavanje slika, prava adresa za žalbu je adresa od eKupi.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

To su napredne postavke. Konzola se otvara ovako. Kad otvoriš konzolu, refreshaj stranicu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.10.2017 12:33 (soniman).
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Koliko se vidi iz konzole, iz eKupi su nešto kemijali - Chrome je odbio postaviti "nesigurni header", dok je Firefox odbio učitati jQuery, a stranica izgleda učitava slike preko jQueryja. Uglavnom, to je problem kojeg eKupi treba riješiti, tj. njihovi web-developeri pa ako nekom korisniku Firefoxa smeta neučitavanje slika, prava adresa za žalbu je adresa od eKupi.

Točno tako. Kod mene je prije cca 20tak dana isti slučaj bio na ebay stranici kad klikneš na Purchase history. Nije bilo slika u za to namijenjenom okviru. Sada su to otklonili i sve OK. Dakle, do eKupi je problem.

Plehani vikleri
14 godina
neaktivan
soniman kaže...

Da, to je ovo što sam ti rekao, do eKupi je. Nisu svi preglednici isto napravljeni, pa zato kod nekih radi, kod nekih ne. Kod mene na Chromeu sve normalno radi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice