Live stream sportskih događaja

poruka: 8
|
čitano: 8.516
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Poštovani imam jedno pitanje u vezi live streama sportskih događaja.

Znam da postoje mnogobrojne stranice koje omogućavaju besplatno gledanje sportskih događaja, ali iz moga iskustva vrlo vrlo rijetko je da se može gledati bez kojekakvih smetnji. Pri tome mislim na zastajkivanja, trzanja i baniranja kanala.

Tj posebice kod nekih gledanijih/važnijih svjetskih sportskih događaja, ovkave stvari su na tim stranicama pod MUS! Vjerojatno zato što je velika navala?

Pa me zanima može li se gledati preko neke internet televizije ili tako nešto? Tj bilo kako samo da se može pristojno odgledati?

Kvaliteta slike (tj videa) mi nije toliko bitna koliko nesmetano izvođenje. 

P.s. imam pristojnu brzinu interneta i sve je u redu sa računalom. Tako da sigurno nije problem u tome. Svi koji su možda gledali nešto na ovaj način, sigurno znaju o čemu pričam..

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Live stream sportskih događaja
flatino kaže...

Svi koji su možda gledali nešto na ovaj način, sigurno znaju o čemu pričam..

Znaju, uglavnom pričaš o ilegalnim stream-ovima sportskih događaja.

Nažalost, svi su večinom osuđeni na traženje prije tekme, a "idealne" stranice ne postoji.

Skini si sopcast i nadaj se da ćeš uloviti najbolji stream...

Evo jedna od stranica koja služi za prikaz linkova.

AKo je ovo postavljanje linka protupravilno pravilima foruma, nek me mod obavjest da ga izbrišem na vrijeme....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

El ima ko sopcast za Arena Sport?

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo vam HD strimovi sve sto trebate jeste da instalirate ovaj ace stream player kao sto i pise na stranici i imate strimove sa odlicnom slikom . 

ARSSTREAM

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ovdje imas arene sa ace stream playerom

arsstream.weebly.com
13 godina
neaktivan
Gooner kaže...

Evo vam HD strimovi sve sto trebate jeste da instalirate ovaj ace stream player kao sto i pise na stranici i imate strimove sa odlicnom slikom . 

ARSSTREAM

kasniš samo dvije godine

10 godina
neaktivan

Ne kasnim sa ovom stranicom , mozda neki ljudi ne znaju za ace stream pa lijepo je napisati i objasniti sta je potrebno da bi gledao kanale :D 

10 godina
neaktivan

Kako/gdje gledati live champions league recimo simulcast lutam internetom vec 20min u potrazi za necim :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice