Meni je google uvijek bio no.1 ali odkada samsaznao da cita privatne podatke....Bink je kralj...
Ja se ipak drzim googla............
Ja se ipak drzim googla............
Ja isto 
Mozda sam ja prevaren marketinskim napadom na google...ali ipak bing je sigurniji...
....jos kad svoju bazu indexiranih sajtova povecaju....bing ce sigurno imati 30% search trzista....
Šta li to ti pretražuješ pa se brineš za to što Google zadržava te podatke... :D
Meni je google uvijek bio no.1 ali odkada samsaznao da cita privatne podatke....Bink je kralj...
"Bink" ima potpuno drugacije algoritme i nacine pretražiavnja od googla. Google je daleko ispred svih tih gluposti od binga, yahoo-a i sličnih...
I da ovo da "zadrzava pravatne informacije" Prvo DAJ link gdje si to procitao, drugo koje pravatne informacije? Kako se zoves i emailove? MOlimte...
FACEPALM
"Bink" ima potpuno drugacije algoritme i nacine pretražiavnja od googla. Google je daleko ispred svih tih gluposti od binga, yahoo-a i sličnih...
I da ovo da "zadrzava pravatne informacije" Prvo DAJ link gdje si to procitao, drugo koje pravatne informacije? Kako se zoves i emailove? MOlimte...
FACEPALM
Bing
anonimizira IP adrese odmah
Briše ih nakon 6 mjeseci
anonimizira IP adrese nakon 9 mjeseci
Briše ih nakon 18 mjeseci
Google je puno gori po zadržavanju podataka i poštivanju privatnosti korisnika.
http://news.cnet.com/8301-30684_3-10437137-265.html
U nekim zemljama Microsoft ovo već primjenjuje, a u nekima uvodi. Dok google ne uvodi ništa, a uostalom pretraživanje i katalogiziranje wireless mreža (koji ku*rac oni ili bilo tko drugi mora znati da li ja imam wireless mrežu doma) je "slučajno" kralo podatke.
http://www.engadget.com/2010/05/14/street-view-cars-mistakenly-nabs-personal-data-over-wifi-says-g/
Inače koristim Bing i odličan mi je.
+
Puno sigurniji
zanimljiva slika svaki dan a ne monotona bijela pozadina
bolje pretraživanje slika
Ima ponuđena slična i povezana pretraživanja s lijeve strane
Bolja realizacija reprodukcije i pretraga videa
-
Dosta lošiji od google-a u pretragama postavljenim kao pitanja i kada se nešto traži opisivanjem
Mnogi su me čudno gledali kada sam ga počeo koristiti jer misle da se ne može bez "svemogućeg" google-a, ali ja sam zadovoljan i nikada nisam požalio zbog tog prelaska.
FACEPALM
NIJE točno da je google daleko ispred recimo Binga već potpuno obrnuto!
Bing radi na pootpuno drugačijem principu od Googlea! Postavite si postavke na bingu kao da ste u SADu i onda ćete vidjeti pravu "moć" binga. On radi na principu da "gleda" što korisnik traži i daje mu sugestije s obzirom na to što pokušava naći.
Osim toga, imajte na umu da je Bing još uvjek u beta fazi razvoja i nije gotov proizod, a i ciljano tržište je trenutno SAD, tek nakon toga se nastavlja širenje dalje.
Da ne ulazi u diskusiju o Bing Maps koje su daleko bolje, kvalitetnije i češće ažurirane od Google Maps.
FACEPALM
NIJE točno da je google daleko ispred recimo Binga već potpuno obrnuto!
Bing radi na pootpuno drugačijem principu od Googlea! Postavite si postavke na bingu kao da ste u SADu i onda ćete vidjeti pravu "moć" binga. On radi na principu da "gleda" što korisnik traži i daje mu sugestije s obzirom na to što pokušava naći.
Osim toga, imajte na umu da je Bing još uvjek u beta fazi razvoja i nije gotov proizod, a i ciljano tržište je trenutno SAD, tek nakon toga se nastavlja širenje dalje.
Da ne ulazi u diskusiju o Bing Maps koje su daleko bolje, kvalitetnije i češće ažurirane od Google Maps.
U pravu si potpuno...........
Ask Jeeves.
Google.
Tko voli njega vise neka da ovdje thumb up.
Upravo sam postavio Bing na početnu stranicu da malo vidim kakav je.
Inače sam uvijek koristio Google ali ne volim ga baš.Počeli su se previše bavit raznim poslovima koji nisu za njih,misle da će osvojit tržište.Pa sad nek vide kako su Wave,Buzz i Gtalk prošli.Ne baš slavno...
Bing.
Tko voli njega vise neka da ovdje thumb up.
definitivno google, na onom bingu ne leži mi nekako interface, ne drži mi vodu
Evo i ja postavio Bing kao početnu stranicu, do sada nemam većih zamjerki. Jedino mi je sučelje čudno a čini mi se da je to zbog toga što sam naviknuo na google.
Definitivno Google. za istu stvar koju trazim google mi kao prvi rezultat izbaci tocno ono sto trazim dok bing izbacuje gluposti koje nemaju veze sa trazenim pojmom...
Ma sigurno nije ni Microsoft nevin po pitanju "zaštite privatnosti" i inih stvari koji se spominju.Meni je totalno svejedno,glavno da obavi svoj posao.
Ja se naviknuo na Google pa nekako više njega koristim.
Meni je google uvijek bio car
i ako se gleda draži mi je google nego microsoft
i što se vi žalite da se google širi? nek se širi, ja nisam našao na nijedan njihov program na koji bi se požalio (iznimka za njihove društvene mreže)
Definitivno Google. za istu stvar koju trazim google mi kao prvi rezultat izbaci tocno ono sto trazim dok bing izbacuje gluposti koje nemaju veze sa trazenim pojmom...
Mislim da sam već gore naveo, ali ako nisam : Bing je još uvjek u beti i trenutno indeksira malo jača svjetska tržišta u među kojima nije uključena hrvatska i zato trenutno što se tiče lokalnih pretraga neće biti toliko rezultata na bingu kao na googleu.
Ali ako umjesto čistog pljuvanja bez temelja nabacite oko na sam bing i njegove servise, možda naiđete na štogod interesantno ;)
Jedan OT: http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/05/06/0517006.html
definitivno google,bingo je preglup al ono do kraja
Hvala bogu da nisu svi na strani google-a....
Bing je meni jednak googleu (ljepši je)
ali kad bi bilo veće podrške za hrvatsku onda bi bio najbolji !
Bing je meni jednak googleu (ljepši je)
ali kad bi bilo veće podrške za hrvatsku onda bi bio najbolji !
E to si potpuno upravu, ali ja mislim da je microsoft tek ad napravio search dostojan da konkurise google-u....
Sve mi se cini da google kopira bing , tj. uzima fore 
Ono sa slikama posebno
Ono sa slikama posebno
Na to sam i mislio...
Pročitaj si malo Googleovu Privacy Policy pa će ti biti jasnije.