Koji je bolji....Google ili Bing?

poruka: 36
|
čitano: 16.246
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Search engine...Google ili Bing?
1domagoj1 kaže...
bobica257 kaže...
I da ovo da "zadrzava pravatne informacije" Prvo DAJ link gdje si to procitao, drugo koje pravatne informacije? Kako se zoves i emailove? MOlimte...

Pročitaj si malo Googleovu Privacy Policy pa će ti biti jasnije.

Procitao sam, i bas sam se usrecio {#}

...Queter you become more able you can hear..
16 godina
neaktivan

Nisam do sada koristio Bing posto sam navikao na Google....zastita neke privatnosti me ne brine "ni pod razno", ali ono sto hocu je sto bolje/kvalitetnije pretrazivanje i sto vise mogucnosti dok nesto trazim na netu.

Tko je bolji po mgucnostima te tko ima recimo kvalitetniju "trazlicu"..po vasem misljenju? Ako je Bing bolji, lako se na njega prebacim. Ima mozda neke fore koje ti olaksaju zovot kod pretrazivanja sa Bingom kao sto ih ima Google?

Zahvaljujem unaprijed...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koji je bolji....Google ili Bing?
win32 kaže...

Nisam do sada koristio Bing posto sam navikao na Google....zastita neke privatnosti me ne brine "ni pod razno", ali ono sto hocu je sto bolje/kvalitetnije pretrazivanje i sto vise mogucnosti dok nesto trazim na netu.

Tko je bolji po mgucnostima te tko ima recimo kvalitetniju "trazlicu"..po vasem misljenju? Ako je Bing bolji, lako se na njega prebacim. Ima mozda neke fore koje ti olaksaju zovot kod pretrazivanja sa Bingom kao sto ih ima Google?

Zahvaljujem unaprijed...

Evo da ti kazem , zbog cega ja koristim bing, koristim bing jer zelim kada ukucam neki pojam da dobijem nesto povezano sa njim , kada bing koristim ja se ne brinem dali cu na neki chain linking site da dodjem. Naravno resursi googla i njegovih informacija su mnogo veci nego google to je cinjenica. Pretrazivanje slika kod binga je bolje od kako je napravljen, a google je tu foru kopirao i opet nije napravio pretrazivac slika ravan bingu. 

...Queter you become more able you can hear..
16 godina
neaktivan

Bing mi predstavlja inovativnije rješenje od Google-a, dizajn stranice mi se jako sviđa što nije slučaj s Google-ovom, pošto sam programer često tražim primjere nekog koda i sl. i tu mi Bing pruža bolje rezultate. Bing je dobar kad znaš konkretno što tražiš, dok kod Google-a možeš upisati upit u obliku pitanja i on će pružiti dobre rezultate. Za Bing Maps sam od dosta ljudi čuo da je bolji od Google-ovih, a i u ovoj temi su ljudi potvrdili to.

Jedina stvar koju Google ima a Bing nema je, translator koji podržava naš jezik.

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Re: Koji je bolji....Google ili Bing?

Tek mi sada upalo u oko...

Kolko je Bajs ovo platio? {#}

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina
neaktivan
Re: Koji je bolji....Google ili Bing?
Bukva kaže...

Tek mi sada upalo u oko...

Kolko je Bajs ovo platio? {#}

Očito poprilično. Par puta su bile slike iz hrvatske - sjećam se crkve svetog Marka, Dubrovnik, Dioklecjanove palače. Možda je bila i još koja a da ju nisam vidio...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice