Pozz svima,ovako imam problem Youtube mi je poceo ludo štekat prije mj dana otpr,mislio sam pun mi je komp svega pa steka jbg (komp je dosta stariji) pa sam srusio windowse ali opet isto,videa na fb npr ne stekaju,ali youtube katastrofalno,cak i na 240p,(video od 10 sekundi) negledljivo jednostavno. Zna li ko kako mozda rijesiti probem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Browser?
Trenutno Firefox,ali probao sam i na Chromeu i na Operi,isto. Ponavljam,problem je samo u youtube klipovima. Klipovi na npr. facebooku rade normalno.
Moguće neispravna grafička kartica (nVidia).
Graficka je ATI Radeon 9200. Kazem star je kompjuter i slab,ali do prije mj dana nisam imao taj problem. Samo odjednom je pocelo stekati,ja nanovo digao windowse ali dzaba,sve isto. Al nekuzim da je do graficke onda bi se vidili i drugi "simptomi" ili bi barem i klipovi na ostalim stranicama stekali,a ne samo na Youtube.
Trenutno Firefox,ali probao sam i na Chromeu i na Operi,isto. Ponavljam,problem je samo u youtube klipovima. Klipovi na npr. facebooku rade normalno.
Meni kada klipovi na youtube-u u Chromeu stekaju, samo odem na "chrome://plugins/" i disableam "pepflashplayer.dll".
Vjerovatno nece pomoci, ali probaj. Nikad neznas.
...
Firefox kažeš? Probaj ovo, otvori "about:config" (upiši to u address bar bez navodnika i lupi enter), iskočit će ti upozorenje pa obečaj da ćeš biti dobar :D, nakon toga u search upiši "media.webm" (također bez navodnika), pojavit će ti se postavka: media.webm.enabled, desni klik na nju i prebaci ju na false, zatvori firefox i sve njegove prozore te ga nanovo pokreni. Jel' pomoglo?
Pozz svima,ovako imam problem Youtube mi je poceo ludo štekat prije mj dana otpr,mislio sam pun mi je komp svega pa steka jbg (komp je dosta stariji) pa sam srusio windowse ali opet isto,videa na fb npr ne stekaju,ali youtube katastrofalno,cak i na 240p,(video od 10 sekundi) negledljivo jednostavno. Zna li ko kako mozda rijesiti probem?
To nema veze sa Windowsima, več samo sa Youtube koji je često preopterečen ko šepavi Magarac tu je obično problem. Windowsi se ne reinstaliraju samo tak, radi svakog sitnog problema jer to nema nikakvog smisla niti koristi u velikoj večini slučajeva.Ubuduče kad ti Jubitu šteka i zapinje, samo odi na Vimeo pa pogledaj neki običan video i ako na njemu ne šteka sve je vrlo jasno kaj drugo.
Ako se radi o nekom HD videu, opet ista priča na Jubitu takav video zna često puta zapinjat bez obzira na brzinu interneta. No na Vimeo to se ne događa gotovo nikad, barem ja to još nisam primjetil u niti jednom primjeru kad sam gledal neki HD video na Vimeo.
...
Firefox kažeš? Probaj ovo, otvori "about:config" (upiši to u address bar bez navodnika i lupi enter), iskočit će ti upozorenje pa obečaj da ćeš biti dobar :D, nakon toga u search upiši "media.webm" (također bez navodnika), pojavit će ti se postavka: media.webm.enabled, desni klik na nju i prebaci ju na false, zatvori firefox i sve njegove prozore te ga nanovo pokreni. Jel' pomoglo?
Sad nece ni da pokrene video. :D
@rambox Na vimeu je ok.
Isključi na YT opciju da si an testnom pa će ti s HTML5 probaciti na Flash.
Sad nece ni da pokrene video. :D
Da, kao što sam i mislio. Šteka ti zato što se otvara WebM video. Probaj otići ovdje, i pri dnu stranice bi trebao vidjeti "Leave the HTML5 trial" klikni na to. Ako i dalje ne radi video obriši youtube cookiese.
E to je to,sad radi sve 5! Hvala svima!
E to je to,sad radi sve 5! Hvala svima!
Moras napisat sta si napravio pa tek onda zahvaliti onom tko ti je pomogao..
Napravio sam ovo što su zadnja dva korisnika napisala "Leave the HTML5 trial" i to mi je pomoglo. Njima dvojici sam dao "Hvala".
tako je i meni bilo i ovo mi je pomoglo
""Disable Protected Mode, add the following line to your mms.cfg file located in:
Windows 32bit: C:\windows\system32\macromed\flash
Windows 64bit: C:\windows\syswow64\macromed\flash
ProtectedMode=0"