Kako da otvorim Port za SA:MP Server

poruka: 8
|
čitano: 2.568
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan

Pozz imam samp i zelim da otvorim server,da bi mogao da otvorim trebam da otvorim portove na mom modemu,kada sam usao na moj modem putem interneta,onaj dio za otvaranje portova nije isti kao kod velicine drugih ljudi,ako netko zna kako da otvorim portove neka javi:

E ako neko ima modem koji je iz INNBOX.JA IMAM BHTelecem Servis pa mi dali ovaj modem

Ali je dosta teze nego  na nekim drugim servisima da otvorim portove ima nekako vise srvarcica

https://imgur.com/a/egvlQ

Ovdje je slika,
PS:Kada sam bio stavljao ono port u samp file stavio sam 7777 ako netko moze da mi objesni gdje se sta pise da otvorim te portove

The_Vex
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Klikni na custom, upiši minecraft ili kaj vec

pod IP adresom servera stavi 192.168.0.10 ili koja ti je vec IP adresa kompa (budi siguran da ti se adresa kompa nece mijenjat, stvi manualno fiksnu ili fiksiraj preko DHCP-a)

ako trebaš otvoriti port npr.. 25565

upiši po external port start i end 25565

također pod internal port start i end 25565

Ne znam jel TCP ili UDP, valjda oboje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2018 14:07 (filter160).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ali ako si vidio sliku u mene ne pise tako,vec totalne neke druge rijeci,dosta komplikovano

The_Vex
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

ako nemas predifinirano u izborniku, odaberi custom service i utipkaj sto te volja...

stisni na tipkovnici windows tipku plus R i ukucaj cmd.exe da otvoris command prompt

u command promptu ukucaj ipconfig

kad ti se to izlista, pogledaj koja je ipv4 adresa i tu adresu unesi kao server ip address u ruteru

remote address nek bude 0.0.0.0

sva 4 mista koja imas doli za portove unesi ista, nek to bude port po tvojoj zelji od 1024-65535, bilo koji, ili neki specificni koji igra trazi, ako trazi proguglaj koji je.

protokol stavi both

i to je to...

edit:

ako nemas ukljucen upnp na ruteru, onda ce mozda biti potrebno da rucno konfiguriras mrezu. kliknes na network ikonu, pa properties, pa properties od adaptera pa properties od tcpip4, i tamo prvu cifru stavi server address, koji je po defaultu, ili koji ti zelis, ali onda promijeni i u ruteru, drugu cifru ostavi default, a trecu cifru onu koja ti pise na ipconfig izlistivanju da je adresa gatewaya. Dns mozes recimo stavit guglove, 8.8.8.8 i 8.8.4.4

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.3.2018 22:12 (Gorstak79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Kako da otvorim Port za SA:MP Server

@ajdin, piše točno tako

Samo umjesto 10 stavi IP adresu tvog kompa

https://imgur.com/a/RIsyD

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.3.2018 8:32 (filter160).
7 godina
neaktivan

https://imgur.com/a/HuL12

Neki govore da je ovdje iako je isto ali probao sam i nece

HVALA VAM STO SE ZALAZETE I NA TOME SAM VAM PUNO ZAHVALAN

The_Vex
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran

nemoj zaboravit propustit doticni fajl kroz fajrvol

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ne radi jednostavno ne zeli kako to kazete da li znate neki drugi nacin da otvorim portove

The_Vex
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice