Iskon vs. Optima

poruka: 10
|
čitano: 7.663
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iskon vs. Optima

Evo imam dilemu kojeg operatera izabrati...Trenutno sam na T-comu i planiram ga pod hitno promijeniti...

Triba mi telefon+internet pa ako može preporuka ISKON ili OPTIMA bio bih Vam zahvalan...

pozz

0 0 hvala 0
17 godina
Iskon vs. Optima

Iskon ti je pod T-"Hitlerom" tako da budeš imao iste uvijete i gotovo iste cijene, tako da preporuka za Optimu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Iskon vs. Optima
gkelekov kaže...

tako da budeš imao iste uvijete i gotovo iste cijene

nebi baš rekao.

Kolko si dugo koristio iskon da možeš blebetat iz prve ruke?

everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 19:21 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
Iskon vs. Optima

Uzmi optimu jer iskon koristi voip a to znaci da kad surfas i neko telefonira pravit ce ti smetnje a optima ima odvojene linije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iskon vs. Optima

optima mi je prihvatljivija po cijeni ali čuo sam od par ljudi da su imali problema prije pa me to brine...ima li tko da koristi optimu duže vrijeme pa da može napisat dojmove?isto tako ako ima netko iskon?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iskon vs. Optima

Ljudi ti imaju probleme sa svim ISP-ovima, tako da ti to nebude kriterij. Osobno sam se preporodio otkad sam presao sa t coma na optimu, sve mi na optimi super radi, dok sam na t comu imao problema. Cijene su takoder prihvatljive

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iskon vs. Optima

Koristim optimu 2-3 godine i zadovoljan sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Core2Duo2 kaže...
gkelekov kaže...

tako da budeš imao iste uvijete i gotovo iste cijene

nebi baš rekao.

Kolko si dugo koristio iskon da možeš blebetat iz prve ruke?

Ne kužem jel si neki klinjo ili samo gluposti pričaš... Od kuda tebi pravo tebi meni govoriti da blebečem... Da imam kulturu na tvojoj razini svašta bi ti sad tu reko.

I da imao ga 2 godine, i 2 godine prije toga t-Hitlera, pa mogu pričati da je to isto smeće, čak se i isto ponašaju dok želiš otići od njih.

15 godina
neaktivan
T-com je kao njemačka tvrtka u HR a Iskon je jedina hrvatska tvrtka koja je u cijelost Hrvatski telekom i zbog toga su cijene malo niže .. ali pošto je t-com kupio HT i u većinskom su vlasništvu i oni mogu upravljat cijelom tvrtkom... inače T-com-u Iskon služi za testiranje tehnologija.. VOip se testire već duže vrijeme na iskonu i imaju problema i ne žele tu uslugu pustit u svoju mrežu..iako modemi to podržavaju..Svi modemi/ruter provo idu u iscon a onda ih t-com dijeli tako je bilo i sam siemensima onim bjelim iskon ih je imo 2 il tr mjeseca prije pa je onda t-com počeo iste te djelit .. Za optimu neznam baš puno .. al frend mi ju ima i do sad je imo dosta proble .. peoblemi su inače bazirani na tome da im oprema nije odgovarajuće kvalitet odnosno da su im ruteri od ložih tvrtki .. itd tok Ikon koristi isto ko i t-com .. tako da je oprema odlićna, provjerena .. e da i tko nezna idući prijeminic za max tv su ovi Iskonovi (motorola).. xd.. to sa 99% znam jer imam čovca koji tamo radi u ZG..!
14 godina
neaktivan
Iskon vs. Optima

malo bjezim od teme ali eto nemogu si pomoc.imam brzinu od ISOKNA 4mbps i kada skidam preko torrenta brzina mi je oko 110kbs.zar nebi trebao skidati brzinom od 500kbps (4*125=500)

feefake

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice