Evo imam dilemu kojeg operatera izabrati...Trenutno sam na T-comu i planiram ga pod hitno promijeniti...
Triba mi telefon+internet pa ako može preporuka ISKON ili OPTIMA bio bih Vam zahvalan...
pozz
Evo imam dilemu kojeg operatera izabrati...Trenutno sam na T-comu i planiram ga pod hitno promijeniti...
Triba mi telefon+internet pa ako može preporuka ISKON ili OPTIMA bio bih Vam zahvalan...
pozz
Iskon ti je pod T-"Hitlerom" tako da budeš imao iste uvijete i gotovo iste cijene, tako da preporuka za Optimu.
tako da budeš imao iste uvijete i gotovo iste cijene
nebi baš rekao.
Kolko si dugo koristio iskon da možeš blebetat iz prve ruke?
Uzmi optimu jer iskon koristi voip a to znaci da kad surfas i neko telefonira pravit ce ti smetnje a optima ima odvojene linije.
optima mi je prihvatljivija po cijeni ali čuo sam od par ljudi da su imali problema prije pa me to brine...ima li tko da koristi optimu duže vrijeme pa da može napisat dojmove?isto tako ako ima netko iskon?
Ljudi ti imaju probleme sa svim ISP-ovima, tako da ti to nebude kriterij. Osobno sam se preporodio otkad sam presao sa t coma na optimu, sve mi na optimi super radi, dok sam na t comu imao problema. Cijene su takoder prihvatljive
Koristim optimu 2-3 godine i zadovoljan sam.
tako da budeš imao iste uvijete i gotovo iste cijene
nebi baš rekao.
Kolko si dugo koristio iskon da možeš blebetat iz prve ruke?
Ne kužem jel si neki klinjo ili samo gluposti pričaš... Od kuda tebi pravo tebi meni govoriti da blebečem... Da imam kulturu na tvojoj razini svašta bi ti sad tu reko.
I da imao ga 2 godine, i 2 godine prije toga t-Hitlera, pa mogu pričati da je to isto smeće, čak se i isto ponašaju dok želiš otići od njih.
malo bjezim od teme ali eto nemogu si pomoc.imam brzinu od ISOKNA 4mbps i kada skidam preko torrenta brzina mi je oko 110kbs.zar nebi trebao skidati brzinom od 500kbps (4*125=500)