HD filmovi zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 6.482
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HD filmovi
pitanje

Zna li netko dobru stranicu di se mogu danwload HD filmovi.

life is short

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD filmovi

HDBits.org
BitHDTV

SceneHD

HD-bits.ro

odlični ili jako dobri privatni torrent trackeri

Dosta se nađe i po javnima

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HD filmovi
autorov komentar

Meni bi trebala stranica di se ne treba registrirat osim toga ne radimi utorrent

life is short
17 godina
neaktivan
HD filmovi

Ako nećeš preko torrenata onda ćeš vjerojatno preko rapidsharea ili sličnih servisa, ali opet ti linkovi ti se nalaze na različitim warez forumima - a na njih ćeš se opet trebati (u većini slučajeva) registrirati da vidiš linkove.

Jedino da probavaš upisati u google pa da nešto naletiš.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HD filmovi

A Das mi pozivnicu/e?:-)

17 godina
neaktivan
HD filmovi

Evo za rapidshare jedna odlicna stranica, pogotovo za one koji imaju premium acc: www.oneddl.com

Ima svega, a cim se neki film pojavi u HD-u odmah bude dostupan za download na ovoj stranici.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HD filmovi

Sve dosadašnje teme koje su se bavile pozivnicama su zaključane jer su skrenule u teški piratluk. Zbog toga preventivno ključam ovu temu koja je na granici s pravilima foruma.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice