Hakiran sam!?

poruka: 5
|
čitano: 1.338
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Hakiran sam!?

Danas mi je stigao mail da se neko s ove ip adrese 77.216.0.12 prikljucio moj racun,pitalo me dali sam to ja i rekao sam da nisam no danas ujutro kada sam igrao izbacilo me sa gta v online i pisalo je da se netko drugi log in-ao na moj profil.

Dali ja nekako mogu locirati tog idiota preko te ip adrese,bas bi mu s uzitkom dosao pred vrata da mu pojasnim neke stvari.Na email-u su mi vazne stvari poput paypala,steam-a i ostalih sranja zato se i brinem da se opet tak nest nebu ponovilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Hakiran sam!?

možeš.. jedino što su ta vrata možda par tisuća km udaljena.. USA, (vanjska ip je stvar operatera, vlasnika) whois i dobit ćeš odgovor čija/gdje, neki telekom, firma.. ali ne konkretna osoba osim ako ima unajmljenu ip.

kakve veze ima njegov ip i tvoj mail? odnosno, ako se logirao na tvoj acc, tad ima tvoj user/pass i može sve što i ti na accountu. Ako mu je to cilj, može promijeniti podatke.. ali ne može čitati tvoj pass-mail (može pokušati na ćoravo, 50% korisnika koristi isti-jedna pass za više accounta..).

Što god se desilo jednom, može se desiti opet. Može se desiti i nešto novog.. a da će se ponoviti spada u nagađanje. Zato takve stvari treba čuvati, kad sumjaš, sve (passove) promijeniti i možda si siguran (neko vrijeme).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
protjeran

U danasnje vrijeme je jakoooo tesko promjenit password na mailu, treba ti 30sek, ali jbga... shvacam, tesko je!

9 godina
odjavljen

Pogotovo ukljuciti 2 way authentification ;) Ko ce se smarati sa time...

11 godina

uključiti mac filter ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice