Google Analytics counter on web page

poruka: 5
|
čitano: 2.025
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

Nakon sto sam se prijavio na google analitics i dobio kod koji sam stavio u web stranicu. Pocelo je brojati posjete mojoj stranici. To vidim u administratorkom panelu google analitika.

Zanima me kako ubaciti counter (brojac) posjeta na web stranicu da ga vide posjetitelji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Google Analytics counter on web page
drljo kaže...

Nakon sto sam se prijavio na google analitics i dobio kod koji sam stavio u web stranicu. Pocelo je brojati posjete mojoj stranici. To vidim u administratorkom panelu google analitika.

Zanima me kako ubaciti counter (brojac) posjeta na web stranicu da ga vide posjetitelji

Neki konkretan razlog zašto? Brojači posjeta su bili hit u prošlom desetljeću; danas to rijetko koja stranica ima (najčešće ne ažurirana).

10 godina
Marko :D kaže...
drljo kaže...

Neki konkretan razlog zašto? Brojači posjeta su bili hit u prošlom desetljeću; danas to rijetko koja stranica ima (najčešće ne ažurirana).

ja bi volio vidjeti svaki puta kada otvorim svoju stranicu.

15 godina
neaktivan

Što bi volio vidjeti kada otvoriš svoju stranicu? Koliko posjeta ima? Pa za to ti služi Google Analytics.

10 godina

hvala na odgovoru

odustao sam

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2020 19:40 (drljo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice