Firefox 3.6 RC1 izašao

poruka: 9
|
čitano: 1.897
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Firefox 3.6 RC1 izašao

Nikako nisam razumio ljude koji su se bunili da im se FF 3.5.x rušio. Do danas. Nakon što mi se srušio 3 puta tokom dana, iživciran, odlučio sam potražiti neku najavu kada će taj vražji 3.6 RC. I vidi vraga - izašao jučer :D Jel' me to Mozilla tjera na isprobavanje RC-a?

U svakom slučaju, evo vam link, pa uživajte (tko želi). Naravno, stoji napomena da to ipak nije konačna verzija. Meni se trenutno skida...

Gledam te!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Firefox 3.6 RC1 izašao

odavno je vani. u ovom postu je link

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
17 godina
jurluk kaže...

odavno je vani. u ovom postu je link

Odavno??? Jučer nije odavno :)

Sry, ne pratim taj topic i nije mi palo na pamet tražiti link zakopan u temi s nekim drugim nazivom, dok search nije izbacio ništa na temu izlaska 3.6 RC-a.

BTW, link na post ti ne radi - post s linkom na RC ti je daleko ispod i zamisli, od jučer je :)

Gledam te!
16 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Nikako nisam razumio ljude koji su se bunili da im se FF 3.5.x rušio. Do danas. Nakon što mi se srušio 3 puta tokom dana, iživciran, odlučio sam potražiti neku najavu kada će taj vražji 3.6 RC. I vidi vraga - izašao jučer :D Jel' me to Mozilla tjera na isprobavanje RC-a?

Interesantno... koristim Firefox već godinama kao glavni browser, počev od verzije 1.5. U pitanju je svakodnevno korištenje, u pravilu više od 10 sati dnevno jer ga koristim i na poslu, većinu posla obavljam kroz browser. I uz sve te godine i nebrojene sate korištenja, neovisno o verziji Firefoxa, mogu na prste jedne ruke nabrojati koliko mi se puta FFox srušio, a i tih 2-3 puta kada je puklo, uzrok je bio add-on.

Ne znam što radite sa Firefoxom, na kakvim mašinama ga vrtite, za što ga sve koristite i kakve sve addonove utrpavate, ali te priče o čestom rušenju su mi već presmiješne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 1:46 (BobbyZero).
17 godina

I ja ga također koristim godinama. Trenutno ovo pišem s laptopa, i nemam ovdje 'nikih' problema :) XP je u pitanju.

Na stolnom računalu je 7-ica i tamo je FF kroz godine radio savršeno do jučer. Nikakav novi plugin, sve je već stoljećima isto, ali eto... Čudesni su putevi Firefoxovi.

Gledam te!
17 godina
Firefox 3.6 RC1 izašao

S firefoxom sam imao tek par puta crash i to sa starijim verzijama mislim 3.0.11 najviše.

Ovaj 3.6 beta RC1 je osjetno brži od starog 3.5.7. Sada je super brz! WOW

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Firefox 3.6 RC1 izašao

Imam problem na laptopu sa novom verzijom.

Instalirao sam je, i sada kada otvorim stranicu, kada zelim pomaknuti stranicu prema dolje,(scrolling) moram povlaciti onaj stupac desno.

Nece kao prije da stisnem srednji taster i onda povucem strijelicom prema dolje (radi se o laptopu IBM).

Probao sam spojiti misa i onda pomocu kotacica na misu radi.

Jel zna netko kako to rijesiti, jel ima netko jos problem na laptopima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2010 22:08 (kran).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kran kaže...

Imam problem na laptopu sa novom verzijom.

Instalirao sam je, i sada kada otvorim stranicu, kada zelim pomaknuti stranicu prema dolje,(scrolling) moram povlaciti onaj stupac desno.

Nece kao prije da stisnem srednji taster i onda povucem strijelicom prema dolje (radi se o laptopu IBM).

Probao sam spojiti misa i onda pomocu kotacica na misu radi.

Jel zna netko kako to rijesiti, jel ima netko jos problem na laptopima.

Imam isti problem, također laptop IBM. Ne znam sto da radim s tim sad.

Sto si ti uradio? Jesi li rjesio problem?

Help me please...

15 godina
neaktivan
Firefox 3.6 RC1 izašao

Pomoc je dobrodosla od svakoga... Ljudi, pomozite

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice