File Hosting

poruka: 4
|
čitano: 1.086
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
File Hosting

Dugogodišnji sam korisnik Rapidsharea i zadovoljan sam ali u zadnje vrijeme sve je manje ljudi koji se koriste njime i sve je više nevažećih linkova.Zato sam se a odlučio kako bi mogao promjeniti servis i uzeti neki drugi iz ponude kao što su megaupload ,hotfile itd.E sad me zanima koji je od njih najbolji jer koliko vidim polako se rs izgurava sa prvog mjesta uploadera. Koji vi koristite i nađe li se sve što treba putem nekog od ovih ostalih servisa.

pozdrav

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
File Hosting

RS  će ostati još nekoliko mjeseci na vrhu, ali neće dugo. Za obične korisnike ima najgora pravila na tom području. Sad još ima dosta linkova. U posljednjih nekoliko godina po mojim zapažanjima je smanjeno njegovo korištenje za oko 30%. Ja ti savjetujem da ostaneš još nekoliko mjeseci na RSu jer je još uvijek vodeći. Ako želiš nešto drugo uzmi HotFile jer večinu stvari ima na njemu. Megaupload isto ima puno linkova (manje od hotfilea) , ali pravila su takva da i bez premiuma bolji od nekih servisa s njima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 21:45 (ROFLOLMAO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
File Hosting

ja ti preporucam megaupload

prvo zbog megamanagera jer preko njega mozes nastaviti upload i dosta drugih mogucnosti

+ megaupload ima i megavideo

i da ja imam free account i imam 200gb dopustenog uploada 

sto mi je i vise neg dovoljno

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 22:18 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
File Hosting

hehe.evo sad baš posjetio svoj rs acc i vidio da imaju drugačiji sistem te da imam oko 1000 bodova pa ću prvo njih iskoristit :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice