eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.402.535
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
eBay - pitanja i odgovori

Ekipa, imam jedno pitanje, hitno trebam par stvari s ebaya max dostava 5 dana, nasao sam artikle ali nema mogucnost brzog slanja.

Dali se mogu javiti prodovacu da mi ekspresno posalje?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: eBay - pitanja i odgovori
ERROR1911 kaže...

Ekipa, imam jedno pitanje, hitno trebam par stvari s ebaya max dostava 5 dana, nasao sam artikle ali nema mogucnost brzog slanja.

Nije ti palo na pamet zapravo javiti se prodavcu? Sta ti znaci nase misljenje ;)

17 godina
moderator
ERROR1911 kaže...

Hitno i eBay ne idu skupa. Možda eventualno ako se proizvodi nalaze negdje u EU i ako će ti ih prodavač poslati nekom brzom poštom, dostavnom službom ili čim već, ali mislim da bi to onda i ekstra platio (jer bi to njih skuplje koštalo).

17 godina

Stigao paket za koji sam prijavio da nije stigao u navedenom roku. (pošiljatelj je poslao drugi)

Stajao je opet na poštanskom sandučiću!??!?! 

pretpostaviti da mi je prvi paket netko popalio 

0 0 hvala 0
13 godina
Ziga kaže...

Stigao paket za koji sam prijavio da nije stigao u navedenom roku. (pošiljatelj je poslao drugi)

Stajao je opet na poštanskom sandučiću!??!?! 

pretpostaviti da mi je prvi paket netko popalio 

Razgovaraj s poštarom, razgovaraj s poštanskim uredom...

Nemoj da stane samo na jadikovki na forumu :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina

Tablet iz Kine zapeo na carini. Vrijednost je 260 USD. 

Sad me zanima kolikoćeme još oderati na tu cijanu, hvala? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

Ima netko možda kakav redemption kod s bilo kakvim popustom za ebay? Hvala.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Zar to uopste postoji?

13 godina
neaktivan

Postoji. Kod checkouta ima opcija za unos redemption koda za određeni popust.

9 godina
odjavljen

10 godina aktovno na ebayu i nikad nisam vidio niti jedan ;) Mozda mi je neki seller uz neku robu i dao nekakav kod ali nisam kupovao opet kod njega pa se nisam obazirao... Ali kupon od samog ebaya niakd vidio...

12 godina

Pozdrav!

Nailazim na probleme kada zelim kupiti nesto s ebaya. Pise da mi je nesto s karticom, a sve radi, ona je dobro, imam novaca na racunu, maloprije sam nekvu potvrdu platio 1,50 na paypalu da sam je "confirmao" i opet je dalje isto.

LINK na sliku problema

Ako mi moze netko pomoci, bio bih zahvalan. LP

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam dobio prošle godine od ebaya kupon za 10$ na kupnju iznad 50$ i pošto ga nisam mislio iskoristiti sam ga poklonio.  Postoje ti kodovi, ali su rijetki. Mislim si nešto naručiti pa bi mi dobro došao neki popust. 

13 godina
neaktivan

To ti je potvrda vlasništva računa. Kad si povezao ebay račun s paypalom si trebao platiti 1,5$ i nakon toga dobiješ na račun od banke 4znamenkasti kod koji trebaš upisat na paypal. Ako imaš internet bankarstvo možeš tamo vidjeti kod ili otiđeš na banku i tražiš ispis računa. Ako nisi upisao taj kod na početku imaš limit mi se čini 100$ i nakon toga ti nedaju da platiš bilo što drugo dok ne potvrdiš račun. Kad upišeš taj kod vraćaju ti taj 1,5$.

17 godina
moderator
drshapes kaže...

Ja sam dobio prošle godine od ebaya kupon za 10$ na kupnju iznad 50$ i pošto ga nisam mislio iskoristiti sam ga poklonio.  Postoje ti kodovi, ali su rijetki. Mislim si nešto naručiti pa bi mi dobro došao neki popust. 

To je toliko rijetko da uopće nije vrijedno spomena.

12 godina

Jesam, upisao sam ga i sad mi jos uvijek trenutno ne daju da kupujem. Jel se na to dugo ceka da opet dozvole?

Kovačić
17 godina
moderator
acmilan2 kaže...

Jesam, upisao sam ga i sad mi jos uvijek trenutno ne daju da kupujem. Jel se na to dugo ceka da opet dozvole?

Ako ti se ne da čekati, imaš AliExpress, na kojem možeš kupovati preko debitne kartice, kao na POS aparatu u dućanu (tj. ne baš tako, nego kao da plaćaš preko Internet-bankarstva).

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.6.2016 15:46 (mbaksa).
13 godina
neaktivan

Mislim da nije dugo. Možda dan.

13 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
drshapes kaže...

To je toliko rijetko da uopće nije vrijedno spomena.

Znam da je rijetko, ali sam mislio ako neko ima i da mu ne treba.

9 godina
odjavljen
mbaksa kaže...
acmilan2 kaže...

Ako ti se ne da čekati, imaš AliExpress, na kojem možeš kupovati preko debitne kartice, kao na POS aparatu u dućanu (tj. ne baš tako, nego kao da plaćaš preko Internet-bankarstva).

Otkad se ceka da mozes placati na paypalu? Zar taj kod nije za povecanje limita ali se moze odmah kupovati cim registrujes karticu? To nesto novo?

17 godina
moderator
Torent kaže...
Otkad se ceka da mozes placati na paypalu? Zar taj kod nije za povecanje limita ali se moze odmah kupovati cim registrujes karticu? To nesto novo?

Krivu osobu pitaš. Ne znam ja zašto on mora čekati i mora li opće čekati, ja sam mu samo dao alternativu ako mu se žuri. 

9 godina
odjavljen

Nazovimo to retorickim pitanjem ;)

15 godina

Narucvio sam neke tehn pizd s ebaya, i pise da je EU warehouse in germany

I danas mi stigne pismo s carine ????? 

Jel mi to neko moze objasnit?

R33mba#2892
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Mozda prodavac?

17 godina
moderator
R3nchi kaže...

Narucvio sam neke tehn pizd s ebaya, i pise da je EU warehouse in germany

I danas mi stigne pismo s carine ????? 

Jel mi to neko moze objasnit?

Objašnjenje ti je vrlo jednostavno - paket je poslan iz Kine/Hong Konga ili odakle već, a ne iz EU. 

12 godina

Evo narucio sam s ebaya bateriju za mobitel pred 2 dana i sad zelim naruciti zastitno staklo i opet mi izbaciju isto s*anje! LINK NA PROBLEM

Pa sta je ovo, jel mene tu netko za*ebava?

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 9:14 (acmilan2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Možda nema dovoljno love na računu.
9 godina
odjavljen

ne bi pisalo da je kartica neispravna...

11 godina
neaktivan
Torent kaže...

ne bi pisalo da je kartica neispravna...

Pa jesi siguran da imas dovoljan raspolozivi iznos?

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
12 godina

Pa narucivao sam vec i sa minusom prije... Imam minus od 20kn. Ali do sad mi to nije stvaralo nikakve probleme, sad odjednom jest problem. PBZ VISA je u pitanju.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice