eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.400.705
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori
Ne znam kako da vam dokažem, predmet poslan 25.8 iz Kine danas stigao! :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: eBay - pitanja i odgovori
Monopol kaže...

Fedexom?

I am creationist. I believe man created god.
14 godina
neaktivan
Ne, donio mi je danas normalan poštar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monopol kaže...

meni isto, 23.8 poslan danas stigao :)

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Monopol kaže...

meni isto, 23.8 poslan danas stigao :)

22.08 stigao jucer...

nis mi nije jasno...

mozda su poceli sa vojnim avionima postu furat :D

potpis :D
15 godina
neaktivan

blago vama ja svoj item čekam od 13.8 do danas i još ništa, a item je naime vrijedan riječ je o Duken nukem Forever igri.

Neču biti coprnica xD ali ipak aket je poslan na nesretni dan{#}

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

blago vama ja svoj item čekam od 13.8 do danas i još ništa, a item je naime vrijedan riječ je o Duken nukem Forever igri.

Neču biti coprnica xD ali ipak aket je poslan na nesretni dan{#}

A gle, meni je jedan item poslan 18.8 i još ga nema, dok je drugi poslan 23.8 i danas već došao {#}

15 godina
neaktivan

Danas mi je doso item koji je poslan iz USA   i trebalo mu je samo 4 radana dana.Poslan je 25.8.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 11:14 (Dundalo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i meni došao item iz Kine poslan 21.8 točno 10 dana, no i dalje ni traga ni glasa moga đuke.

Več me pomalo strah da ga netko nije ukra, ili nedo Bog još gore xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Oj ljudi , jel su vam kada carinili stvari koje su bile u kuverti? Naime kolege sa Carine mi pričaju da samo paketi idu na provjeru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Oj ljudi , jel su vam kada carinili stvari koje su bile u kuverti? Naime kolege sa Carine mi pričaju da samo paketi idu na provjeru.

vjerojatno je tako, mislim kuda bi došli da još i kuverte idu na provjeru {#}

Usput danas mi došao moj ĐUKA, haha platio sam ga manje od 80 kn weeee

vec se skida sa Stamworksa{#}

ahzk ahzk
front front
14 godina
neaktivan

ja imam par pitanja.

Nisam nikad nista narucivo na ebayu al htio bi si narucit neki core2duo.

sad, ja sam maloljetan pa moram onda preko kartice od staraca narucit?

Kako to sve ide, di moram upisat broj kartice, kako placam postarinu?

Ako proc kosta 16$ a dostava 20$ placam onda 36$ preko kartice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

kako kroz carinu prolaze tenisice, koliko se carine i dal provjeravaju jesu li original...

npr ove: http://www.ebay.com/itm/Nike-Shox-Turbo-11-blk-red-Ipod-ready-NIB-Mens-9-5-/290603267207?pt=US_Men_s_Shoes&hash=item43a94df487#ht_1585wt_952

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

kako kroz carinu prolaze tenisice, koliko se carine i dal provjeravaju jesu li original...

npr ove:  http://www.ebay.com/itm/Nike-Shox-Turbo-11-blk-red-Ipod-ready-NIB-Mens-9-5-/290603267207?pt=US_Men_s_Shoes&hash=item43a94df487#ht_1585wt_952

Za sportsku operemu je carina 14%, a za provjeru nisam siguran.

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 18:41 (no tengo dinero).
15 godina
neaktivan

Evo me znaci ja sam ne ebayu na neki item kliknia BUY iako na paypalu nemam novaca za to i to je sve sta sam napravio i ja mislio nista ko da nisam nista ni kliknuo a sad mi na mail doslo da sam kupio taj item i da ga trebam platit, sto da radim ?

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
17 godina
markomarko kaže...

Evo me znaci ja sam ne ebayu na neki item kliknia BUY iako na paypalu nemam novaca za to i to je sve sta sam napravio i ja mislio nista ko da nisam nista ni kliknuo a sad mi na mail doslo da sam kupio taj item i da ga trebam platit, sto da radim ?

dobro jutro. moras platiti il ces dobit losu ocjenu. ili ako ljepo pristojno objasnis prodavacu da si slucajno kliknuo pa on odluci maknit, iako neznam da ce ti upalit

14 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Morao si 2 puta stisnuti BUY. 2.put kad si stisnuo si to potvrdio da kupuješ. Ubuduće pripazi. Kontaktiraj sellera i probaj se sa njime dogovoriti.

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
markomarko kaže...

dobro jutro. moras platiti il ces dobit losu ocjenu. ili ako ljepo pristojno objasnis prodavacu da si slucajno kliknuo pa on odluci maknit, iako neznam da ce ti upalit

Evo vec sam kontaktirao i reka mu dan isam kupio niti sam imao namjeru i da ne mora shipat nikako. Samo me zanima znaci kada taj item "expirea" tojest prodaja stane ja dobijem losu ocjenu?

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
markomarko kaže...

Čitaj prije nego klikaš buy. I opet čitaj. Zar tebi "Buy now" i Comit to buy" ne predstavlja ništa u životu? E pa kad si se logirao na ebay si dao svoj potpis na to da te takve stvari zakonski obvezuju. Tako da ako naletiš na neraspoloženog kupca možeš popit tužbu u krajnjem slučaju.

17 godina
neaktivan

ja bi tu tuzbu shvatio kao "ucenje" :D

ja sam svoj prvi item kupio od sellera koji ne shippa u Hrv...

on mi je vratio pare, otkazao kupovinu, i sad je od mene zaradio 1000 kuna druge robe :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Naručio s ebay-a lego mindstorms koji koštaju 270$+50& shipping i danas mi došlo pismo da moram nešto faksirati u ZG.

Nikad mi se nije ovo desilo, pa molim pomoć i upute što da radim.

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Plahi kaže...

Naručio s ebay-a lego mindstorms koji koštaju 270$+50& shipping i danas mi došlo pismo da moram nešto faksirati u ZG.

Moraš im odneti ili faxirati račun od toga i pripremi love jer ćeš morati platiti carinu i PDV.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 23:10 (Liverpool1892).
17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Plahi kaže...

Moraš im odneti ili faxirati račun od toga i pripremi love jer ćeš morati platiti porez i PDV.

izprintas paypal transakciju i posaljes faxom ili odneses osobno

15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
Plahi kaže...

Moraš im odneti ili faxirati račun od toga i pripremi love jer ćeš morati platiti carinu i PDV.

A ako nemogu do ZG? Kako ću im onda platit?

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
14 godina
neaktivan
Monopol kaže...

ja sam narucio 23.8 i 25.8,oba puta iz hong konga,ocekujem za nekih 20ak dana.. :) a ti tu za 7 dana dobio

14 godina
neaktivan

ja sam nappravio ebay ali neku drugu adresu i ime stavi iz amerike,i tako zaebavam ljude na akuciji ono iphoone jedno cca 2o bidanja ja ponudim 150$ covjek ponudi 180$ zadnji minut ja brzo 300$ i ode mu iphone hahhhahah xD. samo me zanima dali me oni mogu skuzit preko neke ip adrese da sam to ja itd???? to mi je bas fora radit.

pOtPiS
Moj PC  
0 20 hvala 0
14 godina
neaktivan
Borisbc2 kaže...
Monopol kaže...

ja sam narucio 23.8 i 25.8,oba puta iz hong konga,ocekujem za nekih 20ak dana.. :) a ti tu za 7 dana dobio

Ja sam prije 20 dana naručio 7 predmeta iz hong konga 6 ih je stiglo unutar 10 dana ovaj jedan još nije valjda jer je malo veći. 

15 godina
Plahi kaže...

Pa piše ti u pismo što to moraš faxirati. 99% da te traže račun od PayPala. ALi u svakom slučaju piše tamo.

Plahi kaže...

A ako nemogu do ZG? Kako ću im onda platit?

Ako im faxiraš onm ošto traže onda će to oni obradit i poslati ti poštom item doma, i onda ćeš kod preuzimanja platit carinu i PDV, te troškove pregleda itd.

Ako im odneseš osobno to što traže da faxiraš onda ćeš odmah na licu mjesta i platit i uzet item.

marino15 kaže...

ja sam nappravio ebay ali neku drugu adresu i ime stavi iz amerike,i tako zaebavam ljude na akuciji ono iphoone jedno cca 2o bidanja ja ponudim 150$ covjek ponudi 180$ zadnji minut ja brzo 300$ i ode mu iphone hahhhahah xD. samo me zanima dali me oni mogu skuzit preko neke ip adrese da sam to ja itd???? to mi je bas fora radit.

Ma ti si kreten, ja da sam ISP sad bi ti odmah ukino net i telefon, i tv ak oimaš i prijavio bi te nadležnim službama.

I BTW, da, IP adresa se bilježi i čuva, i u krajnjem slučaju te mogu tužiti.

A selleru i drugom najboljem bidderu si samo napravio malo više posla, jer kada skuže da ti nećeš platit seller ima mogućnost ponuditi item drugom bidderu.

I naravno nakon što to odradiš 2-3-4 puta više nećeš moć, jer će se svaki seller požaliti na tebe i onda će ti ebay suspendirati račun.

17 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
Ma ti si kreten, ja da sam ISP sad bi ti odmah ukino net i telefon, i tv ak oimaš i prijavio bi te nadležnim službama.

I BTW, da, IP adresa se bilježi i čuva, i u krajnjem slučaju te mogu tužiti.

A selleru i drugom najboljem bidderu si samo napravio malo više posla, jer kada skuže da ti nećeš platit seller ima mogućnost ponuditi item drugom bidderu.

I naravno nakon što to odradiš 2-3-4 puta više nećeš moć, jer će se svaki seller požaliti na tebe i onda će ti ebay suspendirati račun.

ma price za malu djecu...

sta ne moras kod registracije imat neki broj kartice ili nesto (davno je to bilo) da bi se registrirao...

kad bi bilo ovako kako on kaze to bi bio gazin na ebayu od laznih buyera

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice