eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.412.038
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
Šef kaže...

U specifikacijama stoji GSM. ?

THIS DEVICE DOES NOT TAKE A SIM CARD!!! IT IS A CDMA DEVICE.

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
16 godina
SHELBY_09 kaže...

Evo nakon prvog problema na eBayu , kupnja nakon,opet  problem :D. Naručio,platio,seller OZNAČIO da je poslano...sutradan idem u rutinsku provjeru kupnji, kad ono te transakcije uopće nema na mojoj listi, nego je prva ona pretprošla kupnja. Pošaljem selleru poruku ,on kaže da ne znan šta je bilo ,ali da je paket poslan. Pošto mi je sve to u oblaku i ako dođe do problema ne mogu otvorit case kad praktički nisan ni kupija taj item. U tom, gorem slučaju hoće li se moći otvoriti case samo priko Paypala bez eBaya??

15 godina
SHELBY_09 kaže...
SHELBY_09 kaže...

Evo nakon prvog problema na eBayu , kupnja nakon,opet  problem :D. Naručio,platio,seller OZNAČIO da je poslano...sutradan idem u rutinsku provjeru kupnji, kad ono te transakcije uopće nema na mojoj listi, nego je prva ona pretprošla kupnja. Pošaljem selleru poruku ,on kaže da ne znan šta je bilo ,ali da je paket poslan. Pošto mi je sve to u oblaku i ako dođe do problema ne mogu otvorit case kad praktički nisan ni kupija taj item. U tom, gorem slučaju hoće li se moći otvoriti case samo priko Paypala bez eBaya??

Preko PayPala možeš sigurno otvorit case, iako ti definitivno preporučujem da kontaktiraš ebay support da vidiš u čemu je problem jer PayPalov support je kratko i jasno retardiran. Kod ebaya za refund u prosjeku treba 2 koraka, kod Paypala trebaju 22, i na kraju više ni sam ne znaš što tražiš i zašto tražiš. Posljednje nebuloze koje sam čuo iz druge ruke je da za posve jasan slučaj oni tjeraju čovjeka da ode napravit policijsko izvješće, pečatirani službeni zapisnik, da se to poskenira i maila paypalu. Onda kad t onapraviš onda opet ne valja jer navodno se nije jasno vidjelo koje je mjesto i koja točno postava pa je čovjek opet morao u policiju da mu daju novu potvrdu, a jedva ih je na početku uopće nagovorio da mu zaprime prijavu protiv osobe na drugom kontinentu itd itd. Uglavnom čovjek potrošio sate i sate skupljanja papira da bi PayPal presudio u njegovoo korist. Ja sa ebayem to riješim bez ikakvog problema.

Zato probaj prvo sa ebay supportom vidit zašto je nestala kupnja.

Jedin irazlog za kojeg ja znam da kupnje nestaju sa popisa je kada seller ode sa ebaya. Onda sa njime odu i kupnje sa onog popisa posljednjih kupnji.

16 godina
eBay - pitanja i odgovori

Kontakrirati ću support da vidimo u čemu je problem. Javim kako je prošlo. Hvala puno na brzom i detaljnom odgovoru!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
meni je sam ebay maknuo item koji sam kupio i platio iz sigurnosnih razloga i evo otvorio sam case preko paypala prije 10 dana i danas mi javili emailom da cu dobit povrat love,25 eura je u pitanju ali ni to nije za bacit.
Heroes get remembered, but legends never dies.
15 godina

http://www.ebay.com/itm/Red-SteelSeries-Siberia-Headset-V2-free-shipping-/160629186009?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item25663eddd9#ht_4208wt_1163

mene zanima u slucaju ovih slusalica, koliko najvise mogu dobiti carine, PDV-a tj. bilo cega sto mi dodatno mogu nabiti na njih...znaci tih 48$ + PDV, carina!?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
definho kaže...

http://www.ebay.com/itm/Red-SteelSeries-Siberia-Headset-V2-free-shipping-/160629186009?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item25663eddd9#ht_4208wt_1163

mene zanima u slucaju ovih slusalica, koliko najvise mogu dobiti carine, PDV-a tj. bilo cega sto mi dodatno mogu nabiti na njih...znaci tih 48$ + PDV, carina!?

pogledaj ovdje, pa izračunaj. Na to možeš još dodat poziv od carine koji je oko 10 kn i troškove carinjenja koji su do 50 kn, čini mi se

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
14 godina
neaktivan

Ove majice što kinezi prodavaju, dali su to kineski brojevi ili europski?

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

ja sam uzimao od ovog sellera i europski su brojevi

potpis :D
14 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Liverpool1892 kaže...

ja sam uzimao od ovog sellera i europski su brojevi

Ne mogu nigdje naći usporedbu velična euroskih i Kineskih (azijskih) brojeva

17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

ma nije ti to Hrvatski new yorker :DDDD

to je sve standard velicina...

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Liverpool1892 kaže...

ma nije ti to Hrvatski new yorker :DDDD

to je sve standard velicina...

Ja sam jednom kupovao kinesku maicu i uzeo broj M, no seller mi je hvala Bogu poslao broj L, i svejedno mi je maica mala. Sad mi služi ko pidžama, a pre cool je :(

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
14 godina
neaktivan

Zanima me dali sae ovaj polovni laptop može naručit u HR i kolko je poštarina, dali bi naplatili carinu i porez??

laptop

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ninogulub kaže...

Zanima me dali sae ovaj polovni laptop može naručit u HR i kolko je poštarina, dali bi naplatili carinu i porez??

laptop

pdv bi bio sigurno ja mislim, a to je 23% a sad jel carine pokidane laptope ili ne to neznam, ako carine to je još 10%

Neću žvaku oću kusur
14 godina
neaktivan

Jedan item mi dolazi sa Shipping:USPS First Class Mail International 
Za kolko bi otprilike trebao doći? Dali je to neka brza pošta ili? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Jedan item mi dolazi sa Shipping:USPS First Class Mail International 
Za kolko bi otprilike trebao doći? Dali je to neka brza pošta ili? 

Jedna od bržih, meni je isto jedan item poslan iz središta amerike 20.8 pa ćemo vidjeti kolko će trebati, al na stranici itema su ljudi ostavili komentare da je svima došlo za manje 0d 2 tjedna.

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
17 godina
neaktivan

a ide istim avionom cao i economy, samo je oznacena prioritetnije u europi...

sad je samo pitanje koliko europu boli za postu iz amerike :p...

meni npr knjige iz britanije dodu u roku od 7 dana, kao i acces za iphone, a sve ostalo mi je kao uredan ebay shipping po 20 dana

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
SHELBY_09 kaže...

Kontakrirati ću support da vidimo u čemu je problem. Javim kako je prošlo. Hvala puno na brzom i detaljnom odgovoru!

Kontaktirao support, oni brzo odgovorili da moram poslati jos informacija o slucaju. Ja isti dan poslao sve moguće informacije.... Prolaze dani a odgovora nema, poslao sam im tako 3 puta odgovor, međutim oni ništa. Sva sreća pa je item stigao (jučer) na pravu adresu. Jedan mali minus supportu ; mali zato jer su do sada bili brzi i korektni u svakom pogledu .

14 godina
neaktivan

Ebay i paypal posjedujem već 2 god. pa znam dosta toga, možete me pitati u pp što god želite. :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Elles D. kaže...

Zašto pp? Neka svi nauče nešto...

Da quotam sebe :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako nemam karticu,može li mi netko naručiti ovo?

Ja njemu uplatim na žiro račun uplatim protuvrijednost u kunama + mali znak zahvale! :)

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Kako nemam karticu,može li mi netko naručiti ovo?

Ja njemu uplatim na žiro račun uplatim protuvrijednost u kunama + mali znak zahvale! :)

Shiping: Not Available to Croatia, Republic of Hrvatska

Nino
14 godina
neaktivan

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/uncharted-drake-s-fortune-uncharted-2-among-thieves-platinum-twin-pack/10523554.html

Nije e bay ali svejedno cu postati tu. Ekipa, što mislite kolika je vjerojatnost da će mi item iznad proći kroz carinu. 2 igre u paketu 200 kn. Nažalost prelazi za 50 kn onaj prag carinjenja :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako si u ZG proći će 99%, ako si u nekom manjem mjestu šanse se smanjuju s količinom posla kojeg imaju u pošti odnosno u carinskom uredu.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan

Osijek.... mislim da ću riskirati pa što bude

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Osijek.... mislim da ću riskirati pa što bude

Moglo bi ti proći..ja sam u Osijeku prošo bez carine na ženskom satu koji je bio oko 270 kn.. Sretno u svakom slučaju! :)

14 godina
neaktivan

htio bih naruciti tintu u bočici sa ebaya iz UK , jel tekućine moraju prolaziti neki poseban pregled ili nesto?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jedan item poslan 23.8 danas stiglo, točno 7dana trebalo, a poslano je običnom poštom {#}
Ovo je rekord {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2011 14:48 (Liverpool1892).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Jedan item poslan 23.8 danas stiglo, točno 7dana trebalo, a poslano je običnom poštom {#}
Ovo je rekord {#}

Pa odakle? Iz Slovenije?

When all else fails - crowbar the fucker
14 godina
neaktivan
username kaže...
Liverpool1892 kaže...

Ovo je rekord {#}

Pa odakle? Iz Slovenije?

Hong Kong

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice