eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.413.009
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
bloodsucker kaže...

imam problem.

nedavno sam narucio dio za automobil, zadnje stop svjetlo, i sve se cinilo u redu. to prve kise, kada mi je natopilo 10 litara vode u prtljaznik. na jednom svjetlu nedostaje tzv. keder, zbog cega voda propusta. dio nije originalan kako se cinilo. drugo svjetlo je ok cini se. cijena toga sveg je bila oko 100 eura. seller ima sve pozitivno, i ja sam mu odmah bio dao pozitivno. sto sada?

pusi u nebo ;D

javi selleru sta se desilo uz koju sliku ako imas...

ja sma imao problem i seller je svu stetu snosio sam, ali to sam dozivio jednom u 1000 kupovina...

i dobio sam jos 2 komada koji me je kostao 100eura stete :D

malo smjesno lai ono :D

potpis :D
14 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

Pozdrav svima.

Odmah da napomenem da nikada nisam kupovao nista preko ebay-a, niti imam pay pal account...sto znaci da sam n00ber totalni sto se tice online kupovine.

Ugl. nasao sam kuciste NZXT M59 na ebay-u, novo je ofc, cijene se krecu od 60-80 dolara. Kupio bih ga u "domacoj" radnji ali cijena je oko 170 KM(sto dodje oko 80 eura, sto je dosta skuplje nego na ebay-u).

Top-rated seller i free shipping.

Sta ustvari znaci to free shiping ? Jel' to znaci da cu ja samo platiti cijenu kucista ?

PS: Zivim u BiH, vjerovatno ima nekih razlika u odnosu na hr ali sve je to slicno(valjda, samo sto mi imamo PDV 17% XD )

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne mogu naći na ebayu ovo, ako netko može pronaći pa da ostavi link. Hvala

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892

0 0 hvala 0
17 godina
Liverpool1892 kaže...

to je ono za busit kaiš, kupio sam to u lidlu prije godinu-dvije za 60kn komplet {#}

17 godina
NexT_T1 kaže...

Pozdrav svima.

Odmah da napomenem da nikada nisam kupovao nista preko ebay-a, niti imam pay pal account...sto znaci da sam n00ber totalni sto se tice online kupovine.

Ugl. nasao sam kuciste NZXT M59 na ebay-u, novo je ofc, cijene se krecu od 60-80 dolara. Kupio bih ga u "domacoj" radnji ali cijena je oko 170 KM(sto dodje oko 80 eura, sto je dosta skuplje nego na ebay-u).

Sta ustvari znaci to free shiping ? Jel' to znaci da cu ja samo platiti cijenu kucista ?

PS: Zivim u BiH, vjerovatno ima nekih razlika u odnosu na hr ali sve je to slicno(valjda, samo sto mi imamo PDV 17% XD )

ajd molim te daj link za to nema sanse za da imas free shipping za bih

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

http://cgi.ebay.com/Revolving-Leather-Strap-Watch-Band-Belt-Hole-Punch-/150631595008?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item231257bc00

http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
NexT_T1 kaže...

Pozdrav svima.

ajd molim te daj link za to nema sanse za da imas free shipping za bih

Ukucaj na ebay-u nzxt m59, i vidi ponude ;)

A u BiH da kupujem u radnji stvarno me skupo dodje, skupim jos malo para i eto ga i HAF 912 ROFL.

I koliko bi me kostalo sa prevozom, porezom, carinom i sta vec ide uz to sve(slobodno pisite u kunama, nemojte se muciti konvertovacu u marke :D :D )

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
17 godina

Niko ti niti ne salje u bih

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Niko ti niti ne salje u bih

**bem ti drzavu takvu {#}

Izgleda da cu se morati zadovoljiti sa thermaldrekom v3 :/

Niss onda hvala na informacijama.

17 godina

zanima me vase misljenje,da li je ovo fake ili ne? samo 25 eura je ali to je min 70 cijena a frajer nema feedback i imao ih je oko 100 komada i vec su 22 otisle,pa sam u nedoumici.

Heroes get remembered, but legends never dies.
15 godina

Pa naruci ako dode super ako ne vratis si lovu nazad i to je to! ja sam narucio isto podlogu koja kosta 20$ za 5$ od lika bez feedbacka i sve uredno bilo!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa ovako zanime da li ima od vas itko da je dobar {#} da mi naruči neke stvar za iPhone 3GS sa ebay-a ako može da stigne na moju adresu bio bi mu zahvalan čak bi i iplatio jer nisam još punoljetan da dignem kartice tako da me to koči ili ako je ebay skup onda sa neke druge stranice koju vi kažete {#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
14 godina
neaktivan

Zanima me sa koliko godina mogu otvorit taj racun u pbz-u i dobit visa electron karticu i paypal.

btw. ispricavam se ako je vec netko odgovorio na ovo, nisam vidio

0 0 hvala 0
17 godina
nebra11 kaže...

Zanima me sa koliko godina mogu otvorit taj racun u pbz-u i dobit visa electron karticu i paypal.

btw. ispricavam se ako je vec netko odgovorio na ovo, nisam vidio

Ovdje to imaš nekoliko puta odgovoreno

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina

8.8. dobio sam refund od 40 AUD i na Paypalu piše da je transakcija izvršena,ali na mom računu još nema tih cca. 230kn. Kartica je MasterCard Hypo banke. Da li da se pet obratim eBayu ili da to rješim s bankom?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Čekaj do petka.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina

Hvala na brzom odgovoru! @Monopol - respect. {#}

15 godina
neaktivan

može mi netko reći dal ovo nije neki fejk, jer malo mi je jeftino za takvu igru?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bernard Huky Hux kaže...

može mi netko reći dal ovo nije neki fejk, jer malo mi je jeftino za takvu igru?

tesko da je fake kad frajer ima jako dobar feedbaack.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
Da teško da je fejk, kupi pa se žali ako nekaj ne dela.
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sto je to economy shipping? Ne pise mi cijena shippinga nego to

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

može li mi tko odgovoriti koliko bi me na kraju došlo ovo sa carinom i svime

http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Smartphone-Bluetooth-Keyboard-International/dp/B00457X6PA/ref=cm_wl_cp_al_pt

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
markomarko kaže...

bump

16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Klik.

When all else fails - crowbar the fucker
15 godina
neaktivan
username kaže...
markomarko kaže...

Klik.

Pa mislis da nisam googla? I nisam nasa odgovor.

jos jedan bezvezan post od tebe ocito

16 godina
Monopol kaže...
Čekaj do petka.

Evo danas je silo na račun. Oduševljen sam supportom...{#}

16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Slanje običnom poštom. Eto to ti znači. Može doći za tjedan dana a može za dva tjedna.

15 godina
neaktivan
username kaže...
markomarko kaže...

Slanje običnom poštom. Eto to ti znači. Može doći za tjedan dana a može za dva tjedna.

Hvala ali pise jos nesto kao not specifided, sta to znaci dda mi postarina moze doc 100 dolara a i moze nista ?

16 godina
neaktivan

Hvala ali pise jos nesto kao not specifided, sta to znaci dda mi postarina moze doc 100 dolara a i moze nista ?

Onda kontaktiraj sellera, ako je on normalan i dobar, izaći će ti u susret i reći će ti koliko bi mogla doći poštarina.

15 godina
username kaže...

Onda kontaktiraj sellera, ako je on normalan i dobar, izaći će ti u susret i reći će ti koliko bi mogla doći poštarina.

Pa ne može ti on to NE reć, jer ti neće nitko poslat item prije nego platiš item i poštarinu.

Inače to kad piše unspecified može značit i da po defaultu ne šalje u tvoju zemlju. Pa ga moraš kontaktirat u svakom slučaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice