DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)

poruka: 1.697
|
čitano: 439.419
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Već sam napiso da paketi stižu dosta dugo jer je su ovi sa carine po godišnjima, ako pogledate paket za nekih 3 dana stigne u hrvatsku, naravno ako imaju na stanju pa odmah pošalju, a onda treba puno više vremena da stige do kuće.

23.7 sam bio naručio paket sa dinodirecta i stigo mi juče.

0 0 hvala 0
17 godina

Danas očekujem paket s dealextremea koji ima tracking. Kao što možete vidjeti, 10 dana je putovao tamo po niihovo zemlji i čekao negdje, a 6.5 dana je putovao. Žalit se na njih ne mogu, jer je ovo očito van njihovim utjecaja, ali sve u svemu sam zadovoljan dok paketi stižu, a poštarinu ne naplačuju (bar ne izravno) :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 11:04 (denix).

1 0 hvala 0
15 godina
Re: DealExtreme- Jeftini pouzdan sajt :)
denix kaže...

Danas očekujem paket s dealextremea koji ima tracking. Kao što možete vidjeti, 10 dana je putovao tamo po niihovo zemlji i čekao negdje, a 6.5 dana je putovao. Žalit se na njih ne mogu, jer je ovo očito van njihovim utjecaja, ali sve u svemu sam zadovoljan dok paketi stižu, a poštarinu ne naplačuju (bar ne izravno) :D

da bas gledam valjda avion ide in pekinga ali mi nije jasno ovo 10 dana samo u kini zasto jednostavno ne presele sve u peking puno bi brze dolazilo

lnova65
17 godina
Ubica Rusty kaže...

Već sam napiso da paketi stižu dosta dugo jer je su ovi sa carine po godišnjima, ako pogledate paket za nekih 3 dana stigne u hrvatsku, naravno ako imaju na stanju pa odmah pošalju, a onda treba puno više vremena da stige do kuće.

23.7 sam bio naručio paket sa dinodirecta i stigo mi juče.

Nema veze sa carinom, ili u Kini/Hong Kongu zaglavi tjedan-dva, ali najduže mi je u hrvatskoj od Zagreba do carine u Osijeku pa nazad na kartiranje u Osijeku pa im se tamo valja zagubilo pa se triput kartiralo dok je krenilo dalje pa do Vinkovaca pa u Nuštar kod kolege trajalo 5 dana od dana ulaska u Hrvatsku... ako nema dosta carinika onda samo sve i svašta prođe bez carine, al nisam nijednom primjetio da kod nas blokiraju.

17 godina
lnova65 kaže...

da bas gledam valjda avion ide in pekinga ali mi nije jasno ovo 10 dana samo u kini zasto jednostavno ne presele sve u peking puno bi brze dolazilo

Nema to veze gdje se u Kini nalazi roba, problem je što roba stane u Pekingu, i tamo čeka let po 10ak dana, nekad i više.

Princip rada Freeshippinga iz Kine je jednostavan. Postoje "palete" na koje stane 12 običnih paleta robe za transport. Te ogromne palete su složene u skladištu na traci i one idu prema avionima za Frankfurt.

E sad, najveći problem je uglavnom tu, i to je problem dosta "ironičan". Dakle kad je neki blagdan ili praznik blizu, kad ljudi kupuju takve stvari, uglavnom brzo dolazi sve, jer se u tom trenutku nalazi puno više robe i puno više zrakoplova poliječe prema europi. Međutim, kad nema gužve, onda se čeka da se skupi dovoljno robe da se isplati poslati taj avion. A to zna potrajati...

To sve znam jer sam jedno vrijeme se dopisivao s jednim prodavačem sa ALIEXPRESA i čovjek mi je sve objasnio. Razlog zbog kojeg mi je to objašnjavao je taj što sam čekao mjesec i pol da mi dođe neka pošiljka...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Ne znam s kakvim velikim kašnjenima ste se vi susretali, ali meni evo šalju uredno i na vrijeme. Pogledajte datume za zadnje 3 narudžbe koje sam dobio:

naručeno 31.5. - stiglo 18.6.

naručeno 28.6. - stiglo 12.7.

naručeno 7.8. - stiglo danas, 23.8.

Uglavnom, meni se čini da sve funkcionira kako treba.

0 0 hvala 0
17 godina
izith kaže...

Ne znam s kakvim velikim kašnjenima ste se vi susretali, ali meni evo šalju uredno i na vrijeme. Pogledajte datume za zadnje 3 narudžbe koje sam dobio:

naručeno 31.5. - stiglo 18.6.

naručeno 28.6. - stiglo 12.7.

naručeno 7.8. - stiglo danas, 23.8.

Uglavnom, meni se čini da sve funkcionira kako treba.

Ja sam do sad imao 20ak naruđbi s DX-a, nekad dođe kroz 2 tjedna, nekad 2 mjeseca. Jednom mi nije došlo nakon mjesec dana, i akd sam prijavio za 20ak dana došla dva paketa.

Ima svega, ovisi kakve si sreće...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

Zanima me dali se mogu otvoriti 2 dx acc sa jednim paypal acc...znaci istu kartcu na 2 racuna???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali je netko kupovao preko aliexpress.com ? isto dobra stranica ima dobre proizvode ali neznam dali je provjerena....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li bi ovo moglo proći bez carine? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iron13 kaže...

iskreno sumnjam mislim da bi bilo dosta tesko a i napisali bi elcetronics pa bi bilo jos sumnjicivije najbolje ti je narucit u dva paketa jedan narucis sada drugi za tjedan dana tako ces biti siguran da nece doci u isto verijeme na carinu

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
Iron13 kaže...

iskreno sumnjam mislim da bi bilo dosta tesko a i napisali bi elcetronics pa bi bilo jos sumnjicivije najbolje ti je narucit u dva paketa jedan narucis sada drugi za tjedan dana tako ces biti siguran da nece doci u isto verijeme na carinu

Ako bi ja to narucio u Njemacku na ujaka jer dolazi u HR (sutra cu vjerojatno naruciti), da li bi to stiglo do 29.9? I da li bi on imao problema na aeodromu s ovom opremom koju bi ja narucio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 21:27 (Iron13).
13 godina
protjeran

Pa naručiš to na dva puta, pola sad, pola kad pošalju prvu polovicu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ubica Rusty kaže...

Pa naručiš to na dva puta, pola sad, pola kad pošalju prvu polovicu

Znam za to, ali procitaj moje drugo pitanje to me sad zanima posto imam takvu priliku onda mogu i naruciti npr jos jedan paket baterija ili nesto slicno.

13 godina
protjeran

Možda bolje da na dva puta šalješ sebi doma, tko zna dali će ovi poslat odmah i dali će ti to ujak dobit do 29.9

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 13:00 (Ubica Rusty).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neces imati. I stavi Add Drop Shipping Service, da ti makne njihov logo.

1 korak 1 korak
2 korak 2 korak
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 22:39 (Iron13).
15 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

Neces imati. I stavi Add Drop Shipping Service, da ti makne njihov logo.

E hvala!

15 godina
neaktivan

Sta znaci kad pise full shipped i onda imamo opcije RMA i check recipient?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

RMA ti je "reklamacija", znaci ako ti ne svidi proizvod ili ne radi vracas ga natrag...a "Check recipient" ti je provjera primatelja.

15 godina
neaktivan
fade kaže...

RMA ti je "reklamacija", znaci ako ti ne svidi proizvod ili ne radi vracas ga natrag...a "Check repientci" ti je provjera primatelja.

a ovo drugo(Check recipient) se stisne tek kad ti stigne roba jel tako?

13 godina
neaktivan

Check recipient bi trebalo znaciti "Provjera primatelja", znaci da provjeris da li si zapisao pravu adresu primatelja tj. sebe. 

15 godina
neaktivan

Narucio sam od njih zeleni laser,aaa baterije i punjač za te baterije(12.9-23.10), sad krece ono sto me jako,ali jako razocaralo u narudzbi pise green laser i oni meni dostave crveni koji jedva radi moram ga skroz zidu pribliziti da se vidi tocka (mijenjo sam baterije i nista) .
Ne ostaje mi nista drugo nego da se zalim, da li je netko imo ovakva iskustva? I ako je kako su oni reagirali?  

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 19:42 (Iron13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iron13 kaže...

Narucio sam od njih zeleni laser,aaa baterije i punjač za te baterije(12.9-23.10), sad krece ono sto me jako,ali jako razocaralo u narudzbi pise green laser i oni meni dostave crveni koji jedva radi moram ga skroz zidu pribliziti da se vidi tocka (mijenjo sma baterije i nista) .
Ne ostaje mi nista drugo nego da se zalim, da li je netko imo ovakva iskustva? I ako je kako su oni reagirali?  

Meni je stigao fm transmitter za auto koji ne radi. Javio sam se na support, poslao slike kao dokaz da ne radi.

Rekli su u redu i nakon par dana su mi poslali novog koji stigao za cca 2 tjedna.

Battlelog: D-Ki11a
14 godina
protjeran

Naručio sam nekakav jeftini tablet i još uvijek nije poslan. Konkretno, naručeno je 25.10 i jos uvijek je u procesu. Koliko im treba vremena da pošalju paket?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gavranpero kaže...

Naručio sam nekakav jeftini tablet i još uvijek nije poslan. Konkretno, naručeno je 25.10 i jos uvijek je u procesu. Koliko im treba vremena da pošalju paket?

Dosta.. Prvo skupljaju pakete 2 tjedan i onda ti 2 tjedna putuje. Meni ti je jedna paket ovako doso 12.9-23.10. I to jos krivi laser su mi poslali i dalje pregovaram s njima. Bilo bi mi bolje da sam narucio s ebay jeftinije i brze. 

15 godina

Nakon dugo vremena mi dodje daljinac koji sam narucio jos 5.3.2012.. 

Bio sam odustao od njega kad ono dodje, jos da je ispravan niko sretniji od mene..

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina
neaktivan

http://dx.com/p/external-5000mah-emergency-mobile-battery-power-charger-for-iphone-ipad-cell-phone-mp3-white-139954

namjeravam kupit ovu bateriju pa ako netko ima iskustva da znam u što se upuštam... i za koliko bi trebala stići... hvala

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cod__kiLL3r kaže...

http://dx.com/p/external-5000mah-emergency-mobile-battery-power-charger-for-iphone-ipad-cell-phone-mp3-white-139954

namjeravam kupit ovu bateriju pa ako netko ima iskustva da znam u što se upuštam... i za koliko bi trebala stići... hvala

Ja na tvom mjestu nebi je narucio jer nije ocijenjena (bolje narucuju samo sto ima odlicne ocjene) stigne za 2 tjedna, nekad za 2 mjeseca.. Sve ti ovisi o kad ce poslati meni su poslali paket nakon 2 tjedna i doso nakon jos 2 tjedna. Moze se desiti i da ti na carini zaustave i tak.

Meni se jednom desilo kad sam narucivo jednu igricu sa game.co.uk oni su je drzali na carini jer je bila preko 300 kn i nisu nista javil, neko sam ja zvao nakon 2 mjeseca i sazno da mi drze na carini igricu.

14 godina
neaktivan

Ima li mi tko ovdje pomoći, DX mi ne isporučuje 7 stvari, šaltaju me bez veze traže mi neki novi SKU broj ja nemam pojma što im je to.

Traže novu adresu, a ja je nemam, živim na ovoj jednoj, prijavio sam ih u PayPal a od tamo ne odgovaraju, šta da radim?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice