Cod2 frag movie

poruka: 15
|
čitano: 10.162
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cod2 frag movie

Ja igam vec dugo cod2 i odlucio sam napraviti frag movie ali problem je da neznam kako. Neki govore da se treba s xf-a skinuti neki da ne neznam sta da radem.

hvala na pomoci. 

0 2 hvala 0
15 godina
Re: Cod2 frag movie
Neznan za cod2 ali u cod4 upises u konzolu /record naziv recorda i onda recordas, kad zavrsis upises /stoprecord
To ti se spremi u main ili profiles mapu di je cod instaliran. Skines fraps i cod4player...taj record otvoris sa cod4playerom, upalis fraps i snimaj koliko oces. Kad zavrsis malo izmontiras i uploadas na yt
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
14 godina
neaktivan
Cod2 frag movie

da znam to i za cod2 mozes /record i dok snimam s frapsom mi ima video po 1gb. I svakih 30 sec mi se prekine snimanje i oet trebam staviti natrag i tako 4-5 puta. -.-

0 0 hvala 0
15 godina
A fraps odnah palis ili snimas record?

P.s. prijatelj i ja smo za jedan mw2 movie 200gb materijala imali...
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
neaktivan
Cod2 frag movie

Zato sto fraps ako se dobro sjecam po defaultu ima ogranicenje na 30sec, a da bi smanjio megabajte moras smanjiti i kvalitetu.

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Cod2 frag movie

snima ti 30 sekundi zato što nije puna verzija frapsa... kupi i snimaj do mile volje (il se nekako snađi)

a videi ti imaju po nekoliko gigabayta zato što fraps sprema u RAW file-u. skini si virtual dub i kompresaj ih (pogledaj par snimaka na youtubu kak se to radi)...

0_o
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Ima par caka sa tim movieima ali nemogu sad pisat na mobu sam
14 godina
neaktivan

Nemam sto raditi pa cu ti sve sada napisati detaljno

Programi koji ti trebaju za fragmovie

1.Call of Duty 2

2.Cod player ili Seismovision 3

3.Fraps REGISTERED ( Znaci da ti moze snimiti cijelu akciju,a ne samo 30 sec)

4.VDub (Virtual Dub)

5.Sony Vegas / After Effects

6.meGUI

Prvo sto bih trebao jest da skines neki movie cfg , preporucam ti da odes na TEK9 forum i vidis ima li od DIESELA ( njegov ti je najjednostavniji ) , kada udes u igru , stavi rezoluciju 1280x1024 ( ona ti je najbolja za snimanje ) i snimaj na 30 fpsa ( kasnije mozes renderati na 60 fpsa i ic ce ti glatko ) i tako posnimis svaku akciju ( Posto ces snimati obicno sa frapson ne treba ti vdub jel samo kompliciramo ) , iza toga sve to sto si snimio prebacis u sony vegas dodas glazbu ( ako hoces syncati tj. glazbu uklopiti sa fragovima to ces se morati zabaviti ) , imas i after effects za dodavanje efekata ali to ti ne treba za prvi put , prije renderanja se mozes odluciti oces li saveati kao .WMV ili kao .AVI ( Avi ti je jako bolja kvaliteta , ali postoji ''kvaka'' ) Kada snimas sa AVIEM moras prvo renderati as AVI pa onda kao MP3 format i onda sve to prebaciti u meGUI , ali ti snimi kao .WMV jel si jos pocetnik , kada ti se to sve rendera mozes uploadati na xfire,youtube,wipido itd... I postaj nam ovdje link kada to zavrsis , Inace ovo ti je za pocetnika tutorial , ja jos koristim Cinemu 4D , snimam sa avi/frapsom , koristim after effects , to sam bas trebao nauciti , nazalost nemam nikakvih videa uploadanih kada budem imao vremena uploadat cu ti fragove od jednoga igraca iz imexa , evo 1 cod4 edit , ovo sam napravio u 15 min nisam dodavao nikakve efekte jel Preda nije htio.... ;))

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.7.2011 10:11 (HP4520s).
14 godina
neaktivan
Cod2 frag movie

ja ti preporucam da demoe ako ima dobrih killeva das nekom ko zna, jer takvo sto nes naucit preko noci

lol

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod2 frag movie

to sam napravio s movie makerom i s wegames sam idem s onim sta si mi ti rekao :D

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strafe kaže...

to sam napravio s movie makerom i s wegames sam idem s onim sta si mi ti rekao :D

jao pub  haha{#}

add me xf:bobbyz666
16 godina
Cod2 frag movie

evo jedan kratki sto je frend moj kil napravio...

super mi sve osim muzike :O

http://www.xfire.com/video/38093e/

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SEXY +c :)

add me xf:bobbyz666
15 godina
neaktivan
Strafe kaže...

sljedeci put :

sakri fps 

sakri lagometer

snimaj sa warova a ne sa puba !

14 godina
neaktivan
Strafe kaže...

0/10

razlog:fail graphic/crop, nema movie cfga,pub

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice