Ja igam vec dugo cod2 i odlucio sam napraviti frag movie ali problem je da neznam kako. Neki govore da se treba s xf-a skinuti neki da ne neznam sta da radem.
hvala na pomoci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To ti se spremi u main ili profiles mapu di je cod instaliran. Skines fraps i cod4player...taj record otvoris sa cod4playerom, upalis fraps i snimaj koliko oces. Kad zavrsis malo izmontiras i uploadas na yt

da znam to i za cod2 mozes /record i dok snimam s frapsom mi ima video po 1gb. I svakih 30 sec mi se prekine snimanje i oet trebam staviti natrag i tako 4-5 puta. -.-
P.s. prijatelj i ja smo za jedan mw2 movie 200gb materijala imali...

Zato sto fraps ako se dobro sjecam po defaultu ima ogranicenje na 30sec, a da bi smanjio megabajte moras smanjiti i kvalitetu.
snima ti 30 sekundi zato što nije puna verzija frapsa... kupi i snimaj do mile volje (il se nekako snađi)
a videi ti imaju po nekoliko gigabayta zato što fraps sprema u RAW file-u. skini si virtual dub i kompresaj ih (pogledaj par snimaka na youtubu kak se to radi)...

Nemam sto raditi pa cu ti sve sada napisati detaljno
Programi koji ti trebaju za fragmovie
1.Call of Duty 2
2.Cod player ili Seismovision 3
3.Fraps REGISTERED ( Znaci da ti moze snimiti cijelu akciju,a ne samo 30 sec)
4.VDub (Virtual Dub)
5.Sony Vegas / After Effects
6.meGUI
Prvo sto bih trebao jest da skines neki movie cfg , preporucam ti da odes na TEK9 forum i vidis ima li od DIESELA ( njegov ti je najjednostavniji ) , kada udes u igru , stavi rezoluciju 1280x1024 ( ona ti je najbolja za snimanje ) i snimaj na 30 fpsa ( kasnije mozes renderati na 60 fpsa i ic ce ti glatko ) i tako posnimis svaku akciju ( Posto ces snimati obicno sa frapson ne treba ti vdub jel samo kompliciramo ) , iza toga sve to sto si snimio prebacis u sony vegas dodas glazbu ( ako hoces syncati tj. glazbu uklopiti sa fragovima to ces se morati zabaviti ) , imas i after effects za dodavanje efekata ali to ti ne treba za prvi put , prije renderanja se mozes odluciti oces li saveati kao .WMV ili kao .AVI ( Avi ti je jako bolja kvaliteta , ali postoji ''kvaka'' ) Kada snimas sa AVIEM moras prvo renderati as AVI pa onda kao MP3 format i onda sve to prebaciti u meGUI , ali ti snimi kao .WMV jel si jos pocetnik , kada ti se to sve rendera mozes uploadati na xfire,youtube,wipido itd... I postaj nam ovdje link kada to zavrsis , Inace ovo ti je za pocetnika tutorial , ja jos koristim Cinemu 4D , snimam sa avi/frapsom , koristim after effects , to sam bas trebao nauciti , nazalost nemam nikakvih videa uploadanih kada budem imao vremena uploadat cu ti fragove od jednoga igraca iz imexa , evo 1 cod4 edit , ovo sam napravio u 15 min nisam dodavao nikakve efekte jel Preda nije htio.... ;))
ja ti preporucam da demoe ako ima dobrih killeva das nekom ko zna, jer takvo sto nes naucit preko noci
evo jedan kratki sto je frend moj kil napravio...
super mi sve osim muzike :O
SEXY +c :)