Apple TV Plus - pogodite koja zemlja nedostaje

poruka: 4
|
čitano: 1.401
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran

i šta da čovjek napravi? Koju bih zemlju trebao odabrati? Ima li uopće veze to ili je ono, odabrao si Sloveniju pa ti i kreditna mora biti iz Slovenije. Ako je tako neka se napuše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Edit:

za one koji žele probati ... NE RADI.

Logiram se, i onda me opet vrati na login ekran. Ne mogu uopće proći taj dio. Koju god zemlju odaberem, samo me baca natrag.

Probam napraviti novi account s novom e-mail adresom, javi mi "error occurred. please try again later"

Probao pronaći aplikaciju na Samsung TVu, nema je. 

Eto ljudovi, "nemojte piratizirati" ... haha kako da ne. Puši k* i legalni sadržaj. Odoh ja na torrente i plex. Iskreno što mi drugo preostaje?

Glavom kroza zid neće. Linija manjeg otpora.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Pogledao malo prve epizode See, čist ok to radi.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Re: Apple TV Plus - pogodite koja zemlja nedostaje
ZovemseZoranidolazimizRijeke kaže...

Edit:

za one koji žele probati ... NE RADI.

Logiram se, i onda me opet vrati na login ekran. Ne mogu uopće proći taj dio. Koju god zemlju odaberem, samo me baca natrag.

Probam napraviti novi account s novom e-mail adresom, javi mi "error occurred. please try again later"

Probao pronaći aplikaciju na Samsung TVu, nema je. 

Eto ljudovi, "nemojte piratizirati" ... haha kako da ne. Puši k* i legalni sadržaj. Odoh ja na torrente i plex. Iskreno što mi drugo preostaje?

Glavom kroza zid neće. Linija manjeg otpora.

Tako je care! Samo ilegala, i vjeruj mi puno bolje se snać u ilegali a nae plaćat sto leganih servisa da sve to moeš odgledat 

Preporučujem i ovaj odličan servis: https://zionapp.live/  ja sad ima Netflix,HBO,Disney+, Amazon Prime,Hulu,AppleTV+ i još puno više i sve sa titlovama.

I sve free, dobro sa nekim premium opcijama otključanim dođe koju kunu za platit ali vjeruj mi zanemarivo! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2019 8:20 (Kranjska).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice