- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Edit:
za one koji žele probati ... NE RADI.
Logiram se, i onda me opet vrati na login ekran. Ne mogu uopće proći taj dio. Koju god zemlju odaberem, samo me baca natrag.
Probam napraviti novi account s novom e-mail adresom, javi mi "error occurred. please try again later"
Probao pronaći aplikaciju na Samsung TVu, nema je.
Eto ljudovi, "nemojte piratizirati" ... haha kako da ne. Puši k* i legalni sadržaj. Odoh ja na torrente i plex. Iskreno što mi drugo preostaje?
Glavom kroza zid neće. Linija manjeg otpora.
Pogledao malo prve epizode See, čist ok to radi.
Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Edit:
za one koji žele probati ... NE RADI.
Logiram se, i onda me opet vrati na login ekran. Ne mogu uopće proći taj dio. Koju god zemlju odaberem, samo me baca natrag.
Probam napraviti novi account s novom e-mail adresom, javi mi "error occurred. please try again later"
Probao pronaći aplikaciju na Samsung TVu, nema je.
Eto ljudovi, "nemojte piratizirati" ... haha kako da ne. Puši k* i legalni sadržaj. Odoh ja na torrente i plex. Iskreno što mi drugo preostaje?
Glavom kroza zid neće. Linija manjeg otpora.
Tako je care! Samo ilegala, i vjeruj mi puno bolje se snać u ilegali a nae plaćat sto leganih servisa da sve to moeš odgledat 
Preporučujem i ovaj odličan servis: https://zionapp.live/ ja sad ima Netflix,HBO,Disney+, Amazon Prime,Hulu,AppleTV+ i još puno više i sve sa titlovama.
I sve free, dobro sa nekim premium opcijama otključanim dođe koju kunu za platit ali vjeruj mi zanemarivo!