Aliexpress - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 3.100
|
čitano: 1.596.738
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja
4 godine
Re: Aliexpress - pitanja i odgovori
mbaksa kaže...
Kad smo već kod PayPala, jel se vi uopće možete ulogirati? Nisam imao instaliranu aplikaciju prije, sad mi nakon upisa korisničkog imena i lozinke kao šalje kod mobitel, no ništa ne stiže. Drugim riječima, kako trenutno stvari stoje, izgubio sam svoj PayPal account ako in telefonski ne zovem u SAD. Što neću učiniti.

Nisi izgubio račun

Kod šalju za preuzimanje mobilne aplikacije. (kao i ovaj QR kod, pokušaj skinuti apk s njim)

Nastaviš na webu i normalno se ulogiraš kao i prije.

Baš sam sad to napravio, ali s pca 

合気道 五段 Me, myself and I .....Putine smrade, vrati mi Zaporižja
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2025 12:06 (Zaporožac).
4 godine
Aliexpress - pitanja i odgovori

Evo slikica ulaska u račun

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mbaksa kaže...
XXX-Man kaže...
mbaksa kaže...
Kurvenrojber kaže...

Bok ekipa, ne mogu naci payment methods za HR pa ako mi moze neko reci da li moze paypal u medjuvremenu? Hvala :)

Odeš na svoj račun pa onda na payment (ovdje ti je link) i tu dodaš karticu. Preporučam da dodaš unutra karticu s Revoluta (nemaš ga? zašto?). PayPal nije podržan.

Paypal i Google Pay meni uredno rade već neko vrijeme...

Kad smo već kod PayPala, jel se vi uopće možete ulogirati? Nisam imao instaliranu aplikaciju prije, sad mi nakon upisa korisničkog imena i lozinke kao šalje kod mobitel, no ništa ne stiže. Drugim riječima, kako trenutno stvari stoje, izgubio sam svoj PayPal account ako in telefonski ne zovem u SAD. Što neću učiniti.

Evo, ekipa se bori s time na zadnjih par stranica teme:

https://forum.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/226089.aspx?page=46&jumpto=6677108&sort=asc&view=flat

Ima gdjekoji pozitivno riješen slučaj pa valja popratiti, možda pronađeš riješenje za problem.

Tigar Krezumica
9 godina
Aliexpress - pitanja i odgovori

Ja narucio stvar iz Kine i tamo se ne carini kolko ja znam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Zaporožac kaže...

Evo slikica ulaska u račun

Da, ali možeš li išta s tim? Ja sam dotle uspio doći na mobitelu preko Chromea, malo mi je dao klikati, onda sam negdje s lijeve strane nešto klikao (mislim da sam pokušao ući u postavke, da vidim je li mi sve OK s telefonskim brojem i sl.) i - gotovo! Izbacilo me i više nema šanse da se ulogiram, ni preko web-stranice na mobitelu, ni preko aplikacije, nikako.

fromcelltohell kaže...
Evo, ekipa se bori s time na zadnjih par stranica teme:

https://forum.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/226089.aspx?page=46&jumpto=6677108&sort=asc&view=flat

Ima gdjekoji pozitivno riješen slučaj pa valja popratiti, možda pronađeš riješenje za problem.

Znači, problem u sustavu. Kako si jedna takva firma tako nešto može dozvoliti? Najgore od svega je što ne postoji način da ih kontaktiraš, osim zvanjem telefonom (bar koliko sam ja vidio). Ha dobro, ako ih nije briga za korisnike iz Hrvatske, imamo druge opcije plaćanja...

17 godina
moderator
HolyPotato kaže...

Ja narucio stvar iz Kine i tamo se ne carini kolko ja znam?

Ako se carini, carini se na ulazu u EU (što može značiti i u Hrvatskoj).

4 godine
mbaksa kaže...
Da, ali možeš li išta s tim? 

Sve mogu raditi na računu logiranjem preko PC-a. (Chrome)

Čačkao po postavkama, mijenjao Revolut za tekući Erste banke, pa vratio Revolut, nema nikakvih problema s radom na računu.

16 godina
moderator
mbaksa kaže...

Ne mogu se ulogirati i ne dolaze mi poruke već dugo.

Ali uredno mi prolaze plaćanja gdje sam već plaćao 

Zvati trebaš u Irsku za naše područje, ali sretno s tim da će ti se netko javiti.

Ako se možeš ulogirati preko weba, možeš ih tamo kontaktirati, ali opcije osim telefona (koji pošteno naplate) se pojave tek ako si ulogiran.

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
17 godina
moderator
XXX-Man kaže...
mbaksa kaže...

Ne mogu se ulogirati i ne dolaze mi poruke već dugo.

Ali uredno mi prolaze plaćanja gdje sam već plaćao 

Zvati trebaš u Irsku za naše područje, ali sretno s tim da će ti se netko javiti.

Ako se možeš ulogirati preko weba, možeš ih tamo kontaktirati, ali opcije osim telefona (koji pošteno naplate) se pojave tek ako si ulogiran.

Ako mi ne omoguće normalno ulogiravanja, ja sam s njima završio. Imam samo jedno plaćanje koje svaki mjesec ide preko njih - to promijenim i baj baj.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice