Ubisoft poklanja

poruka: 8
|
čitano: 1.274
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ubisoft poklanja

Molim moderatore da izbrišu temu ako već postoji,ali ja ju još ovdje nisam našao!

Naime Ubisoft slavi 30 godina postojanja i odlucio je svaki mjesec pokloniti jednu svoju igru!

Trenutno je Prince of Persia (ako se ne varam) besplatan.

Znaci,sve sto trebate napraviti jest da se registrirate na Ubisoft club stranici i skidate igre svaki mjesec po jednu!

Izvor

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Ubisoft poklanja

Koliko vidim nakon 13-tog Splinter cell ce biti free,a što se tiće Princa,upravo se skida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ubisoft poklanja

do sad mi je koristio samo za rainbow six siege, aj da napokon imam neke koristi od uplaya

jos i klasik s time 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ubisoft poklanja

Hvala na info download već u pogonu 

Nadam se da će jedna od free igara biti Settlersi

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ubisoft poklanja

Vi koji skidate POP 1, igra vam neće raditi dobro na 2+ jezgrenim CPUovima, morate ručno u Task Manageru postaviti da se proces izvodi na 1 jezgri inače će vam igra imate slow motion ispade.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Ubisoft poklanja
Prince-Artas kaže...

Vi koji skidate POP 1, igra vam neće raditi dobro na 2+ jezgrenim CPUovima, morate ručno u Task Manageru postaviti da se proces izvodi na 1 jezgri inače će vam igra imate slow motion ispade.

Ja imam 4-jezgrenoga i igra radi savršeno,jedino što imam problem sa rezolucijom koja je premala i imam dvije crne ružne margine sastrane.

17 godina
protjeran
Re: Ubisoft poklanja
Milka30 kaže...
Prince-Artas kaže...

Ja imam 4-jezgrenoga i igra radi savršeno,jedino što imam problem sa rezolucijom koja je premala i imam dvije crne ružne margine sastrane.

Onda si ti sretnik, ali kažem ako ti se dogodi da se igra  na par sekundi uspori iz nekog razloga ovo gore je rješenje. Fix za widescreen rezolucije

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 19:48 (Prince-Artas).
14 godina
Ubisoft poklanja

Splinter cell is free !!!            

Ako van nesta malko zasteka prilikom učitavanja,dowloada....samo restartirajte Ubisoft client i ne zaboravite "run as administrator"!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice